Fulguleti de nov-dec 2006 (206)
Raspunsuri - Pagina 21
iulia-stefy spune:
Salutare!
Noi, tot asa... Eu acum am si gatul... dar nu mai conteaza, cu Stefy nu stiu ce sa ma mai fac. Ziua e ok, de pe la 18 incepe dansul cu febra, pana pe la 24. Apoi incepe sa scada si se duce in lumea ei pina a doua zi la aceeasi ora. Am senzatia ca antibiotic i-a degeaba si ca nu ii dau ce trebuie. Are o saptamana de antitermice. Din care primele zile la 4 ore si acum la 8, dar dupa 6 ore deja.... Asta seara, ca ziua.... nu are febra.
Azi am sa sun imunologul sa intreb ce sa fac, ca am inteles ca stomatita poate apare si pe fond de imunitate scazuta.
Va multumesc minunatelor, din suflet, pentru raspunsuri si incurajari.
daphna, ca antiinflamator ii dau Nurofen... cu mancarea.... e ceva mai bine, manaca doar daca vrea ea. Dar mi-e teama cu atatea medicamente sa nu facem stomacul ... praf.
Kiki, multumesc pentru raspuns. Si eu tot la nistatin sau stamicina ma gandisem sa intreb astazi, ca in vara cand a facut candida, avea din gura pina jos, pe tot tractul digestiv.... etc. Si ma tem ca administrarea antibioticului mai rau face in situatia asta. De cand am inceput antibioticul ii dau si Biotics, dar... e cam apa de ploaie, pentru ce e in gurita ei. Nu-mi explic cum a ajuns aici.
Raluca, felicitari si sarcina usoara.
desiree, multumesc. De duminica am inceput si spalaturile cu bicarbonat... e un intreg arsenal de ... chestii de uns... la mine in dormitor.
chinico, acs, Laura, multumim.
Dia, multumesc mult. Daca ai timp te rog sa-mi mai scrii de regim. Eu stiu doar de fructele acide, de lactate... nuci, cacao...
Chiar e cea mai horror boala de care ne-am lovit.
Multa sanatate Oanei. Noi acum lipim diverse chestii pe care le decupez eu.... Ca si eu sunt in pana de alte idei.
In ceea ce priveste plata pe medical.... no comment. Eu dupa o luna la job, am avut accidentul ala stupid, cand m-am facut... praf si pe medical.... am luat...coada matei. Astept sa fac 6 luni si apoi.... Acum e sotul cu Stefy acasa, exact din motivul asta.
Laura, m-am topit, dupa discutiile voastre.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
desiree, si la noi manifestarile de independenta sunt... multe ... Si uneori ma simt asa nepregatita... iar discutiile cand vine bunica... sunt ... E greu sa o inteleaga si ii da sotului niste sfaturi...
a-deju, ma bucur ca ai scris si ca sunteti bine. Vorba Dianei, ai gasit cel mai bun moment. Eric e un nazdravan si e bine ca e asa. Sanatos sa fie, ca atunci cand va incepe sa vorbeasca... nu o sa-i puteti tine piept.
asiza, multumim. Multa sanatate lui Denis.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dianav spune:
Buna dimineata!!
A_deju bine ati revenit!!!!!
Iulia=Stefy sa se faca repede bine bombonica ta!
Raluca_u
dianav spune:
Raluca_u Felicitari!!!
mesajul anterior s-a expediat singur fara sa apuc sa scriu ceea ce doream
Yagmur spune:
Neata..
Incep cu urari de sanatate celor bolnaviori.... ma ingrozesc cand citesc prin ce trec fulguleti cu stomatita.... off... tin pumnii sa se faca repede bine. Lacramioara, multa putere.. cred ca este tare greu si boala asta e tare afurisita....
Raluca, wow ce veste... felicitari si sarcina usoara
A_deju, alta surpriza placuta.... mi-era tare dor de postarile tale.... sper sa treci acum mai des pe la noi.. deci, ne vedem la vara????? Am planuri de vacanta prin 2 mai.... toata viata mea e bazata doar pe planuri... acum sa pot sa le si "sustin" ![]()
Aseara am fost in vizita la frumosul Denis... a fost mult mai bine ca altadata..... in seara asta ii asteptam la noi.... Luca tot nu vrea sa imparta nimic, dar sper ca sintem pe drumul cel bun si nu va iesi cu mega bataie
; o tine toata ziua in NUUUUUUUUUUUUU!!!! orice il intrebi e NU: vrei afara? NU; stam in casa? NU; esti sigur? NU.... ma iubesti? NU!!!! 
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
ank999 spune:
Raluca_U felicitari . Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
Ingeras La multi ani, multa sanatate fericire si bb2
. Scuze pt intarziere.
Lacramioara multa sanatate Iuliei. Sper sa scapati cat mai repede de probleme.
Yagmur
al noi pe langa nu, mai e si nu vreau si nu-mi place, iar la O iubesti pe mami...raspunsul e vesnic nuuuuuuuuu, pe cand la altii mai raspunde si da. Cat despre dat jucarii sau ceva...NEVER. ba mai mult le ia si pe ale altora, strange tot. Dupa ce nepotu' (1,1 ani) plange vreo zece minute, iar ea se plictiseste de jucarii i le da pe toate si dc nu le ia e vai de el. Asta in conditiile in care pe "Dafid, Dadutu" il iubeste!
pe toata lumea!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
ank999 spune:
Oana da voi ce viermisoari aveti? Noi am luat doar Helmiflores, da nu stiu inca ce rezultate a avAi vostri ce mai mananca ca la noi meniul e tare sarac: dimineata un crenwursti de piept de pui (singura forma de carne pe care o accepta) si poate si o bucatica de ou fiert dc are mustar la greu pe el. Inainte serveam si omleta, dar acum "nu-mi place". Pana spre pranz mai bem si un bibe cu suc de portocale. La culcare la pranz 150ml lapte, altceva nimic. Pe la 17-18 un pic de ciorba (de multe ori o pun in bibe ca altfel nu o vrea), poate un pic de pilaf dc avem chef, sau 2-3 cartofi prajiti (ca e singura forma in care ne plac). Foarte rar cate un cub de branza topita. Ne plac masline le si castravetii murati, dar nu avem voie (constipatie)A...am uitat...unt cu dulceata mai mancam dimineata sau la pranz, cand refuzam orice altceva. Seara mai fac cateodata paste si astea mai merg, dar de regula cina consta intr-o canita de sana (rar iaurt, ca nu prea ne place). La culcare mai bea 150 ml lapte cu 2 lingurite de cereale, iar asta e tot ce mancam noi.
Nu stiu ce sa ma mai fac si ce sa mai incerc sa-i dau.Sfaturi?
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
Dia1609 spune:
iulia_stefi, eu n-am prins toate mesajele tale... stefi face febra ca are vreo viroza/gripa sau din cauza stomatitei? ca daca e din cauza stomatitei, atunci ii dai degeaba antibiotic, ca e virala. se da doar nurofen/panadol pt dureri si solutiile locale de badijonat. si da, se face pe fond de imunitate scazuta... la oana a fost dupa cateva ture de viroza si avea organsimul slabit si eu chiar atunci am dus-o din nou in colectivitate. tb sa eviti fructele si legumele cu seminte, lactatele, nucile, alunele, sucurile, chestiile acidulate, acre. lactatele sunt cele mai nasoale ca intretin stomatita. si tb sa schimbi ph-ul zilei de cateva ori pe zi. mai caiut in agenda medicala si-ti zic, acum am zis doar din amintiri... si ce amintiri :(
revin cand ma lasa oana
Dia1609 spune:
ank, nu stiu ce sa-ti zic... la oana dc e perioada "food-free"
nu merge nimic. adica o las in legea ei si labeste 1 kg dupa care incepe sa mananace :((.. na, asa e ea, se pare ca asa a fost si sotul meu cand era mic. in rest, la ea tin pastele la greu, diferite forme si culori si numai cu crema de branza. si ei ii plac cremvustii, dar eu evit sa-i dau... mai iau din aia de curcan de bio-market, ca mi-e groaza de astia din magazin, ca-s plini de toate rahaturile (dar evident ca pe aia bio nu-i mananca cu aceeasi pofta ). in rest, carnita la cuptor, oua fierte sau omleta, cereale cu lapte (cheerios si inca unele bilute cu miere), crema de branza cu avocado si banana, etc. in general, la mine e mai usor, ca eu ii mai dau doar o gustare la ora 17:30 cand venim de la gradi (gen iaurt, budinca, etc) si masa de seara care e cam cum am zis mai inainte... acum ca stam acasa de joi e cam greu si pt mine cu mesele... la pranz mananca supa cu taitei sau ciorba de legume si atat, iar cand se trezeste mananca felul 2, dar ff greu.
ank999 spune:
Dia pai la noi e perioada food-free tot timpul
. Daca mananca niste ciorba (masa de pranz - pe la 17) e eveniment. Branza nu mananca deloc, nici cascaval, pastele cu sos de rosii, tortelini cu smantana. Cat despre crenwursti stiu...da e singura forma in care mananca carne. Altfel...nici nu gusta. Bio-market in Pitesti...poate la anu'...si la multi ani.Cereale...doar fulgi de porumb simpli si fara lapte...si constipatia...banana...rar...si atunci cand nu ar trebui...nu-i place grisul/orezul/orice cu lapte si nici budinca.probabil in afara de "ciocolate" nu mananca nimic dulce. Asta e, dar imi pare rau ca in loc sa largim meniul, il scurtam. Cateodata ma gandesc ca i-as da si sarmale, doar sa manance. La noi cam asa a fost mereu...
Oana acum e bine?
Anca cu