Fiv in Ungaria 49

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

luck,

Eu am avut o pauza intre fiv-uri de aprox 6 luni, nu a fost cazul sa combin cu AC.
Tratamentul naturist l-am ales tot de pe DC de la naturiste, eu avand ovare polichistice si problema calitatii ovocitelor.
Acupunctura am facut 12 sedinte mai mult pentru detoxifierea organismului, dupa primul fiv am avut o retentie de apa foarte mare, mi se umflau picioarele la greu si ma simteam ca un butoi.
Bafta multa in tot ceea ce gandesti si in ceea ce vrei sa faci !!!

Felicitari ferictilor parinti de DAVID !!! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el !!!

Klu.10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Dent si eu ma-m umflat faorte tare la toate cele 3 fiv-uri dar sa sti ca mi-am revenit la normal in 2 luni fara nici un fele de tratamente sau alceva asa reactionam noi la tratament te pup si bafta

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

BULUNA,nu mi s-a recomandat perfuzii cu albumina,iar 3 l de apa poate n-au fost,pt ca urinam fiecare pahar cu apa baut.Ma stresa ca eram f mult la toaleta.In schimb eu mananc multa supa,am considerat ca echilibrez balanta.Acum am inceput tratam naturist si acupunctura.Medicul a facut pariu cu mine ca-mi desfunda trompele cu tratam naturist.Eu sunt cam pesimista din fire, dar sper sa ma molipsesc cu optimismul vostru,pt ca vad ca aveti cu carul.Asta m-a si determinat sa intru pe acest forum.Intru de ani de zile pe net si caut tot ce se poate la capitolul fertilizare,dar pina acum n-am dat de voi.Ma bucur ca s-a intimplat!Daca veti dori careva sa va spun ce mi s-a recomandat naturist, va rog scrueti-mi si cu placere va voi spune.Medicul zice ca era bine dc l-as fi cautat inainte de FIV,ca m-ar fi putut ajuta.Va doresc sanatate si succes la cati bebe va doriti!Simona

Mergi la inceput

MIHAELE,multumesc pt raspuns si-mi pare rau ca ai trecut prin 3 FIV-uri nereusite.Mie mi-e greu sa accept ca e nevoie de atatea,poate si din cauza ca am doi baieti conceputi natural,dar eram f tanara 21 si 23 ani si fara trompe cu probleme.Acum l-a 36 ani ma simt neputincioasa si frustrata.Sut convinsa ca dc D-zeu vrea sa ne dea ceea ce ne dorim,vom primi.Iti doresc sa te surprinda DD cu o sarcina dusa la termen si cu unu,doi,trei...cati bebe vrei tu sanatoasi!Acest lucru le doresc si celorlalte fete! BULUNA,am inteles,sper bine,de la prima pagina ca esti insarcinata.Doamne ajuta sa ai parte de bucurii anul acesta!Greu voi mai iesi de pe acest forum,ca am prins drag de voi.VA pup si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Dent multumesc frumos sa de Dumenzeu sa reusim toate sa nu ne mai chinuim si sa vina vremea la fiecare in parte sa tinem bebei in barate sa ne aducem aminte cu placere prin cate am trecut

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

DAVID, bine ai venit pe lume!!!
Sa fii sanatos si sa umpli sufletele parintilor tai de bucurie!!!

SIMO si LUCI, FELICITARI DIN SUFLET!!!
Ma bucur enorm pentru voi!!!

+21 s

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Am vazut ca vorbeati de burta umflata in timpul/ dupa tratam de FIV... eu nu am facut in Ungaria, insa acelaasi lucru am patit si la primul fiv si la al doilea. cred ca are legatura doar cu hormonii, eu in nici un caz nu ma hiperstimulez, ba din contra, produc putine ovocite.
Imi trece si mie, insa tot cam in 2 luni (dupa 2 cm)... deci fara griji, doar ca e neplacut...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am deschis capitol nou AICI. Nu am timp de modificari acum pt ca nu sunt acasa dar ma ocup diseara.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Dent, Zadori ti-a zis ca-ti desfunda trompele cu tratament? Eu stiu ca se desfunda si prin histeroscopie sau asa ceva...deci chirurgical.
Eu zic ca nu strica sa scri pe forum ce tratament ai primit, pt ca sunt fete care nu scriu pe forum ci doar citesc. Poate ca ajuta...
Te cred ca esti indragostita de forum. Toate suntem dupa cum vezi. Este un microb. Vrea fiecare sa fie de ajutor, fie ca el a reusit fie ca nu.

Atelocin, tu ce mai faci muma? Nu mai spui nimic? Spune-ne si noua ce fac fetele de la tine, sau sa ne spuna chiar ele. Sau fa-le tu galerie ca mie mi-ai facut si uite...am reusit.

Liana, nici tu nu mai spui nimic? Cum mai esti? Mare sau maaaaareeee?Tu ce carut iti iei rosu sau albastru? Copilul tau a dat din craci?

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
18+

Mergi la inceput

BULUNA,medicul cu acupunctura mi-a zis ca le desfunda cu tratam naturist si ace.Stiu de histeroscopie,dar mi-e frica sa nu patesc ca ci cd mi-am dezlegat trompele la TM.Doua luni am avut o incizie de 2cm,prin care cu pensa cu mesa se intra zilnic pt drenaj.Tub nu putea sa-mi puna ca-l infundau cheagurile.Si asta din cauza unui hematom,ceva vas de sange s-a rupt.Am sa va scriu acum tratam narurist pe care l-am primit:supozitoare MIPROSEPT (apicola)-un supozitor seara 7zile dupa ciclu; grau incoltit -2 linguri pe zi timp de 2 luni;bors facut in casa 1-2 cani zilnic/ doua luni;spalaturi vaginale cu marul lupului dupa ciclu 1-2zile (la 500ml apa in clocot se pun 3 lingurite de planta si se fierb 5 sec.;infuzie de marul lupului 50 ml doza unica (la 60 ml apa in clocot se pune o lingurita de planta,se infuzeaza 10 minute-sa se respecte doza ca poate fi toxic pt ficat.Se bea 21 zile den prima zi de ciclu.;Tinctura de orz verde (cate picaturi indica producatorul in prospect)timp de doua luni;ulei esential de musetel 2*2 pic/zi; ceai de musetel,galbenele,napraznic (750ml apa cu o lingurita din fiecare planta,se infuzeaza 10min ),se bea din prima zi de ciclu 3 saptamani da,una nu-doua luni.Ace de doua ori pe saptamana cd nu este ciclu.Eu am inceput saptamana trecuta,dar luni mi-a venit ciclul.Sunt la inceput,sper sa ma ajute, si pe cele care incearca bineinteles!Napraznicul zice ca ajuta in perioada FIV-ului la fixarea embrionului in peretii uterini.Din pacate nu l-am cautat pe medic atunci.Am auzit despre o fata din localitate mea,care stiu ca are un baiat de 7 ani si de atunci n-a folosit nici un fel de contraceptie si nu mai ramanea gravida.A fost tratata hormonal,dar in zadar.De cateva luni face tratam naturist si ace,iar acum e gravida in 8 saptam.Vreau sa o contactez pt ca a luat tratam de la acelasi medic cu mine.Sunt curioasa dc e la fel.Eu mai iau suplimentar tinctura de branca ursului si de mladite de zmeur pt ca am val estradiolului ca si o femeie la menopauza. Va pup!

Mergi la inceput