Fulguleti de nov-dec 2006 (206)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
tot deprimata ... parca nu asa de rau.
da' m-am intristat tare cand am citit mesajul de la danita, Doamne ajuta sa fie totul bine cu mami si tati, sa dati de capat la problema asta. Daca pot sa te ajut cu ceva ... aici sunt.
yagmur stii ca ma gandesc la tine zilnic ... cand mi-e greu si tre' sa scot bani din portofelul golas ... ma gandesc ca daca tu nu esti in butoi eu n-am ce sa caut nici macar prin zona.
ramsan e al tau posibil bb la purtator? chiar m-ai facut curioasa. las' ca cer info pe mess. dau din casa si zic ca la statul la mess ai "virusata rau" ... deci s-ar putea!!!!
iulia-stefi multa sanatate.
danutz ce femeie ... idioata, ca nu pot sa-i zic altfel.
ingerasa sa iti dea DD multa sanatate si bb-ul mult dorit!

sa va zic ceva ... superb. azi noapte a venit dani sa doarma cu noi, prea obosita sa il duc inapoi l-am lasat cu noi toata noaptea. azi dimineata m-am trezit ca ma gadila ceva pe fata ... era puiul meu care ma mangaia, pe toata fata, cu manutele mici si calde ... a fost cea mai frumoasa trezire ever. v-am zis ca il iubesc de nu mai pot?
in schimb a aparut o noua problema la orizont ... musca. ieri l-a muscat pe un baietel afara (cu care chiar se vede zilnic si sunt prieteni), de fata, cica i-a lasat un ditamai semnul. aseara era tot spasit, ca nu e voie si nu mai face. azi dimineata spunea mandru prin casa ca el merge afara sa il muste pe matei incepe sa imi fie frica sa il duc la copiii, la locuri de joaca, in parc sau pe la andrea.

gata, ma apuc de treaba, am barfit suficient.
va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Danita, ma gandesc la voi.. Doamne ajuta sa fie totul bine.....
Oana, astept februarie si apoi vad ce fac.... si eu as ramane in Cluj, sau poate sa aleg alt oras in Ardeal, sau vorba lui Dbunny sa plec in lumea larga; hmmm.... in Spania, Germania si Canada gasesc cazare.... dar parca as vrea Australia .... . Sau sa gasesc barbat cu job in Cluj . Anyway, nu am de ales .... trebuie sa gasesc o cale... si stiu ca va fi greu o vreme, dar nu va fi for ever....
Ramsan, vino cu vesti...
Laura - nu ai voie in butoi.... ai inteles?? . Cand gasesti rezolvarea cu muscatul sa-mi spui... Luca e tare mandru ca loveste si deja nu stiu ce sa mai fac...
[b]Chinico
, si Luca s-a uitat cu mare interes la frumoasa Bea.... si butoiul e inchis inca... vreau sa fie loc cand voi sari in el
A venit pauza de masa... va las...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Dragelor , minunatelor, am vazut ca am starnit valuri de nedumeriri.
Ei bine, eu sunt posibila viitoare mamica cu bb2. Asta e marele plan al nostru pe anul asta si sper sa se concretizeze pana la sfarsitul toamnei ca nu imi doresc burtan de 40 s. in iarna.
Da, am scris ca e posibil sa am un samburel deocamdata in stadiu fff (daca pot spune asa) incipient, dar m-am procopsit cu o minunata viroza. Am cautat pe net (de ce sa mai bat drumul la dr.) informatii cu ce se recomanda in stadiul asta (cateva zile) in cazul meu.
Se pare4 ca doar ceaiurile cu lamaie si miere fac minuni si oscilococcinumul.
Va multumesc pentru felicitari care sunt cam in avans ca nu s-a confirmat inca sarcina (abia ce am lucrat la greu pentru a o avea) ... de aia am si scris intre paranteze (posibil0.
Danutz Rares al meu mi-a ridicat bluza si a spus foarte clar ca acolo este lapte si ca e pentru bb si eu am ramas muta. A revenit la subiect peste vreo juma de ora spunand ca aia e tzitzi a lui, nu a lui bb deja...
Am o zi de cacao ca ma simt aiurea si mai am si o groaza de treaba la munca.... deh acte de facut...
Laura multumesc ca m-ai tras de maneca
Intru cand mai pot pentru amanunte.
PS - de citi am citi cate ceva dar pe diagonala.

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ramsan felicitari!!

ploua cu bb2, sa-mi impumute cshineva o umbrela...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danita

fetelor
sunt tare trista . mama e tare bolnava , din 26 dec e cu febra mare pe antib diverse si inca nika . e in spital .......se usuca de pe picioare . deja suntem la al 2 lea spital :( . maine mergem iar la al 3 lea control la inima .
avem nevoie de rugaciunea si gandurile voastre .......sunt chiar daramata ! colac peste pupaza si tata are azi febra ......

D

BeBelusca

Ma rog pentru sanatatea parintilor tai si pentru tine sa ai forta sa treci peste hopul asta.... si ma mai rog sa iti scoata DD in cale niste medici adevarati si pregatiti nu niste...
Hai capul sus ca dupa nori tre sa fie si soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

ramsan felicitari!!

Dbunny si Daniel

lasa draga umbrela deoparte ca nu se ia
desi... mai sti...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

ramsan felicitari!!

Dbunny si Daniel

lasa draga umbrela deoparte ca nu se ia
desi... mai sti...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Buna,

Va scriu iar mesajul, pentru ca l-am mai scris o data si mi s-a blocat calculatorul

Deci:
In primul rand, Danita, muuulta sanatate mamei tale si sa va ajute Dumnezeu sa se faca bine cat mai repede!
In al doilea rand, Ramsan, felicitari, sa ai o sarcina usoara si bb sanatos si voi toti sa fiti sanatosi. Poarta-mi si mie noroc, ca ma apuca iar disperarea.
In al treilea rand, Dianarus, sa sta cu umbrela cine nu vrea bebe 2, eu ma expun la maxim ca poate se ia!

maya este foarte bine, azi m-a sunat cand s-a trezit si mi-a cantat La Multi Ani, iar alaltaieri mi-a luat fata intre manutele ei mici si mi-a spus: "mami, te iubesc" si am inceput sa plang...are numai 2 anisori si stie atat de multe lucruri...oricum, e parsiva rau de tot.

Va multumesc din tot sufletul pentru mesaje si pentru urari, si noi ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne mai binecuvanteze o data macar si sa pot tine sarcina, sa mai avem inca un bebe.
Am fost zilele trecute si la Marinescu, mi-a zis, ca si Tutu, ca nu-i nevoie de analize. Tutu pana la urma, dupa insistente multe si trimis lista de analize pe mail cu intrebarea "ce pot sa fac din ele"?. mi-a dat cateva de facut, ca a zis ca nu se pune cu nebunu', daca io vreau sa fac, ia d'aci!

Marinescu mi-a zis ca 3 CM nu facem nimic, adik nu intervenim, decat natural am voie, iar dupa CM 3 de la chiuretaj sa ma internez sa-mi mai faca o histeroscopie, sa n-am vreo sinechie, dar a fost ff deschis cu mine si mi-a zis sa ma pregatesc pt fiv, ca probabil vom face anul asta. M-a bucurat mult ca a fost deschis si ca nu ma mai pune sa astept 10 ani sa raman natural, asa ca vom vedea ce si cum dupa histero. Sper, totusi, intr-o minune. Daca nu natural, atunci cu fiv sa fie. Am obosit, fetelor, de 6 ani ma chinui si se pare ca asa cum m-am chinuit s-o am pe Maya a trebuit si de data asta...numai ca si cu 3 ingerasi trimis la DD. Atata imi doresc sa fac si bebe 2 si sa ma linistesc un pic psihic, ca am obosit, efectiv... Fericite cele care raman insarcinate cand isi doresc...
va pupam mult!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

ingerasa si sa te binecuvanteze DD cu inca un copilash.
Maya este o dulce
Eu inca nu stiu daca am sau nu vreun samburel pentru ca e prea recenta actiunea bb2 de luna asta, asa ca astept sfarsitului acestei luni si va dau un raspuns in ce ma priveste. Am intrebat fetele ce sa fac cu raceala asta care ma sacaie de ieri si pentru care chiar nu pot sa iau orice ca daca doamne fereste acum cand e super important momentul eu ma apuc de luat chestii interzise total in sarcina... stii proverbul ala... frica pazeste bostanaria?
Ma bucur ca ai sperante pentru bb2 chiar de-ar veni el si putin ajutat cu fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Salutare mamici!

De la servici telegrafic:

DANITA multa sanatate mamei tale! Sper sa fie totul bine!
RAMSAN - felicitari si multa sanatate!
Manu - imi pare rau de problemele de la servici dar ai putea sa mai stai pe la Cluj o vreme....ca de nu, se supara Oana !

Apropo, cand ne vedem fetelor: Clujuuuu - Oanaaaaaa da un apel - hai sa ne vedem in weekend cu copiii!

Pupici,

Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Acuma daca tot am intrat in hora trebuie sa joc...
Traiesc zilele astea un fel de miraj: parca ma dor sanii, parca mi-e greata, parca mi-e somn mereu, parca... parca...
Ieri ma trezeste sotul meu realitate si imi spune: hai ma ca tu nu ai nimic, ca tu ramai fff greu insarcinata ca doar stii cat de greu a fost pana l-am avut pe Rares sa-l bat? sa-l iubesc?

Mergi la inceput