Fulguleti de nov-dec 2006 (206)
Raspunsuri - Pagina 20
asiza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daphna avem si o mare realizare.....am renuntat la suzi !!!!nu ma asteptam sa fie asa de usor. georgiana mami de Elisa(15.12.2006) |
Bravo voua!!! Nu ne povestesti si noua cum ati reusit?
asiza spune:
| citat din mesajul lui Raluca_u Buna fetelor Vad ca sunteti la numarat burtici si cred ca e cazul sa mai treceti una pe lista va pup dulce. Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006) Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
Wooow, esti insarcinata!?! Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!

Iulia-Stefy, multa sanatate micutei si tie!
ruxandra_sb spune:
Prin parcuri, la locurile de joaca.. in ultimele cateva zile a trebuit -de 2 ori- sa atentionez/rog cate un parinte sa nu fumeze langa/asupra copii(lor). Ai mei adica. Asta in zone cu pretentii..
Eu, da' lasati-l, ca nu-i decat noroi! Ea, dumneata sa taci, ca dupa ce habar nu ai sa-ti cresti copilul, mai dai si sfaturi tampite la altii! Danutz, vai, vai. Daca n-ar fi de plans ar fi de ras.. 
Dbunny, zapada aia e la munte. Si da, e normal ca iarna la munte sa fie zapada.. mai ales la altitudini peste 1000 m unde eram noi. Si chiar era putina zapada.. niste amarati de 20-30 cm
, dupa estimarile mele. Da ai dreptate cu incalatarile; poti nimeri sezonul nepotrivit.. numa ca la noi nu se pune, si vara purtam ghetele la munte.
Felicitari Raluca_u! 
.. si uau, chiar e ziua revenirilor.. ![]()
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (7) si G (2)
saryta spune:
Raluca_u - felicitari! sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
A-deju - bine ai revenit! dupa cate citii nu prea esti incantata ca ai revenit pe pamant romanesc
.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
m_monique spune:
raluca_u felicitari!
zmeul a ales pt surioara lui numele georgiana.
28+ 
si Andrei (16.12.2006)
Raluca_u spune:
va multumesc mult fetelor pentru cuvintele frumoase.
Deocamdata avem doar testul pozitiv, maine fac programare la dr.
Ma intreba cineva daca adina stie. I-am spus si ei dar nu cred ca a inteles mare lucru, dar vom aprofunda cand vom fi singuri.
pupici
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
ruxandra_sb spune:

La multi ani ingeras! 

Aelita admirat impreuna cu G cantareata. Andres deja in picioare!
Monica daca bubitele au trecut asa repede si au fost intr-un singur val..nu prea-mi suna a varicela. Faini Craciunei.![]()
Donia, cum mai esti?
Sanatate bolnaviorilor.
Seara, inainte sa plecam, dupa ce-i spusesem ce si cum.. ma anunta: "nu Grigore patineaza". ![]()
La Intersport gasiti overalle de ski la 80 ron (din sezonul trecut, ca al lui G) si la 119 ron; difera si calitatea. La cel din Baneasa nu mai aveau ieri decat marimile 86 si 92... vazusem inainte si 98 si 104. Si costume de ski (canadiana+pantaloni separat) Si apreskiuri de la Columbia (numai nr 25-kaki si nr 33-roz) care tin pan la -32 grC
la 119 ron.
.. noi am luat unul cu albastru, tot marimea 92 cm 
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (7) si G (2)
Dbunny spune:
| citat din mesajul lui a_deju (va rog, nu intrebati de jucarii, puzzleuri, carti de colorat sau chestii de-astea.. masini, masinute, masinele, sau eventual doar roti. cat mai multe ROTI!!!!!) toate fordurile din oras is a lu' mami, toate masinile mari, cu portbagaj si negre is a lu' tati. |
na, ca l-ai descris si pe Dani la fazele astea!
sa va fie de bine intoarcerea acasa

raluca felicitari pt burtoc, sa ai o sarcina usoara si-un copil sanatos
dia vai ce-a mai suferit saracuta Oana...

desire asteptam poze si de la voi..i-a crescut parul la loc Octavianului?
ruxandra aaah eu credeam ca erau poze 'de mai pe-aproape' nu ma concentrái pi titlu... muntele si copiii, am omis faptul ca erati la munte
dianarus...de ce esti suparici? totu-i ok cu muschetarii?
ramsan...ai mai facut un test ceva?
Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
asiza spune:
A_dejuleeeee, bine ai revenit pe plaiuri mioritice unde toate merg de-a-ndoaselea
...dar eu ma bucur din doua motive: 1. ai revenit si pe forum, ca-mi era frica tare ca te-am pierdut de tot printre englezoii aia si 2. ai facut-o pe Daphna si Elisa fericiteeee, ca tare au mai plans dupa voi plus ca acuma o ai si pe Dandusa la malu' marii......una peste alta, imi pare tare bine ca ne-am "vazut" again ca-mi lipseau mult postarile tale! 
Aelita, am vizionat cu mare drag pozele voastre! Micutii sunt minunati! 
De noi ce sa va spun...luam Zentel pentru paraziti si Ambroxol pt. tuse. Am luat si pauza de gradinita vreo cateva zile deocamdata...sper s-o dam in mai bine...btw: Ati dat careva Zentel copiilor, ca am o dilema: in prospect scrie ca se da un flacon de 10 ml/zi timp de cel mult 3 zle consecutiv, iar doctorita mi-a spus sa-i dau un flacon/zi, dar 5 zile consecutiv...
Va pup...mai vin cand mai pot!