Fulguleti de nov-dec 2006 (206)
Raspunsuri - Pagina 13
mamaana spune:
repede ca am treaba de nu ma vad
la multi ani strabunica de bursuci
eu am fost la controlul fizic anual, dupa palpare, m-a trimis la eco, ca am cerut eu, ea nu a fost tare ingrijorata, de la eco am ajuns la mamografie, iar de acolo am primit rezultat ca e ok, DAR mai vino mata in 3 luni; acum sunt in asteptarea aia de 3 luni...
fug la munca, pauza s-a terminat...
danita spune:
fetelor
sunt tare trista . mama e tare bolnava , din 26 dec e cu febra mare pe antib diverse si inca nika . e in spital .......se usuca de pe picioare . deja suntem la al 2 lea spital :( . maine mergem iar la al 3 lea control la inima .
avem nevoie de rugaciunea si gandurile voastre .......sunt chiar daramata ! colac peste pupaza si tata are azi febra ......
D
dandusa spune:
multumim de urari,le-am transmis mai departe,santeti dragute ca-n totdeauna
La multi ani,strabunica de bursuci
Laura,
imi pare rau ca treceti prin momente dificile,fii optimista si ori de cate ori simti nevoia sa ne povestesti cate ceva,te asteptam cu drag,tinem pumnii sa gasiti calea de mijloc,calea cea mai buna pentru toti trei
Chinico,
Bea este minunata,pare atat de inalta...este,asa-i?mie-mi seamana cu tine,de la tati nu prea are...mi-era dor sa te zaresc si pe tine...,poate data viitoare
Kiki,
da,de atunci vorbeam si eu...cand am spus ca-ti recomand sa te tunzi scurt si la ceva de genul asta ma refeream,de culoare nu mai zic...te prinde mult mai bine decat blond
Dbunny,
mersi de reteta
,f simpla...da' n-am inteles rolul tavii...cred ca te refereai la tava ca la o farfurie...ca in mintea mea tava suna a tava de copt si nu intelegeam ce sa coc sau...ma rog...deci doar asez biscuite langa biscuite si dau cu cioco...super
Ramsan,
ai voie oscilococinum,stodal(pt tuse) si multe ceaiuri cu lamaie si miere daca ai dureri mari de cap,poti lua paracetamol...sanatate multa si.................esti gravi?
Yagmur,
as vrea sa te ajut...,da' nu stiu cum...,groaznica situatia in care esti si-i naspa ca ai tai o fac si mai groaznica...imi pare tare rau...
Familia stralucitoare
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danita fetelor sunt tare trista . mama e tare bolnava , din 26 dec e cu febra mare pe antib diverse si inca nika . e in spital .......se usuca de pe picioare . deja suntem la al 2 lea spital :( . maine mergem iar la al 3 lea control la inima . avem nevoie de rugaciunea si gandurile voastre .......sunt chiar daramata ! colac peste pupaza si tata are azi febra ...... D BeBelusca |
sa de d-zeu sa se faca bine curand
ce diagnostic are?

Familia stralucitoare
iulia-stefy spune:
Salutare!
Stefy noaptea asta ce a trecut nu a mai avut febra. Insa am inceput eu. Aseara mi-a facut sotul Polidin si Stefy cand a vazut seringa zice: "Mami, fase tati buba", eu zic, ca o sa ma fac bine, iar ea zice: "nu pan-gi?" Cand imi facea injectia vine si ma sterge pe obraji sa se convinga ca nu plang si ma mangaie asa... cum stie ea. M-a mai intrebat iar daca nu plang si apoi s-a dus la ale ei.
La multi ani Claudiu, tatic de familie stralucitoare!
Yagmur, multumesc pentru incurajari. Si eu am luat viroza, s-ar parea, ca ma simt cam.... dar o sa scap de ea.
acs, multi ani si multa sanatate pentru mamaie. Multumesc.
danutz, e un scump Rares.
Laura, tinem pumnii sa fie bine. 
Bambo, referitor la varice si mie mi s-a spus la fel, ca fiin din familie, s mostenesc.... Astept cu interes parerea despre sedinta cu laser.... Multumesc.
Ruxandra, Stefy e mai binisor, sau asa sper. Abia astept week-end-ul sa ma ocup numai si numai de ea. Daca nu voi pica...si eu.
ramsan, daca am inteles bine, ce spui tu, eu in primul trimestru de sarcina am racit si nu am avut voie decat un paracetamol pe zi, doar daca fac febra si in rest, ceai cu multa miere si lamaie, nas desfundat cu inhalatii cu aburi de apa cu sare.... Si mancam 3 kg de portocale in o zi doua. Si nu in ultimul rand, daca tu esti purtatoarea... felicitari.
danutz, lasa mamele exagerate... nu te lua dupa ele. Asa au fost crescute... la randul lor. Si eu mai primesc observatii, ca n-o vad ca se murdareste? Dar e treaba mea si a ei ce facem.
danita, multa sanatate parintilor tai. Sa dea DD sa fie bine. 
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Yagmur spune:
Neata
Merci mult de informatii ... am pus mana si am sunat, dar mi-e clar ca trebuie sa merg la locul faptei.... nu sint locuri libere si prin telefon nu pot sa-i conving ![]()
E un plan abia, nici nu stiu cand ma intorc, in ce zona voi lucra.... totul e o mare nebuloasa....
Asa frumos ninge la noi.. sper sa fie la fel si maine sa ne aruncam in zapada, desi eu nu scap de viroza asta iar Luca cred ca o va lua din nou de la mine 
Va las ca seful stoarce cat poate de la mine pana plec 
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
danutz spune:
Danita, Doamne ajuta pentru mama ta!
Lacramioara, ce dulcica e Stefy cum te sterge ea pe obraji!
Mai fetelor, eu nu cred ca Ramsan e fericita purtatoate...ca zicea ca se apuca de un control mai aprofundat in vederea indeplinirii planului bb2 anul asta. Mai Ramsan, vino aici si lamureste-ne!![]()
Manu, in nici un caz la telefon...trebe mers acolo, vorbit, spaguit, chestii de astea! In caz de forta majora, daca vii in Buc., il aduci pe Luca sa stea cu Rares si cu bona Mihaela...sa vezi atunci paruiala!!!
Si
Ingerasa!
Sa-ti dea DD sanatate, fericire, noroc si bb 2 curand!!!
asiza spune:
Eu PROTESTEZ!!!! Nu vreau sa plece Yagmur la Bucuresti!!!...asculta-ma bine, Manule, da CV-ul ala incoace si iti caut eu job aici...mult mai bine ti-ar fi aici..totul e mai ieftin, including gradinite (vorbesc eu pt. Luca la gradinita de langa mine, ca stii c-o cunosc pe directoare), nu sunt atatea fitze si daca oricum ai tai nu te sprijina deloc (
), nu vad ce ajutor ai avea acolo...oricum, mai vb noi despre asta, dar te roooog, nu te grabi...ca o sa plang rau dupa voi 

Ingerasa, La Multi Ani! Sa ai parte de tot ce iti doresti in viata! 

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor, fie mamici, fie fulguleti, fie tatici!
Si mai vreau sa spun La Multi, Multi Ani fericiti lui Claudiu si stra-bunica de Acs!
Vazut si Beoaca, dulce, frumusica de-ti vine s-o tot pupi pe obrajorii aia minunati
...si wow, a scris Chinico de doua ori intr-o saptamana
...
Adina, sa vii cu vesti bune de la control! 
Danita, dar totusi ce diagnostic i s-a pus mamei tale...am inteles prima oara ca a fost pneumonie, acum ceva vreme, dar de ce continua febra si acum, dupa atata tratament...of, of...tin pumnii sa fie bine, ma gandesc la voi! 
acs spune:

Ingerasa

Sa fii sanatoasa si fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!
Multumesc fetelor pentru urarile pentru mamaie!
Manu, 
Lacramioara, ce draguta e Stefy!
Asa fac si bursucii mei, vin sa ma mangaie cand li se pare ca ma doare ceva.
Ramsan, daca e vorba despre tine: felicitari si multa sanatate! Si eu stiu la fel cum iti spun fetele: paracetamol, ceai, lamai, portocale.
Danita, multa, multa sanatate mamei si tatalui tau! Iar tie, multa putere!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa Dbunny, mersi de reteta ,f simpla...da' n-am inteles rolul tavii...cred ca te refereai la tava ca la o farfurie...ca in mintea mea tava suna a tava de copt si nu intelegeam ce sa coc sau...ma rog...deci doar asez biscuite langa biscuite si dau cu cioco...super |
Platou am vrut sa spun, dar nu ma mai tine neuronu'...si sa nu uiti ca fiecare strat se imbiba in lapte...
Alte optiuni:
In loc de lapte imbibati in sirop de rom(esenta de rom+zahar+putina apa)sau in cafea mai slaba. Nu stiu cat e de permisa esenta de rom copiilor...dar cu cafeaua va rugam sa nu-i obisnuiti
Un strat intre biscuiti il inlocuiti cu budinca fierbinte(ca sa se inmoaie si mai tare biscuitii) de vanilie.
Asiza noutati despre Denis? tare saraca azi...
lacrimioara ati scapat fara antibiotic...

yagmur..lasa-n bata Bucurestiul, hai in lumea larga
auzi dom'le 300 si ceva de Euro gradinita...mamaana de ce mai tre sa mergi dupa 3 luni?
Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...