Strumfi de iul-aug 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Carla ma bucur ca voi sunteti mai bine.
Eu m-am obisnuit cu medicii dar mai am mult de lucrat la sot. El cum are cineva febra ma bate la cap sa apelez la antibiotic. cand sunt prea obosita cedez si eu.
Acum Andra e mai bine dar Alex a venit cu febra de la gradinita. Era de asteptat caci ieri era tot ud la -7 grade si nu ma lasa sa il schimb. In plus el respira pe gurita si la cat a alergat pe derdelus ma astept la probleme cu gatul. Pe deasupra aseara la -10 grade el se juca afara fara geaca si caciula iar sotul incalzit si el de la bautura imi spunea sa las copilul ca afara nu e asa de frig.
Le-am dat preventiv oscillo ieri dar vad ca nu a fost suficient. sper sa isi revina repede.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Violeta, nu te mai simti aiurea, lasa ca poate vine fetita pe neasteptate, cand ovulezi pe stanga. Stiu toate riscurile si stiu si ca n-ai putea sa renunti la o alta sarcina. Multi pupici si capul sus! Mai aveti bufetul acela cu dulciuri delicioase? Cred ca-ti va fi mai bine daca dai o raita pe acolo .

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Care bufet?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fetele!

Eu am fost tare speriata ieri.
Sambata am facut curat in casa si am modificat aranjamentul din camera Ilincai. Eram franta. Duminica de dimineata, Alexia s-a trezit cu o tuse seaca. I-am dat nurofen, a mancat, a inceput sa se joace desi era putin tristisoara. La 17 a inceput sa tuseasca foarte rau si sa nu mai poata respira. Am chemar dr de urgenta si ne-a zis ca e voroza pulmonara. A evoluat asa de brusc si nesteptat ca si acum tremur si am frica in san. Febra a inceput sa faca abia spre nopate.

Aveti grija. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nico, eu cu sotul nu ma lupt in privinta medicamentelor. Off, dar ai de tras cu amandoi, imi pare foarte rau.
Vio, cel cu eclere .
Cafera, cum Doamne iarta-ma a evoluat in halul asta? Mi s-a facut pielea de gaina. Ce ii dai? Sanatate multa de tot si tie putere.

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Doamne, cafera, ce spaima cred ca ai tras! Multa, multa sanatate!! Si tie multa putere!

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

A pus-o pe zinnat si antitermice, antiinflamatoare. Crede-ti-ma ca a fost extraordinar de repede. Incepuse sa aibe respiratie abdominala, cu o respiratie rapida, nu putea termina propozitia ca nu avea aer. Nasul nu ii curgea deloc.

Mergi la inceput

Cafera, de unde o fi luat-o??

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Cafera, multa sanatate si multa putere ca o sa ai nevoie acum cat este asa bolnavioara!

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

valeuuu...si al meu mai tuseste sec,o sa-i dau la culcare niste ketof..am fost cu el in supermarket,am incercat sa ma misc rapid dar n-am ce-i face...offf,sper sa nu patim la fel ca mor...cafera,sanatate alexiei si putere tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

sanatate copiilor bolnaviori ... asa e la copii, bolile evolueaza extrem de repede

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput