Fulguleti de nov-dec 2006 (206)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MONICABB -super copilasi ai !ce familie frumoasa sunteti!

m_MONIQUE- v-ati gandit la nume pt fetita ?
isi mai aduce aminte,Andrei,de tzitzi?

DIANOCICA-eu nu am mai simtit epiziotonomiile .am doo

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

aelita am inceput sa ne gandim la nume de fetita. si andrei si-a spus parerea, dar pana la nastere mai avem. oricum va fi nume de sfant, ca sa-i aduca baietii flori de ziua ei.
in ultimele 2 luni l-a apucat pe andrei dragostea de tzitzi. poate si ca mi-au crescut de la sarcina.
sper sa nu trebuiasca sa-l alaptez si pe el.

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

BUna seara

am facut o pauza cam lunga,suntem ok, am avut ceva probleme de familie care spre fericirea mea (si nefericirea unora) s-au rezolvat cu bine!

am scapat multe teme interesante, am citit doar pe diagonala si imi pare rau ca nu am putut altfel!

de acum o sa vin sa va mai scriu de octavian care este un strengar si jumatate si de peripetiile noastre de sarbatori!

ultima gaselnita: i-a cantat bunica-sa e cateva ori: "balalau, baiatul mamii" a lui DOlanescu..si nu a mai uitat-o..canta toata ziua prin casa: pu-la-laaa, pu-la-laa! jur ca e din cauza melodiei si nu a educatiei !

acum sunt anchilozata la gat si umeri, ceva muscular, nu ma pot misca deloc si cand merg ma doare..nu pot face nimic pt octavian si e frustrant..nici nu ma pot duce pe covor cu el tre sa stau fie n picioare cu capul intr-o parte fie intinsa pe pat de unde greu ma scol! m-au ajuns batranetile, e clar! dar dragutul de fimiu a fost foarte intelegator, azi am ramas 4 ore singurei acasa si m-a ajutat, mi-a adus diverse chestii pe care i le-am cerut, gen duce la gunoi sau pune farfurii murdare in chiuveta, sau imi aduce sticla de apa, imi scoate fructe de jos din dulap sa le mancam, e de un ajutor real si a inteles! cand i-am explicat ce am, prima reactie a fost sa ma ia de mana sa ma duca la usa, cica: nenea, hai, bip,bip,bip!..adica sa ma duc la doctor sa ma consulte cu stetoscopul bip, bip, bip..m-a trimis deci urgent la doctor, scumpul si dragul!nici somn nu a putut sa aiba ca nu i-am putut da sa suga din pozitia lui preferata!

gata cu vaicareala, mai viu io!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o fierbinte.

Eu sunt franta de oboseala... Astept sa vad cum o decurge azi tratamentul... Poate se termina odata. Care din voi v-ati mai lovit de stomatita, va rog sa-mi spuneti cum ati scapat de ea. Multumesc.

desiree, ma bucur ca sunteti bine... Octavian e un dulce...
Eu am fost intepenita asa, acum un an. Mi-a recomandat medicul supozitor si unguent local cu Diclofenac. DAr cel mai bine e sa-l asculti pe Octavian si sa mergi sa te vada un medic. Multa sanatate.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

neata !!!!salutari de la constanta ! noi suntem bine,sanatoase ,vorbarete,poznase (ieri seara mi-a pictat cu un ruj pana l-a terminat ,toata mobila din sufra).avem si o mare realizare.....am renuntat la suzi !!!!nu ma asteptam sa fie asa de usor.
IULIA-STEFI,ca sa-i mai alini durerile ii poti da si un antiinflamator.dar eu nu inteleg de ce face febra de la o stomatita....ce ti-a zis medicul?oricum nu o stresa cu mancarea...pupam si curaj...treceti voi si peste asta.
si o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata... va invit si eu la o cafea...
Am avut parte de un weekend superb alaturi de Luca. E o minune de copil.... nazdravan, dar haios..... am fost in parc si am jucat fotbal, ne-am plimbat ieri pe ninsoare... fost pe la malluri desi mi-e greu sa nu ma uit la reduceri.. dar in acest an nu cred ca ma ating de nimic, desi vestile despre proiect incep sa fie mai bune... sint sanse sa continuam in primavara..... asa ca poate mai ramanem prin Cluj....
Vorbeste intruna.. cand nu inteleg ce vrea ma ia de mana si imi arata.... a inceput sa inteleaga cand ma supar ca loveste si sper ca in curand se vor rari fazele de lovit... ieri a facut si primul pipi cu mine la olita (musai sa stau si eu pe WC langa el ).. am cumparat chilotei si pantalonasi de casa si poate cat stau acasa incercam sa vedem daca mai vrea sa faca la olita....
In rest, sincer, astept cele 2 sapt de somaj.. am chef sa stau cu el. Pe 9 feb ne cheama la job si apoi aflam ce se intampla in continuare....
In continuare e mucos, mai tuseste din cand in cand, parca iarasi raguseste... sper sa se faca repede bine...
Sanatate celor bolnaviori... si pupici mamicilor

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Iulia-stefy, Garga a avut stomatita aftoasa. Dar nu se manifesta cu febra deloc. Inclin sa cred ca Stefy are o herpangina sau o stomatita avansata care s-a complicat.
Io as da clar antitermice/antiinflamatorii la 4-6 ore pana ii trece durerea si sa nu evolueze bubitele din gura si care cred ca s-au extins pe tractul digestiv. Deci pe langa badijonaj local glicerina cu stamicin i-as da si pe gura, pisata in lingurita cu ceva ceai/apa un sfert de pastila de nistatin sa nu ajungs sa se irite pan la fundulet. Ma gandesc ca poate fi chiar o stomatita accentuata de o candidoza bucala si merge bine si intern nistatinul.
Mai zic dupamiaza ca se trez acum.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

scuze de absenta lunga. pt noi e o perioada de transformari, foarte aglomerata.
Adina e ok, creste pe zi ce trece, ne incanta zi de zi.
Vad ca sunteti la numarat burtici si cred ca e cazul sa mai treceti una pe lista .

va pup dulce.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

neatza,

iulia-stefy, octavian cand era mai mic a avut stomatita in guritza cu bubite albe si a facut si febra..pe langa glicerina cu stamicin si anestezina, am facut spalaturi cu apa cu bicarbonat de sodiu de 5-6 ori pe zi, muiat vata in apa si curatat peretii interori ai gurii si limba..e cam neplacut dar asta e....fa-o cat mai des...o sa treaca, sanatate!...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Lacra nu-i da suc de fructe acide gen portocala, dc poti evita 2-3 zile lactatele, da-i lichide cat de multe...deci zic ce as face eu. Merge si glicerina cu anestezina. Hai ca-n 2 zile va fi bine!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput