Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna dimineata, dragutelor

Cam liniste pe aici...
Cristina caciantoni, multumim mult de tot pentru informatiile postate zilnic, de mare folos. eu am salvat cu mare bucurie materialul despre implinirea dorintelor, e foarte folositor.
Cami_antonia, mai ai atat de putin, cred ca sunteti foarte fericiti.
Ana_domnica,tu ce mai faci? investigatii ceva? noutati? te pup.
ce mai face oare Maryyan? si Livsy?
Kora_pop, succes in tot ce faci! sa iasa bine

Va pup tare pe toate si astept vesti bune

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

da ... si eu am constatat ca foarte putine fete dintre cele mai vechi mai scriu pe aceasta tema .... poate iau o pauza ... cine stie ...

eu am o alta nedumerire FETELE CARE SUNT GRAVIDUTE PE LISTA INAINTEA MEA SIGUR AU DEVENIT MAMICI .... DE CE NU NE SCRIETI SA NE DATI AMANUNTE /.... SA VA TRECEM PE LISTA DE MAMICI??????

da fetelor ... mai am putin ... sa nu ma uitati in rugaciunile voastre ... am emotii .... astept marea intalnire ...

va voi mai scrie joi caci merg la doctorita de aici ... si va mai dau amanunte ... nu va pierdeti nadejdea ....

VREAU CA TOATE FETELE IN SEARA ASTA SA SE roage pt raluca din odiseea noastra care ieri a nascut un bebe mort .... sa o ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste aceasta mare incercare ... si cu ocazia aceasta va ma rog sa uitati de maternitatea din SPITALUL CANTACUZINO ....

DOAMNE AJUTA!

36+ANTONIA IOANA
[red]AMR 4 SAPT[red]

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Georgia_C multumesc din suflet pentru "Braul Maicii Domnului".Am primit panglicutza azi si sincer.....uitasem ca trebuie sa o mai primesc. Ma bucur pt ca coincide cu inceperea tratamentului, peste o saptamana si sunt sigura ca o sa ma ajute.
Multumesc inca o data! Esti o scumpa!

Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Of, Cami....
Am citit si eu despre nefericita incercare prin care a trecut Raluca. Imi pare atat de rau pentru toata durerea ei. Ma voi ruga si eu pentru ca bunul Dumnezeu sa-i intareasca credinta si sa-i dea putere sa treca peste incercarea asta grea!
Georgia si eu iti multumesc. Am primit azi avizul de la posta si maine merg sa o iau. Mii de pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

georgia m-a sunat mama aseara si mi-a zis ca am primit un plic cu ceva in el. nu l-a deschis caci stie ca ma supar, dar cred ca e de la tine.
Multumesc tare mult. a venit intr-un moment greu pt mine. e singura raza de speranta pt mine acum.
Dumnezeu sa te binecuvanteze

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

buna,as dori sa fiu trecuta si eu pe lista,sau sa-mi spuneti cum se procedeaza.eu si sotul meu,andrei, ne dorim un copil cat mai repede.laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Buna fetele!

Ce mai faceti? Se aud niste tobe in fundal? Urmeaza un test de 2 liniute? Doamne ajuta!
Cami, sa te ajute Dumnezeu sa o aduci pe Antonia pe lume usor si sanatos!
Pogonici, intrebai de brauletul Maicii Domnului. Eu de cand l-am primit de la Maria (Dumnezeu sa o binecuvanteze!) nu l-am mai dat jos. Am citit si eu acolo in ce conditii se poarta, dar cred ca se referea la cazuri de boala, cand probabil iei si tratament in acelasi timp cu postul. Eu l-am purtat si cand l-am conceput pe bb si cred ca m-a ajutat. Pana la urma, nu faceam nimic pacatos sau interzis, nu era o pofta, era felul in care Dumnezeu a lasat sa facem copiii.

Noi am fost ieri la prima consultatie prenatala la gineco. M-am bucurat ca am scapat de echografia interna care se face in primele 3 luni si nu am gresit cu nimic amanand atat. Doctorita e foarte draguta. Ce-am aflat ieri la echo, desi inca nu e sigur, e ca s-ar putea sa avem un baietel.

Nu stiu daca e legat sau nu, dar va spuneam ca noi am baut cate un pahar de vin rosu seara in perioada in care l-am conceput pe bb, ca sa ne mai relaxam. Se spune ca daca bei vin rosu, faci baiat. In cazul meu s-ar putea chiar sa fie asa. Asta pentru fetele care au preferinte. Eu imi doream fetita si nu am dat importanta alimntatiei speciale pentru un sex sau altul, dar acum ma voi bucura si de baietel. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a dat si ma rog sa va dea si voua cat mai repede cate un pui cu ochi in burtica.

13+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Dragutelor... sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie20.htm

Pentru ca azi este sarbatorit Sf. Cuv. Eftimie cel Mare va postez mai jos un link unde puteti gasi scrieri despre viata si activitatea acestui sfant cuvios.

http://paginiortodoxe.tripod.com/vsian/01-20-cv_eftimie_cel_mare.html

Fetelor sa il rugam pe Sf. Eftimie sa mijloceasca pentru implinirea dorintei noastre la Tronul Imparatului Ceresc... mai ales ca Sfantul este rugator si ajutator femeilor care isi doresc prunci, El insusi venind pe lume in urma rugaciunilor arzatoare ale parintilor Sai si in urma fagaduintei mamei Sale de a-L inchina Domnului!!!

Sfinte Preacuvioase Parinte Eftimie roaga-te pentru noi ca Bunul Dumnezeu sa ne daruiasca dezlegare pantecelui, zamislire si nastere de prunci sanatosi!Amin!

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Cami: Sa-ti dea Bunul Dumnezeu o nastere usoara! Mai e asa putin pana la marea intalnire.
Noce: Ma bucur ca sunteti bine!! Osarcina usoara in continuare.
Caciantonia: Multumimm inca o data ca ai grija sa ne tii la curent cu toate detaliile.
Eu sunt in plina inhibare si astept....Azi am avut o surpriza neplacuta, am colesteronul mare si nu stiu ce-i de facut.....Sunt un pic suparata, nu am nici medic de familie aici in Constanta, nu am reusit sa-mi gasesc pe cineva, am tot intrebat in stanga si in dreapta si nimeni nu a putut sa-mi recomande pe cineva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

georgia nu am mai rezistat si am fost la mama si am luat plicul. multumesc tare mult si sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bine.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput