Dubii in privinta paternitatii (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Saru'mana Gabi. Pup mult. Apropos cand dracu te mutasi pe insule. Ce ti-ai zis tu, ca Vasluiu' nu mai e de tine.Au bruneti acolo ? Sa trimiti si la nesatulele astea.

Lara draga, ai elucidat misteru? Nu ala cu spermicidele sau cu blondu sau brunetu.

Catalina

buey, aici au kelbosi,g-r-a-s-i,i-m-p-o-t-e-n-t-i si bogati.Acu io nuj ce sa aleg:kelia, sau bogatia.Ma gandeam io la bogatie ca asa il platesc pe prietenu' lu' prietena lu' Marina si presteaza si cu mine un nebun cu nabadai de sa muriti de invidie cu toate bonurile voastre de ordine!
si io jur ca nu deschid topic cu paternitatea !io ma duc la otv si voi imi trimiteti sms-uri de ciuda !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

buna fetile...

eu mi's prietena lu' tipa cu Felixul...de pe la pagina 2. Pe bune povestea...asa ca daca aveti nevoie si de apa de la Felix pe langa spermicide, bruneti, roscati, blonzi...va pot pune in legatura cu prietena...

eh..si daca nu as avea burta la gura (sau pe aproape) solicitam si eu cumintica bilet de ordine...

ok..acum sa revin la ceva mai serios...eu vroiam doar sa subliniez de fapt o chestie care m-a frapat...nu harjoneli in paturi vecine ca astea zic ca se intampla curent si daca n-as fi fost cunostinta cu prietena cu Felixu' (care intre noi fie vorba e femeie cu functii inalte si serioase...deci se intampla si la case serioase) as fi blamat-o si ptr asta...ci ptr o fraza de-a Marinei care spune ca daca ar sti ca nu e copilul sotului ar scapa de el. M-a lasat paf...mai cucoana, daca noi spuneam aici ca e sigur al amantului, ca in ziua aia era luna pozitionata perpendicular, si ca feromonii erau in execes, si progesteronul cu testosteronul se imperechiau de mama, mama..si de aia s-a pupat perfect ovulul ei cu inotatorul amantului...tu te duceai si ii spuneai ca e sigur al amantului si ea scapa de copil??!!!!

Doamne..mi se cramponteste pielea cand ma gandesc..

Alinutza 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

alinuta,salutari prietenei tale se super tare!!!!!!!!!cum naiba a ramas gravida cu prezervati????????eu stau atarnata de lustra si tot nu iese nimic

Mergi la inceput

buna lara

daca as sti ti-ar spune mama...dar cand s-a intamplat telenovela eu eram mai tinerica si nu stiam cum sa ma mai protejez...stiu ca dupa chestia asta m-am apucat de anticonceptionale ca sa fiu sigura...

si mi-a povestit persoana..dar nu cu lux de amanunte...asa ca nu avem decat sa ne dam cu presupusul..ca ori s-a fisurat un prezervativ, ori nu s-a spalat individul dupa o "partida" si ...ma rog, deja aberez...probabil e unul din fenomenele alea inexplicabile pe care le tot mai auzi...dom'le, ne-am chinuit ani intregi si n-a iesit nimic, iar cand ne-am luat gandul s-a produs minunea!!...
morala: multa relaxare...

sa va ajute Dumnezeu sa aveti bebeii mult doriti..

Alinutza 9+

Mergi la inceput

alinuta ai tu dreptate cu relaxarea,eu sunt cam tulburata psihicmai ales cand vad ca-mi vin rushii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

alinutzo io m-am relaxat de mi-a iesit pe nas. Degeaba. OO-le mele sunt si ele intr-o relaxare totala.

Mergi la inceput

catalino, asa drag am prins de tine, ca ti-as ceda oo de-ale mele cate vrei..

Alinutza 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinutza78

catalino, asa drag am prins de tine, ca ti-as ceda oo de-ale mele cate vrei..

Alinutza 9+

Multumesc mult.

Mergi la inceput

pai si eu nu primesc nimic????????nici un ou

Mergi la inceput

Tu le ai pe a lu brunetu'.

Mergi la inceput