Strumfi de iul-aug 2007 (121)
Raspunsuri - Pagina 15
oanamada spune:
Fetelor, ne asteapta zile grele
...au aratat la stiri ca deja sunt pline spitalele de cazuri de gripa....al meu sot a facut in primavara una nasoala de l-am trimis de acasa direct la mamica lui si a stat sa boleasca acolo...am scapat
, n-am luat nici eu nici fata, dar daca ma imbolnavesc eu...nu ma pot duce la mama ca e bunica-mea acolo si are 82 de ani saraca....sper sa ma fereasca Dumnezeu...si pe fata la fel!!!(ma rog, pot sa merg si eu eventual la soacra-mea, dar va dati seama ce "dragut" mi s-ar parea sa stau cu ea in casa si sa bolesc!!!!![]()
)
Sanatate tuturor si puilor vostri mici si dragalasi
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
aylin_tarcan spune:
neata gagici,
eu iar nu am mai apucat sa citesc din urma, offf!
vio, casa e in baneasa, cam vis-a-vis de ikea, pe sisesti. si eu am luat pilula de vreo 2 ori si nu am avut probleme.
cafera, multa multa sanatate si putere! si alma a avut niste reprize de febra noaptea dupa care ziua nu avea nimic. sper sa nu evolueze. deocamdata e ok. si alte simptome nu are. nu tuseste, nu ii curge nasul.
carla, ai putea sa imi zici si mie ce homeopate folosesti tu la saby? si chamomilla aia de lovituri se ia de la farmacie? cum se cheama exact?
si mai am o intrebare: daca eu nu am mai luat alocatia de cateva luni, fiind plecata din tara si nefiind nimeni acasa cand vine postasul, unde trebuie sa ma duc? si daca stie cineva orarul, sau un numar de telefon!
imi daduse anya la un moment dat un numar de telefon al unei doctorite homeopat prietena de-a ei. dar nu mai gasesc nicaieri numarul. il mai are cineva?
voi ce dati de mancare copiilor? ca eu nu numai ca nu am idei, dar alma iar nu mananca nimic. si nu stiu ce dumnezeului sa ii mai fac. ceva idei? ciuperci are voie? de fapt, cam ce nu are voie? in afara de porc, prajeli, kiwi, capsuni...
sanatate tuturor copilasilor bolnaviori ( e nasol cu gripele, aveti grija!) si putere mamicilor!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
karligutza spune:
aylin trebuie sa mergi in Str.Hambarului Nr.6... in spate la Stadionul National (la capatul liniei 104 - zona Vatra Luminoasa) 021.250.90.20... dar suna mereu ocupat; abia gasesti linia libera... trebuie sa ai copie dupa buletinul titularului alocatiei si dupa certificatul de nastere al copilului.
karligutza
sunt mamica Adelutei 
aylin_tarcan spune:
karligutza, multumesc mult. stii cumva ce program au?
broscuta gargarita
musso17 spune:
neatza
brrr...gripa,oricum nu ies cu el decat in aer liber,mi-am facut niste provizii si sper sa stau departe de magazine vreo saptamana.
aylin,eu stiam asa,camomile e pentru dureri de dinti,thuja pentru vaccin,iar pentru lovituri este gelul de arnica...sper sa nu gresesc.
de mancat,eu ii dau la fructe si kiwi,vad ca n-are nimic,l-am urmarit un timp ca mi s-a parut ca face niste bubite,dar nu..i-am facut acu dou zile tocanita de cartofi cu carne de vita iar azi ii fac pastai de fasole cu carne de pui si seara niste gris cu lapte...si eu sunt in pana de idei.
o zi buna
aylin_tarcan spune:
georgiana, multumesc. o sa incerc si eu sa fac fasole pastai. alma nu mananca nici cereale cu lapte, nici gris cu lapte. ma gandeam sa ii pun niste miere in grisul cu lapte, poate asa vrea macar sa il guste. carne de pui mananca goala, din mana. iar de legume nu se atinge. nu stiu ce sa ma fac cu ea. ma intreb din ce traieste. am facut niste cartofi taranesti pentru noi, cu carne de pui, branza, smantana si nici nu a vrut sa se atinga. in schimb unt ar putea sa manance si un pachet gol. si smantana la fel. cand se infige in borcan nu o mai poti lua.
broscuta gargarita
mychydutza spune:
aylyn, soyez le bien venue! hehehehe
uite aci un link unde gasesti ce vrei www.ddfssbuc.org/" target="_blank">linc
vezi ca ai si adresa de mail. eu mi-am rezolvat problema legata de faptul ca vroiam alocatia si indemnizatia pe card ......PRIN MAIL. se
poate si asa. eu sunt dovada vie!![]()
"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "
nma spune:
Buna dimineata!
Cafera m-am ingrozit. Multa sanatate!
Aylin pt lovituri e gelul de arnica dar si bilute arnica montana (sau cam asa ceva).
Pt alocatie de ce nu iti faci card? Ar fi mult mai usor.
Pe mine toata noaptea m-au trezit copiii. Alex pare mai bine, febra nu trece de 38 dar il doare tare gatul. Nu mananca mai nimic. E bine ca macar bea ceaiuri. M-a pus sa-i fac si la 2 noaptea. Andra e ok dar cu Alex bolnav ma astept sa o ia iar de la capat. Nu pot sa ii izolez din pacate.
Andra mananca si kiwi. Eu stiam ca nu se da sub un an. Poate ma insel. Fructe manaca foarte bine. Nu ii mai plac strugurii caci au boabele prea mari
.
Am descoperit ca ii plac mult boabele de porumb.
Ieri le-am facut o ciorbita de legume si pilaf cu piept de pui la gratar. Azi vreau sa le cumpar peste proaspat.
Aseara Andra a mancat iaurt cu cereale, paine cu pateu de gasca (e prima data cand primeste si i-a placut mult), boabe de porumb, seminte, o mandarina, un kiwi si la culcare 250 de laptic. Niciodata nu a mancat asa de mult. Cum vedea ceva mancare cerea. Probabil vrea sa treca iar de 10 kg.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
musso17 spune:
aylin,cu placere.
si eu ii dau pateu de gasca si de rata,ii place..o sa caut o reteta sa-i fac in casa...bine,nu pateu de gasca ca dau faliment la cat costa...si mi-ai facut pofta nico,o sa-i fac si eu o ciorbita de legume...ce fac pentr el mananc si eu.
aylin_tarcan spune:
hehe, mychy, merci
. o sa ma uit cu atentie pe linkul tau si sa incerc si eu.
nico, sanatate multa lui Alex!!! alma avea 9300g acum o luna. cred ca doboram recordul.
da, le-am incurcat eu. deci, gel de arnica, sa traiti. ![]()
sa inteleg ca pot si eu sa incerc sa ii dau kiwi. nu mai stiam sigur, dar credeam ca e in categorie cu fructele de padure, adica pana la 3 ani nu e voie. imi fac acum o lista cu mancaruri. ca ma lasa nervii cu mancatul asta la alma. mananca mandarina, mar, para daca are chef. dar in afara de astea nici macar nu vrea sa guste. ii placea mult mamaliga si spanacul. acum nici pe alea nu vrea sa le guste.
broscuta gargarita