Fiv in Ungaria 49
Raspunsuri - Pagina 19
dent spune:
Am facut o prostie cat mine de mare la 23 ani in 1996.Atunci l-am nascut pe al doilea baiat prin cezariana si am acceptat ligaturarea trompelor uterine.Nu stiam pe atunci ca doi ani mai tarziu urmeaza divortul.Niciodata nu stim ce ne rezerva viitorul si ce intorsatura ia viata noastra.De 11 ani sunt la a doua casatorie si ne-am dori un copil impreuna.Actualul sot e un exemplu bun pt copiii mei si se inteleg f bine.As da dovada de egoism dc nu as accepta sa-i fac un copil.dar si eu mi-l doresc f mult,mi-e dor de bebe mic,sa schimb scutece.In 2006 am facut la TM o operatie prin microchirurgie de dezlegare a trompelor,trei luni mai tarziu la histerosalpinografie aveam diagnostic de trompe obstruate.Asa ca singura solutie e dr Zadori.
borzasimo spune:
Buna fetelor. Sunt sotul Simonei.
Va multumim la toate pentru sustinere. Sunteti niste dragute.
Vreau sa fac o rectificare la ce a scris Leny2007. David are 3,250 kg si nu 2,250 kg. Emotiile...
Intr-adevar sunt un om fericit.
Pupici la toata lumea.

Luci
leny2007 spune:
LUCI-MIIIIIIII DE SCUZE intradevar emotiile am gresit da cred ca nu am vazut printre lacrimi de bucurie.Sper ca nu te-ai suparat.
FELICITARI TATIC SUPER SUPER FERICIT SA AVETI PARTE DE BUCURII DE LA DAVID

luck spune:
Uauuuu .... ce activitate aici de cand nu am mai intrat (adica de 2 zile), si Doamne ce tare imi place , ca pe vremurile bune !!
borzasimo
FELICITARI !!!!!!
draga mea , sa va traiasca baietelul si sa fie sanatos !!!
micky2007 
offff , nu am mai vorbit de o vreme si astazi ce vad la semnatura ??? o fetita si un baietel fara "a zis doctorul" !!!!
ma bucur foarte tare , sa ai grija de tine si de ei si sa mai stai si alaturi de noi cu sfaturi de tot felul.
klu1973
foarte interesant tratamentul tau , ti l-a recomandat cineva sau te-ai documentat singura si ai ajuns la concluzia ca asta este tratamentul potrivit pentru tine?
as vrea sa-ti cer o informatie referitoare la acupunctura pe care ai facut-o pentru actionarea ovarelor - a fost suficient sa-i spui doctorului ca ai nevoie de acupunctura pt actionarea ovarelor si el a stiut ce sa faca ?
intreb ca as incerca si eu sa ma programez la unul , asta daca mai am timp pt ca in martie vreau sa incep si eu fiv nr 3 tot la Zadori.
crisis 
cum reusesti tu sa scoti pe toata lumea "din barlog" !!!
andicu , ioanap_76 

luck spune:
klu1973
te rog mai ajuta-ma cu un sfat !!
Ziceai ca ai urmat tratamentul naturist timp de 3 luni.In luna premergatoare fivului ai luat AC si daca da tratamentul naturist l-ai facut in paralel cu AC ?
Acupunctura ai facut cateva zile pe luna ?
Multumesc si iti doresc din suflet sarcina usoara si la termen si saptamanile care urmeaza sa treaca tot la fel de repede si fara probleme ca si pana acum.
tamaryllis spune:
Am inceput si eu analizele pt ca la sfarsitul lui februarie merg la o prima intalnire cu Zadori. Nu credeam ca si realizarea analizelor imi va da emotii. Va zic sincer ca mi-e teama de rezultate. Sper sa nu intampin probleme!
In lista analizelor luata de pe prima pagina, scrie la un moment dat test de cancer (probabil Pap.). Asa este , sau trebuie sa facem acel test pt depistarea HPV?
Testul de cancer la san presupune ecografie mamara?
Vad ca voua v-a dat AC inainte de FIV. In toate cazurile se intampla asa? Va intreb pt ca eu am niste noduli la sani si nu trebuie sa iau AC.
Si inca o intrebare as mai avea: stiti de vreo reusita cu hidrosalipinx fara ca trompele sa fie scoase sau clipsate? 

tuturor!
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
In primul rand, proaspetilor parinti Simo si Luci felicitari!! Sa aveti parte numai de bucurii din partea lui David, sa fie sanatos si norocos!
In al doilea rand, ma bucur ca s-a inviorat acest subiect, este unul din subiectele mele de suflet si imi pare rau ca nu am suficient timp sa raspund pt fiecare dintre voi.
Pt Tamaryllis - Ref la analize, trebuie doar test Pap, nu si echografie pt san. Ref la nodulii pe care ii ai, sa ii spui neaparat dr. de ei Nu e obligatoriu sa-ti dea AC, poti incepe si direct tratam, insa trebuie sa stie dr de noduli, iar in cazul asta cred ca o sa vrea si echo mamara.
Ref la hidosalpinx..n-am auzit de nici o reusita si tot "frunzaresc" forumul de cca 3 ani, imi pare rau, stiu ca e recomandata scoaterea trompelor. Vorbeste insa cu dr, vezi ce zice
Ma bucur ca ne-am reintalnit aici Cris81, Andicu!

Zapp, Luck
si din partea mea
Salutari tuturor fetelor!
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
buluna spune:
Dent, daca am cunoaste viitorul...
Nu am vazut ce ai scris pt ca in momentul acela iti scriam si eu...![]()
Eu nu m-am unflat dupa tratament, iar odata am facut chiar hiperstimulare...Nu cunosc cauza, dar mai stiu pe cineva care pateste la fel in timpul tratamentului...Este vorba de Mihaele. Poate ca nu a intrat pe net si nu a vazut problema ta ca sigur iti raspundea. Dar din cate stiu eu si-a revenit dupa un timp.
Te intreb: tu ai baut 3 litri de apa zilnic in timpul tratamentului si dupa? Pentru ca este important. Si ai facut perfuzii cu albumina?
Se pare ca asa reactioneaza corpul tau...
Sa fie cu noroc data viitoare.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
18+