Strumfi de iul-aug 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio...si sotul meu are psoriazis de vreo 24 de ani,artita aia cum se manifesta?oare trebuia sa intreb de pm?!...parerea mea,fa ce te'ndruma sufletul...sincer,eu cand am luat-o(pastila) nu m-am gandit la efectele secundare,mai luasem si nu mi-a fost niciodata rau.

seara buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Oanaadaca nu gasesti, mai e o solutie, dar practic-o foarte rar, diluezi intr-un pahar de apa o lingura de otet si tocni in masina....si lasi pe abur sa mearga...eu am evitat metoda, dar cand n-am gasit praful de curatat (ca si aici se gaseste greu)am facut-o si pe asta.

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor iar am pierdut sirul. Poate sa recuperez marti cand merge Adelise la soacra-mea ca nu am citit nimic din urma.

Am trecut doar sa va zic ca suntem still alive, la vanatoare de job-uri, iar azi ne-am plimbat pe la o casa veche de 600 ani (v-am zis ca avem carduri de membru la english heritage) si am facut un frig de am crezut ca inghetam de tot si ramanem acolo. Frig rau dar ne-a prins bine iesirea, m-a mai scos din depresia vremii (eu sunt tare influentata de vreme si cum aici e mohorat rau nu prea sunt optimista acum), plus ca mi-am exersat camera iar.

Fug, revin marti cred.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Musso, ai pm.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Asa....

Am citit si eu din urma tot si raspund la ce imi amintesc.

In primul rand sanatate multa lui Aaron (mi s-a rupt sufletul cand ai povestit de branula Oana), Denisei, si nu in ultimul rand lui Andrei cacalicescu. Mychy aici urmam dieta BRAT cand e vorba de diaree, adica Banana, Rice, Apple, Toast.

Am vazut poze cu printese de Cafera, nu mai zic cat de frumoase sunt si ce pofta de zapada mi-ati facut. Cu geanta a fost tare sotul.

Am vazut si poze cu David si Mara de Ioanaiub sunt superbi copiii tai si ce frumos povestesti de ei...

Violeta felicitari pentru casa, e frumoasa foc, aici cu banii aia abia daca luam temelia. Ce sa mai zic de bai imense cum ai tu. Sa o stapaniti sanatosi.

Ce mai era din urma...

A vorbeati de spalat pe dinti, noi o spalam de la 6 luni, initial nu constant ci doar sa o obisnuim, apoi dimineata si seara. La inceput era simplu, dupa un an a refuzat sa ne mai lase sa o spalam, o lasam doar sa suga periuta singura pe scaunelul ei, acum de 2 saptamani a invatat sa se perie destul de bine zic eu, singurica prin imitatie caci ma copiaza pe mine. E haioasa foc ca si scuipa insa normal ca nu iese nimic si doar face zgomotul ca scuipa.

Cu educatia... noi avem reguli la care tinem si le respectam toti. Nu sunt multe si sunt reguli de baza si bun simt. De genul, nu lovim, nu injuram, nu mancam dulciuri cu pumnul, si se extind la cele mai serioase de genul nu fugim in fata masinii, nu vorbim cu strainii etc. In rest apreciez libertatea gandirii, o incurajam, si ma amuz cand fac prostioare insa imi ies si din sarite cand sar calul (in special Cosmin ca e mai mare).

Nico citeam ce a facut Alex si m-am ingrozit! Sa stii ca din ce vad eu la noi baietii, sau mai exact al meu, sunt mai nazdravani, si Cosmin a facut multe, multe nebunii, iti pot doar spune ca dupa 6 ani s-a (mai) calmat. Si binenteles ca asa cum spuneai si tu cele mici desi fetite copiaza. Cand el e la scoala Lis e cuminte, se joaca cu ale ei, cum vine el se dau amandoi pe "gheata" (parchet), se arunca pe burta, se alearga din bucatarie in sufragerie iar eu stau si repet "Cosmin, mai incet, Adelise unde e papusa? Ia uite ce joc frumos!" Iar ei ma ignora si tot la nebuniile lor se duc.

Insa partea frumoasa de mi-au dat lacrimile a fost ieri cand vorbeam cu Cosmin de gelozie. L-am intrebat daca stie ce inseamna, mi-a explicat, stia, apoi i-am zis "Cosmin imposibil sa nu fi fost gelos vreodata pe Lis, sa nu-ti fi dorit ca ea sa nu se fi nqascut, sa fim doar noi ca inanite..." Mi-a zis foarte categoric "Nu, niciodata, pe Adelise o ador, o iubesc mult mult si nu pot trai fara ea!"

Hai ca m-am lungit dar am prins si eu putin ragaz, toti dorm.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Buna dimineata!
o sau mai bine un ?

azi implinim 1 an si jumatate

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Oana,multumesc mult.

Luna.

Violeta,scuza-ma,mi-a luat-o mana inainte pe tastaura,cand am scris de sarcina.Imi pare rau pentru boala(nu prea stiu eu ce e)dar dupa cum spui tu e grav sa mai ai o sarcina.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Insa partea frumoasa de mi-au dat lacrimile a fost ieri cand vorbeam cu Cosmin de gelozie. L-am intrebat daca stie ce inseamna, mi-a explicat, stia, apoi i-am zis "Cosmin imposibil sa nu fi fost gelos vreodata pe Lis, sa nu-ti fi dorit ca ea sa nu se fi nqascut, sa fim doar noi ca inanite..." Mi-a zis foarte categoric "Nu, niciodata, pe Adelise o ador, o iubesc mult mult si nu pot trai fara ea!"

M-a emotionat si pe mine.

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Ghinetz,pe unde esti?Tot asa plange mezinul?

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
violeta,ai pm
ma duc sa-mi beau cafeaua si revin..nu ca as avea prea multe de spus

Mergi la inceput