Dubii in privinta paternitatii (2)
mesaj original:
Buna!
Am o prietena care a ramas recent insarcinata si e destul de confuza si ingrijorata intrucat nu este sigura cine este tatal biologic al copilului....este casatorita de cativa ani dar au existat multe probleme in casnicia lor, motiv pentru care ea a cam calcat stramb(de fapt, din ceea ce stiu eu amandoi au calcat stramb dar totusi se iubesc si vor sa mearga mai departe.....totusi, pe ea o macina extrem de tare ca nu stie daca copilul este al sotului ei sau fructul unei aventuri...imi tot cere parerea insa nu mai stiu ce sa ii mai spun....
Pt. cine se pricepe, ce parere aveti, care credeti ca este mai sigur tatal copilului, tinand cont de urmatoarele date:
a intrat in perioada fertila pe 12 decembrie si pe 16 decembrie a fost ziua ovulatiei....relatia sexuala pasagera s-a desfasurat pe 12 spre 13 decembrie (protejata cu ovul spermicid<cam nesigur dupa parerea mea> si ejaculare in afara vaginului<la fel de nesigura>) iar in data de 16 dec (chiar ziua ovulatiei) a avut contact sexual neprotejat si cu ejaculare vaginala cu sotul ei....
Eu i-am spus ca sunt de parere ca mai degraba sotul e tatal copilului,dar ea spune ca conform informarilor ulterioare e posibil si ca din relatia pasagera sa fi ramas lichid seminal in vagin (pt. ca asa cum stim spermatozoizii pot trai pana la 72 de ore in intern) - asta ar insemna exact pana in ziua ovulatiei ei cand s-ar fi putut produce fecundarea.....
Voi ce parere aveti? Care varianta credeti ca e mai probabila si care din cei doi ar putea fi mai sigur tatal copilului ei?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Raspunsuri
gabriella1 spune:
daca e asa de confuza de ce nu merge la OTV? se poate indragosti chiar si in direct !![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
marami spune:
Gabriellooooo nu e bine bre, ori bag de seama ca prietena Marinei a devenit si rietena ta?![]()

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami Gabriellooooo nu e bine bre, ori bag de seama ca prietena Marinei a devenit si rietena ta? ![]() ![]() ![]() ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
buey,da' ti-am "ezplicat" ca i-am cerut "pretenia".Poate aflu si io cum se fac copiii prin straini cu ovulu' inghitit.Sau poate ajuta si io n-am stiut.Nu-ti "ezplicai" ca poate asa scap de instilatii, distilatii, blocaje ,alcool, tutun , paranoia si aratat pupaza la juma din doctorii Romaniei?? Macar o arat la rojkatu' lu' pretena lu' pretena lu' Marina si fac 5 bebei dintr-un foc. Nu vezi ca-i bun de samanta?
Da' io jtiu ca mori de invidie ca pupaza ta n-o poate vedea decat in poza ca ejti diparte. Si sa nu-ti prind vreun os prin Romania ,nu vezi ca aici il disputam pi dansu', ala rojkatu,brunetu sau kelu' da buuuuuun mai frate.Buuuuuuun !
Gabriela
lara20 spune:
sper ca aveti bon de ordine ca sunt o gramada mai in fata si aici nu se triseaza!!!!!!!!!!
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui lara20 sper ca aveti bon de ordine ca sunt o gramada mai in fata si aici nu se triseaza!!!!!!!!!! ![]() |
io cand v-oi incinge cu scandura de la pat,uitati de bon di ordine. Ia, hait, c-o pun pe Magda pe voi de nu va spala tot Atlanticu' !

Gabriela
catalina2307 spune:
Moamaaaaa....ati ajuns la cap. 2 si io dorm ca nesimtita. Da io nu mai scriu aici ca ma cearta "unele" forumitze pe alt topic .Si va sfatuiesc si pe voi sa va bagati mintile in cap .
Gabi - multumesc mult...nu te enerva , lasa-le sa imi judece insensibilitatea si nemernicia. Pup mult.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 Moamaaaaa....ati ajuns la cap. 2 si io dorm ca nesimtita. Da io nu mai scriu aici ca ma cearta "unele" forumitze pe alt topic .Si va sfatuiesc si pe voi sa va bagati mintile in cap . Gabi - multumesc mult...nu te enerva , lasa-le sa imi judece insensibilitatea si nemernicia. Pup mult. Catalina |
Am spus adevarul ! Dincolo de el ramane consideratia mea ptr tine !

si stai tzeapana pi topicu' asta,ca acolo lupt io !Sa vad cine are curaju' sa ma infrunte acolo!
on topic: daca si aici imi sufli gajiu potent rojkat ,brunet sau kel, io ti plesnesc di nu ti vezi !
Gabriela
catalina2307 spune:
Saru'mana Gabi. Pup mult. Apropos cand dracu te mutasi pe insule. Ce ti-ai zis tu, ca Vasluiu' nu mai e de tine.Au bruneti acolo ?
Sa trimiti si la nesatulele astea.
Lara draga, ai elucidat misteru? Nu ala cu spermicidele sau cu blondu sau brunetu.