Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (26)
Raspunsuri - Pagina 15
elleny78 spune:
Theiuta, multumesc de raspuns. Deci atata timp cat sanii raman ca inainte de CM sper, daca se micsoreaza si nu ma mai dor, imi iau gandul in luna respectiva.
Azi am fost la Sf Maslu si preotul mi-a pus mana pe burtica si mi-a zis ca anul asta spera sa se intample si la mine minunea... ptr ca daca va fi, sigur va fi o minune.
Dar pana una alta trebuie sa renunt la fumat sa ma pot impartasi.Offff
Va pup
happymum spune:
pogonici, ce rau e, ai dreptate... imi pare rau ca ai suparare din cauza soacrei.... Dumnezeu s-o lumineze!
cum te mai simti?
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
anaomaria
.
ce mai faci?
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
Livsy spune:
Buna tuturor!
In sfarsit, va regasesc!... Vreau doar sa spun cateva cuvinte, adica sa va salut si sa va asigur, pe cele care ma cunosc, ca mai traiesc
. Nu va voi "plictisi" cu multe detalii despre viata mea din ultima vreme, timp in care n-am mai dat niciun semn, vreau sa va spun ca sunt bine, sanatoasa si ca sper ca vom vorbi mai des de acum incolo. Sper sa ma pun la curent cu noile vesti si cu noile prietene care s-au alaturat rugaciunii noastre.
Va doresc un weekend frumos si bun, multa Credinta si Bucurie in suflete.
MULTUMESC, Georgia, am intrat pe pagina precedenta si am vazut mesajul tau, in care imi spuneai ca va e dor de mine. Va multumesc din suflet si va asigur ca si mie mi-a fost enorm de dor de voi in toata aceasta perioada de absenta.
Inca o data, sper sa ne cunoastem mai bine, ma refer la fetele mai "noi" decat mine, si sper sa vorbim mai des de acum incolo, fete "noi" si "vechi".
Va imbratisez cu toata inima!
Ana 

Ioanatugs spune:
marijan90, Anaomaria va multumesc!
Pogonici1977 i-mi pare rau ca ai probleme cu soacra!
mihaele eu auzisem ca nu prea e bine sa faci ET in postul Pastelui, dar nu stiu sigur...
Va doresc tuturor multa liniste si caldura in suflete!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
laurraa spune:
Fetelor astazi tocmai am implinit 22 de saptamani si am intrat cu pasi timizi in saptamana 23.
Aceeasi rugaminte ca si cami_atonia, sa nu ma uitati in rugaciunile voastre, mereu ma gandesc la voi si va 

sa se ia si la voi.
Stiti ca numai Dumnezeu si MAicuta Domnului mi-au dat minunea din burtica si fara rugaciuni nu as fi avut parte de ce am acum si desi imi este frica uneori, imi zic ca Cel de Sus ma portejeaza si ma va ajuta sa ajung la termen.
Ioana, Dumnezeu este milostiv cu noi toti caci toti suntem pacatosi si ai sa ai si tu parte de o minune in viata ta in curand.Nu inceta sa te increzi in Cel de Sus.
pogonici, nu te mai stresa, pune-i un pomelnic de luminarea mintii si las-o in plata ei.Nu ne putem alege mereu oamenii de pe langa noi

va pup cu drag
22 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
Dragutelor sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie25.htm
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
dasalina spune:
Fetelor Dumnezeu a mai facut o minune si am ramas insarcinata!Ieri am aflat si inca sunt stresata pana ajung la Dr. Stiu ca inca nu e bine fixat dar am incredere in Dumnezeu ca o sa aiba jrija de samburelul meu si o sa-l ajute sa creasca si sa se nasca sanatos. La 10 merg la biserica sa-i multumesc pt acest dar. Tocmai cand credeam ca nu am sanse decat cu tratament mi-a aratat cat de mare e puterea lui. Mi-e frica dar ma rog la Dumnezeu sa-l tina acolo! Va rog rugati-va pt mine ! Va pup si va doresc sa vi se intample minunea cat mai curand si voua!
Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga
caciantoni spune:
dasalina- Felicitari!... nu te teme, roaga-te Bunului Dumnezeu si maicii Domnului si totul o sa fie bine.... iti doresc sarcina usoara si nastere la termen!....
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
caciantoni spune:
ioanatugs - am trimis meil-ul... sper ca l-ai primit.... da-mi un semn, te rog... daca e nevoie ti-l mai trimit o data...