Fulguleti de nov-dec 2006 (206)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Acuma daca tot am intrat in hora trebuie sa joc...
Traiesc zilele astea un fel de miraj: parca ma dor sanii, parca mi-e greata, parca mi-e somn mereu, parca... parca...
Ieri ma trezeste sotul meu realitate si imi spune: hai ma ca tu nu ai nimic, ca tu ramai fff greu insarcinata ca doar stii cat de greu a fost pana l-am avut pe Rares sa-l bat? sa-l iubesc?

aaaah deci tu inca n-ai nici un test pozitic la activ? doar simptome...la mine greturile au inceput in saptamana 6, cam 10-12 zile dupa intarzierea ciclului...

Ingerasa iti doresc din tot sufletul sa-si atingi telul...sa dea DD sa ramai cat de curand

dianarus bine na, da-mi o umbrela cu gaurele...lucrurile stau...nicicum. Adica Paco care vroia 5 copii a ajuns sa zica Dani si basta! eu tot asa, dar parca...mi-e cumva sa-l las singur...nici lucrurile nu ne merg f roz, nici cu serviciile, nici intre noi nici pe langa noi...dar cu criza asta financiara poate oricum ma trimit astia in somaj, asa ca daca tot oi sta acasa...am sa-mi iau ocupatie extra prin vara...

inca ceva ramsam...pe Dani l-am obtinut f greu(20 de luni) in schimb anu trecut am ramas gravida dintr-un sut...pacat ca s-a oprit din ev. Asa ca daca primul a venit f greu nu inseamna ca al doilea va intarzia la fel...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fost la dr cu mama => confirmat diagnosticul nasol :(
ca sa fie meniul complet : P are muci :((

daca nu innebunesc ...... mai vin pe aici , sorry , dar iara m-au napadit toate toatele ....

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Acuma daca tot am intrat in hora trebuie sa joc...
Traiesc zilele astea un fel de miraj: parca ma dor sanii, parca mi-e greata, parca mi-e somn mereu, parca... parca...
Ieri ma trezeste sotul meu realitate si imi spune: hai ma ca tu nu ai nimic, ca tu ramai fff greu insarcinata ca doar stii cat de greu a fost pana l-am avut pe Rares sa-l bat? sa-l iubesc?

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

eu pe andrei l-am avut dupa multe luni de incercari. am ajuns si la control medical.
acum nu stiu cum s-a intamplat. ca doar tineam calendarul destul de strict. asta pe langa ca functioneaza numai o trompa.
eu zic ca asa a vrut D-zeu.

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ingeras26a iti dorsc din suflet sa ti se implineasca dorinta.
poate ar trebui sa ne vedem, ca sa se ia de la mine.

la birou multe colege ma ocolesc, de teama sa nu se ia. de parca ar fi raie.

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

In sfarsit apuc si eu sa intru,aseara ,cand am vrut sa va scriu,s-a luat curentul,asta pe la ora 20,si a venit la 3 dimineata...minunat...am fost la control la san,eco,totul e bine,ce simteam eu dureros e o chestie functionala,nimic grav,mi-a dat doar o crema pe care sa o folosesc la nevoie.M-am linistit...
va pup pe toate!!!

CHINICO,frumoasa foc Bea!
YAGMUR
RAMSAN,sper ca va fii cum va doriti!
DANITA,ma rog sa fie bine!

Si niste poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

danita

fetili, o intrebare pt cele care ati facut epi. O simtiti? de vreo doua luni am inceput sa o simt. nu e dureroasa, dar..o simt. ceea ce doi ani nu s a intamplat. nu mereu, asa..o data la cateva zile. dar mi se pare cam ciudat. ati mai patit careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RAMONA-ce ma bucur sa aud ca vrei bebe2 !! sper sa fie !!! tin pumnii!!

INGERASA-tin pumnii sa vina bebe 2 si la tine ! ce scumpa Maya,sa vina sa iti spuna ca te iubeste,normal ca te topesti !
sa nu te mai stresezi,ca vine sigur bebe 2 atunci cand nu te vei mai gandi. lasa gandurile,frica..traieste viata si ai sa vezi ca o sa se implineasca si visul tau cat de curand !!!

DANItA -ce are mama ta?? Multa sanatate si sa nu fie grav !

MONIQUE-cum mai e burtica? ai trecut de mult de jumatea sarcinii ,te indrepti vertiginos spre final !

DIANOCICA-ce anume simti? ,ca nu am inteles...ce epi?

hai sa va pun si voua :cantareata .

si :
www.flickr.com/photos/sofia020107/3201175653/in/photostream/" target="_blank">construim,si vine vine vine vine www.flickr.com/photos/sofia020107/3201176335/in/photostream/" target="_blank">calca totul in picioare. Mamiiiiiiiiiiiiiii !!!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza!
Dianocica, eu am facut rahi. M-a durut spatele cam 2 saptamani dupa. Dupa care nik.
Danita, offf, dar totusi ce diagnostic are?
Ramsan, eu tin pumnii sa se confirme !
Ingerasa, cu rabdare multa o sa fie si bb2!
Aelita, frumosi mai sunt!!! AI CE BINE CA sOFIA IL ANTRENEAZA PE ANDRES!
Adina, ai vazut ca nu-i nici un motiv de alarma! Vad ca nu prea e zapada pe la Sibiu, da' de un om tot a ajuns!!!
Fug ca am programare la epilat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

cred ca de epiziotomie vb Diana.eu am simit-o cu varf si indesat atunci...dar dupa, nimic...nimic...
Aelita,
m-am topitttttcat de frumosi santtt si ce-au crescutttt,sa va traiasca minunile si sa mai facetiSofia canta minunat si tu,mami te sustragi,cere fata sa canti si tu nimic,data viitoare sa bagi si tu o po****ra,ceva
Danita,

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput