Fiv in Ungaria 49

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

FELICITARI SIMO! BINE-AI VENIT PE LUME, DAVID!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

SIMO, felicitari! Multa sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Simona, felicitari si sa-ti traiasca puisorul David.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Simo, felicitari!!!!! Bebe David, bine ai venit!

Fetele, am invatat multe de la voi toate! Multumesc pentru asta! Eu sunt abia la inceput, in februarie am prima intrevedere cu Zadori. Sper sa fie cu noroc

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Simona felicitari, sa iti traiasca bebelusul David

Atelocin , buluna, mihaela, liane, cornelia va
De fapt va pe toate fetele

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

buna fetelor!sunt curioasa dc pot trimite mesajul,apoi scriu ce ma apasa si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Simona, felicitari! Sa-ti traiasca David, sa fiti sanatosi si fericiti!

Liana, nu ne mai dai nici un semn? Sper ca esti bine.

Pupici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Buna fetelor!Sunt noua pe acest forum si f incantata la cat sunteti de unite!Felicitari Simonei si Mihei 2004 pt bebelusii lor,sa le traiasca sanatosi,sa se poata bucura de ei!Incerc de anul trecut din august sa obtin o sarcina prin fiv la dr Zadori.In august,dupa trei zile de tratament nu mi-au raspuns ovarele la stimulare,apoi trebuia pauza doua luni.In octombrie s-a vazut o pata in uter ce putea creea probleme unei sarcini,am asteptat CM ca sa se elimine.Din fericire s-a eliminat respectiva formatiune si am scapat de chiuretaj.Pe 4 decembrie mi s-a facut punctia(3 ovocite),iar pe data de 8 ET cu un singur embrion.Din pacate acum sunt la al doilea CM si astept data de 30 ian sa merg la control la dr Zadori.Fetelor,voi cele care ati trecut din pacate prin mai mlte fiv-uri esuate,ati ramas cu retentie de apa si balonate?Eu am cules 10kg in doua saptamini de la stimulare si ma sufoc,indiferent dc stau si nu depun efort.In speranta ca imi veti raspunde va multumesc si va doresc succes tuturor! Tuculucu,felicitari pt bebe tai!Am citit ca esti din Oradea,eu sunt din Salonta si ma numesc Simona. O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

BUNA FETELE!

Sunt atat de emotionata si bucuroasa,acum 5 minute am vorbit cu SIMONA la telefon,se simte bine atat ea cat si BEBITA.
Am plans de bucurie cand i-am vazut poza,E UN DULCE SI UN DOLOFAN seamana pe taticul lui care e super super fericit.
DAVID are 2,250kg,55 cm,e brunet si a primit nota 10.
SIMONA VA MULTUMESTE LA TOATE FETELE CARE AU FOST ALATURI DE EA PENTRU SUSTINERE SI GALERIE.
VA TRIMITE MULTISI EA SI DAVID.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Dent, poti sa spui ce te apasa...Suntem aici.

Ali, mai ai putin si te apuci de tratament. Sper sa nu mai fii stresata. Sa ai mai multa incredere si sa vezi ce surprinsa vei fii cand vei avea ditamai BHCG

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
18+

Mergi la inceput