Strumfi de iul-aug 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Luna exact asa se intampla si la noi. E cuminte fata cat e el la gradi dar stie exact cand trebuie sa mearga dupa el. ieri am fost la munte si la intoarcere A;lex a preferat sa mearga cu alta masina. Domnisoara mea l-a strigat 10 min.
Am avut discutia despre gelozie si noi si ne- spus clar ca el isi mai doreste inca o surioara dar tot asa ca Andra sa fie. Se iubesc tare si noi suntem fericiti.
Vio si eu am luat pilula de doua ori si a fost ok.
sanatate puiutilor bolnaviori.

La noi noutatea e ca Andra e dependenta de suzeta. Vrea sa o tina tot timpul in gurita. Sotul mi-a dat dreptate ca a gresit si acum asteapta sa ma chinui iar sa o dezvat.
Inca tuseste dar eu zic ca se vindeca. Medicul de familie i-a dat antibiotic si ne asteapta la control peste 3 zile dar nu o sa ii dau ca nu a mai facut febra.
Ieri i-a placut foarte mult cu saniuta. Am fost la Vidra, o zona foarte frumoasa. Pe Alex cu greu l-am luat de pe derdelus.
La sanius am cunoscut o fetita de 1 an si o luna. Am mers impreuna la masa si Andra se plimba cu ea de manuta.
Alex s-a imprietenit cu fratiorul fetitei, mai mic cu 1 an. S-au inteles foarte bine desi baietelul vorbea doar engleza (locuiesc in africa).

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Carla, ma tin demult sa te-ntreb: despre ce a vb samadhi la otv?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

La DDTV si B1TV: diamante din cenusa umana. Este si prin Libertatea, Evenimentul Zilei, Flacara, Can-Can etc.

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Nico, ii mai faci o surioara lui Alex?

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Razvan are mai nou o placere deosebita sa umble prin casa cu papucii mei.

Dar si el are o etapa de genul pui de cangur, lipit de mine.
A inceput parca sa se sperie usor de oameni straini si imediat se catara in bratele mele. Uneori face asa si cand il vede pe tata-sau. Dupa cateva minute isi revine el, dar initial reactioneaza de parca l-as tine izolat....parca incepe sa fie prea temator. Si nu era asa.
Chiar am inceput sa ma gandesc tot mai frecvent in ultima vreme la faptul ca ar putea fi o reactie negativa la co-sleeping. Oare se invata prea dependent de mine?
Il iubesc mai mult decat orice, dar stiu ca nu e sanatos sa fie asa lipit de mine si ca trebuie sa invete sa accepte si alte persoane, sa se joace macar 2 minute singur. Oare vreau prea mult de la el si prea devreme?
Ca nu imi pot imagina cum as putea sa fiu rece si sa il resping, doar ca sa nu ii mai placa asa mult compania mea.

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Elena inca nu e in plan. Alex isi doreste ca ii plac mult copiii si se intelege foarte bine cu Andra. Pe el il iubeste cel mai mult Andra. El e primul care primeste pupic, o imbratisare ....
Sincer nici nu stiu cum m-as descurca cu trei. Si la mine ambele sarcini au fost duse greu pana la capat.
E dulce tare razvan in papuci. Parca il si vad cum danseaza si cum fuge sub masa ca sa nu il prinzi.
Andra a intrat ieri cu ambele picioruse in bocancul sotului .
Acum chiar fug la lucru .

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Nico, din ce povestesti pare sa se vindece Andra, inca sunt surprinsa de cat de usor dau doctorii antibiotic pentru orice.
Si Saby inca mai tuseste si respira doar pe gurita din cauza nasucului infundat, dar febra a facut doar in primele 3 zile, si azi avem deja 12. La noi a fost tare rau, eu azi incep sa vorbesc dupa 8 zile, dar am rezolvat amandoua fara antibiotice.

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare!
o saptamana buna si linistita va doresc!

am decis sa-l tin pe andrei o saptamana pe regim, cu morcov si orez. sa vedem ce se intampla.......

luna, ce dragut e cosmin.....cred ca te-a impresionat. ieri andrei m-a muscat rau de mana, l-am certat si i-am zis ca uite ce i-a facut lui mami si sa pupe sa treaca. si el mi-a luat mana cu muscatura si a dus-o la gurita. iar am simtit nevoia de un pampersmari figuri sunt copiii astia...

oaana, fierul meu are deasupra doo butoane: unu albastru care improashca apa, daca vreau sa ud, si unu rosu, pe care daca apas, ies cu putere aburii fierbinti......il umplu de apa, il incing, il pun deasupra chivetei si apas de multe ori pe butonu rosu. ies aburi si odata cu ei si bucatele de depuneri.....de obicei fiarele astea mai rasarite au sistem de auto curatare......

"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata fetele.
Luna, ce dulce cosmin!!!!!!!!!!!!!!!!! Se si vede clar din poze cat o iubeste pe Lis! Sa-ti traiasca si multumesc mult pentru urari.
Oanaa, stai linistita, m-am prins ca citind ce am scris puteai intelege ca sunt deja gravida; vroiam doar sa zic ca daca cumva as fi fost insarcinata il tineam cu orice risc, n-as mai putea lua o decizie atat de infernala!
Xerxe, papucii lui tati sunt si la laur obiecte de mare pret these days si exact asa se catara si el pe mine daca e lume straina.

M-am decis cu greu si am luat pastila astazi, cum am ajuns la birou. Ma simt foarte aiurea, parca as fi facut ceva gresit. Ce sucita minte am si eu! toate fetele!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Violeta, nu te mai simti aiurea, lasa ca poate vine fetita pe neasteptate, cand ovulezi pe stanga. Stiu toate riscurile si stiu si ca n-ai putea sa renunti la o alta sarcina. Multi pupici si capul sus! Mai aveti bufetul acela cu dulciuri delicioase? Cred ca-ti va fi mai bine daca dai o raita pe acolo .

Saby la laptop

Mergi la inceput

Violeta, nu te mai simti aiurea, lasa ca poate vine fetita pe neasteptate, cand ovulezi pe stanga. Stiu toate riscurile si stiu si ca n-ai putea sa renunti la o alta sarcina. Multi pupici si capul sus! Mai aveti bufetul acela cu dulciuri delicioase? Cred ca-ti va fi mai bine daca dai o raita pe acolo .

Saby la laptop

Mergi la inceput