Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (26)
Raspunsuri - Pagina 13
Theiuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanatugs Buna seara fetelor! ![]() Vin si eu cu povestea mea: Acum 9 ani am facut un avort, un pacat mare, care desi era din punctul de vedere al medicilor "terapeutic", eu am regretat mult gestul facut si m-am invinovatit ca nu am riscat si autopedepsit mult timp...7 ani mai exact. Aveam 26 ani si i-mi doream copilul, chiar daca venise neplanificat, chiar daca eram in ultimul an de facultate si nu eram casatoriti atunci. Pe langa sarcina care evolua bine, era un chist mare de vreo 10 cm, care tot crestea si dupa spusele medicilor "era periculos atunci". Acum nu, pentru ca exista alternative sa scoata chistul si sa nu afecteze sarcina, pe atunci insa era ideea sa faca avort, operam chistul si pe urma sa faca alt copil. Eram novice in domeniu, speriata de ce-mi spuneau ca se poate intampla si am acceptat sa fac acel chiuretaj, care mi-a adus multe probleme mai tarziu. Am regretat mult ca l-am facut si ma gandeam de ce nu am riscat??? Am fost la preot, m-am spovedit si mi-a spus ca daca a fost la indicatia medicului, pacatul nu e asa de mare. Eu insa il simteam imens si am trait cu el mult timp, am plans singura cu ecografia puiului in brate multi ani la rand, mai ales ca nu mai ramaneam insarcinata. Mi se inradacinase ideea ca Dumnezeu ma pedepseste pentru acel pacat si nu-mi mai da alt copil. La fiecare Craciun si Paste marturiseam acelasi pacat, pina cand intr-o zi preotul meu mi-a zis sa ma opresc, ca acest pacat l-am mai marturisit si nu mai trebuie, ca e de ajuns o data. Eu insa simteam ca trebuie sa-l marturisesc in veci si atunci am realizat ca mai am putin si innebunesc daca nu ma opresc. In 2007 la fix 7 ani de la chiuretaj am hotarat sa tin toate posturile in acel an si pe urma sa spun stop si sa ma iert si eu pe mine. Si asa am facut...si credeam ca am reusit, mai ales cand am ramas din nou insarcinata in iulie 2008, prin FIV...atunci am fost foarte fericita si am simtit ca Dumnezeu m-a iertat. Dar fericirea nu a durat decat cateva saptamani, pentru ca sarcina mea se oprise din evolutie si atunci a incoltit ideea ca Dumnezeu ma pedepseste. Am trecut si peste aceasta suferinta cu ajutorul sotului, al prietenelor de pe forum si am ajuns sa sper din nou...am prins curaj sa mai incerc o data. O noua fertilizare in vitro mi-a adus o alta sarcina inainte de Craciun si ma gandeam cat de mult ma iubeste Mos Craciun, de mi-a adus ce mi-am dorit cel mai mult. Am plans de fericire si am fost optimista, nu m-am gandit ca, nu mi se mai poate intampla ceva rau. Insa nu a fost sa fie nici de data asta....o alta sarcina oprita din evolutie, a doua...si m-am intrebat din nou : DE CE???? Si iar m-am gandit ca poate nu m-a iertat...ca pacatul meu de acum 9 ani ma bantuie, desi eu m-am iertat pe mine. Citesc Psalmul 50 in fiecare seara, cred in Dumnezeu si ma rog mereu...dar simt ca nu e de ajuns...oare ce sa mai fac ca sa-mi fie iertat acel pacat??? "Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare |
Ioana scumpa, nu te supara...poate sa botezi un copilas...asa se zice!
Mama mea nu a putut tine sarcinile 11 ani.Apoi, a mai facut un tratament, a botezat o fetita, a stat in bratele unei gravide (asta as, sa zimbesti putin, dar e adevarat) si minunea s-a intimplat. Eu!

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!
housepocket480 spune:
Buna fetelor
Georgia C
Nu am primit brauletul
Oare ai uitat de mine?
Te pup
Mama lui Matei Alexandru
Ioanatugs spune:
Buna ziua fetelor!
Caciantoni, Silvy24, Georgia_c, jesika, Theiuta va multumesc frumos pentru gandurile voastre.
Am botezat un baietel acum 3 ani, apoi am cununat doi tineri care acum au un baietel de numai o luna si il voi boteza curand si pe el. Am citit Acatistul pruncilor avortati, m-am cait mult in sufletul meu si cred ca Dumnezeu m-a iertat, pentru ca EL ne iarta toate pacatele. Insa nu stiu in ce masura m-am iertat eu pe mine....
Am ales FIV, pentru ca eu am o singura trompa functionala, pentru ca sotul avea oligospermie, care intre timp a ajuns normospermie, in urma tratamentelor naturiste. Se poate si natural, insa nu mai avem 20 de ani si stiu ca sansele sunt mai mici acum la 35 ani, plus ca trebuie sa astept sa ovulez pe ovarul unde e trompa buna....
Credinta in Dumnezeu nu mi-a fost tulburata nici o clipa si sunt o fire foarte optimista, insa rana inca e deschisa in sufletul meu si nu stiu ce sa fac ca sa se inchida si sa o pot lua de la capat.
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
maria08 spune:
Ioanatugs: Te imbratisez cu drag si la acest subiect!
Ma bucur sa aud ca nu ti-ai pierdut credinta!!! Intr-un fel sau altul Bunul Dumnezeu iti va implini dorinta!
magdita spune:
Buna fetele,
Ioana
, Silvy are dreptate, am simtit ca ne-ai scris cu tot sufletul
. Te pup si te imbratisez cu mult drag, sunt sigura ca Dumnezeu te-a iertat demult, nu a fost vina ta ca ai facut acel avort, adica nu a fost ceva voit, cu buna stiinta. Si chiar daca ar fi fost, tot te-ar fi iertat. Important este sa te ierti tu, ca sa poti sa scapi de povara pe care o duci. Sunt sigura ca va veni vremea cand iti vei tine copilasul la piept
. Trebuie sa crezi asta cu tot sufletul si cu toata fiinta ta.
Cami
, nastere usoara si intalnire minunata cu micuta ta, nu-mi vine sa cred ca mai ai atat de putin.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
happymum spune:
georgia, am primit pachetelul. multumesc din tot sufletul.
sa iti dea DD sanatate si un
cat mai repede. 
housepocket, la mine a venit postasul la usa sa il lase. poate ca a venit si la tine, dar nu erai acasa.....
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
cami_antonia spune:
fetelor multumesc ca v-ati amintit de mine ... da a trecut timpul ... maine termin sapt 36 ... si voi intra pe seara sa va dau amanunte de bebelina caci merg la medic ...
va pup pe toate ....
sa va ajute Dumnezeu ....
sa nu ma uitati in rugaciunile voastre .... caci nici noi nu va uitam .... sunteti pomenite mereu la maslu si la sfanta liturghie la noi la biserica ....
revin maine
36+
ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia
medamaya1 spune:
Buna fetelor.Nu am mai intrat de mult, sper ca anul acesta sa fie unul mai bun ptr noi toate , din toate punctele de vedere si doamne ajuta cu citi mai multi bebelasi.
Cami, draga mea, ptr ca plec iar, tu stii, si poate nu o sa fiu aici la marele moment, iti urez de acum nastere usoara usoara si bebita sanatoasa si cuminte
Pup toate fetele
ainigriv spune:
Pupici,dragutelor noastre,ca ne era tare dor de voi.Va citesc mereu,dar nu mai apuc sa scriu,am crescut acum si cerem toata atentia!!!
Iooana,am intrat repejor sa-ti spun ca ai o poveste asemanatoare cu a mea...pe scurt,noi ne-am ferit 8ani sa avem copii(ceea ce e similar cu pacatul avortului),prima sarcina o extrauterina cu pierderea trompei stangi si minunea cea mare a venit in 2008 si se numeste Maria!!!Asta ca sa vezi ca Dumnezeu ne iubeste,nu ne pedepseste,ne asteapta la El cu bratele deschise si rugandu-l din tot sufletul ne va da de fiecare data ceea ce cerem daca ne este de folos si cand stie El ca-i cel mai bine.Ceea ce am facut eu,fara sa dau astfel de sfaturi:am renuntat la toti medicii si la toate investigatiile(voiau sa vada daca trompa drepta este buna,in conditiile in care aveam si un cm neregulat si cica,chist pe ovarul drept)si am considerat ca Dumnezu este singurul medic si Sf.Impartasanie singurul tratament.Asa cum spune Georgia,cred ca intai s-a tratat sufletul(numai cu ajutorul unui duhovnic)si apoi trupul,cu post,rugaciune si Sf.Impartasanie cat de des poti.Apoi Dumnezeu a randuit sa am vecini 2 baietei,au venit unul dupa altul si m-am bucurat de ei ca si cand ar fi fost ai mei si i-am iubit din tot sufletul(acum s-au mutat).Deci mult face si milostenia(fara sa stie nimeni ce faci),rugaciunea preotilor si iertarea!!!Iarta-te,chiar daca trebuie sa ne para rau toata viata pt pacatele noastre si sa le spunem mereu,ca sa nu uitam ca am gresit.Si eu am 35 ani anul acesta,deci nu considera varsta un impediment,crezi cu adevarat si cu nadejde in Maica Domnului,minunea va aparea.Apoi avem multi Sfinti mijlocitori,Sf.Ioan Rusul,SF.Nectarie,Sf.Stelian,Sf.Nicolae,mare facator de minuni,Sf.Parinti Ioachim si Ana,Sf.Arhangheli Mihail si Gavril si toti sfintii care se roaga pt noi,deci sa ne rugam lor sa mijloceasca un prunc sanatos la vremea potrivita.Doamne ajuta sa auzim de bine!!!
Cami,nastere usoara daca nu mai apuc sa intru,Maicuta Domnului va fi cu voi si Sf.Nectarie va usura durerile nasterii.Pruncuta de nota 10 sa fie papacioasa si cumintica pana ne veti da un pupic de la voi de acasa.Doamne ajuta!!!
In rest

pentru toate fetele noastre care apar sau nu apar dar ne citesc si multa lumina in suflete!!!
Ioanatugs spune:
Ainigriv, Magdita, Maria08 va imbratisez cu drag si va multumesc pentru incurajari!
Cami_Antonia nastere usoara!
Medamaya multa bafta iubita!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare