Strumfi de iul-aug 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Mychy...ehhh daca alifia e facuta de mama ta...atunci chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Cu parcatul aveam si eu probleme, dar m-a scolit sotul...si acum cica sunt mai buna la parcat decat el...o parchez oricunde, oricand, la linie...ti l-as imprumuta (pe sotul!) sa te invete, dar nu prea are cand...ca nici cu mine nu prea mai are timp sa stea...cat despre mine...e cam complicat...unde stai, in ce zona? (vezi, eu chiar am luat in serios cererea ta!)
Cat despre kk sigur este de la dintisori...baga si tu niste mar copt, niste banane, morcovel fiert...din astea!
Violeta ai luat pastila pana la urma?
Oanaa, sanatate va dorescsi cu fierul de calcat te referi la talpa sau la depunerile de calcar din interiorul lui...daca te referi la depuneri vezi ca exista in supermarketuri un praf care se pune cu apa si lasi fierul in priza, pus pe optiunea abur si ti-l curata....daca e vorba de talpa....hmmm nu stiu ca n-am avut probleme!

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Oana, n-am luat-o. Am stat cu ea in fata si m-am gandit si mi-a fost frica
Adica ma gandesc ca poate n-a fost asa grav si eu ma indop cu bombe hormonale. Offff, maine ar fi a doua zi si pot s-o iau pana in a treia. Sigur, preferabil e cat de repede, dar mi-e teama sa nu-mi fie rau. Nu-mi pot permite sa-mi fie rau si cu bb si cu serviciu,plus cu sotul care a avut colica renala zilele trecute. Dar nu asta e cea mai mare problema. Cel mai teama imi e de efecte. Daca fac cine stie ce traznaie, chisturi sau alte dereglari nashpa? Mi-e frica . Ma mai gandesc pana maine la 9, cand ajung la birou.
Am o stare ingrozitoare, poate exagerez, dar pe 1 ianuarie am visat ca eramgravida si mi-a zis dr ca e fetitza si eu nu stiam ce sa fac, pt ca stiam ca nu am voie sa raman gravida, dar nici nu eram in stare sa iau o decizie atat de ingrozitoare si tot visul a fost infernal. Si acum asta! Offff si daca n-as fi fost precauta!
Iertati off-topicul lung si plictisitor!
Daca dau cu banu'?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, si eu am luat in serios intrebarea ta . Eu parchez lateral si pe stanga si pe dreapta la fix din prima, am facut asta si cu o mana cand vorbeam la telefon cu Monicabo, deci e in regula. Daca n-ai autobuz de bagat in loc de bicicleta atunci tre' sa intre mai repede de 10 minute.

Despre fierul de calcat n-am nimic de spus pentru ca eu nu prea calc . Ultima oara am facut-o acum fix juma' de an (am eu niste repere). Sotul are niste camasi super de calitate (bumbac 100%) care nu se cer calcate, asa ca m-am scos.

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, off, ce bine te inteleg! Stiu ca tare mult iti doresti o fetita . Nu stiu ce sa zic decat ca, daca dai cu banul, sa ne zici si noua cum iese .

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Adica ma gandesc ca poate n-a fost asa grav si eu ma indop cu bombe hormonale. Offff, maine ar fi a doua zi si pot s-o iau pana in a treia. Sigur, preferabil e cat de repede, dar mi-e teama sa nu-mi fie rau. Nu-mi pot permite sa-mi fie rau si cu bb si cu serviciu,plus cu sotul care a avut colica renala zilele trecute. Dar nu asta e cea mai mare problema. Cel mai teama imi e de efecte. Daca fac cine stie ce traznaie, chisturi sau alte dereglari nashpa? Mi-e frica . Ma mai gandesc pana maine la 9, cand ajung la birou.
Am o stare ingrozitoare, poate exagerez, dar pe 1 ianuarie am visat ca eramgravida si mi-a zis dr ca e fetitza si eu nu stiam ce sa fac, pt ca stiam ca nu am voie sa raman gravida, dar nici nu eram in stare sa iau o decizie atat de ingrozitoare si tot visul a fost infernal. Si acum asta! Offff si daca n-as fi fost precauta!
Daca dau cu banu'?

poze Laurash

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Daca dau cu banu'?

poze Laurash

Offf....n-as vrea sa fiu in pielea ta! Cred ca agravezi tu putin mai mult decat trebuie lucrurile cu pastila...in fond multe dintre noi au luat si a fost ok....un singur lucru pot sa te sfatuiesc...pune in balanta ce ar fi mai grav pentru voi acum....o sarcina pe care nu o poti tine si implicit multe alte probleme care decurg din asta sau o pastila care da, poate avea efecte secundare...eu as fi putin mai optimista si as incerca sa ma gandesc la rece....ce sa-ti spun Doamne Doamne sa fie cu tine si sa fie bine orice decizie ai lua...daca te ajuta...noi suntem aici, te poti "descarca" oricand!

NOI-CRACIUN SI REVELION,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.Eu ma refeream la interiorul fierului,ca nu prea mai scoate apa si m-am gandit ca o avea ceva calcar depus....sper sa gasesc ceva de curatat in orasul asta mic.
Oanamada.

Violeta,eu zic ca daca ai visat ca e fetitza,e un semn de la D-zeu sa pastrezi copilul si ca va avea grija El de toate.Dar daca nu sunt indiscreta de ce nu mai poti avea bebel?

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Carla, oanamada,
Oanaa, am psoriazis de vreo 18 ani, dar niciodata nu mi-a mers atat de ingrozitor ca acum. Orice explozie hormonala cum sunt sarcina sau anticonceptionalele agraveaza foarte tare psoriazisul si mai ales artrita psoriazica. Dr mi-au zis sa nu mai raman acum. In plus ar mai fi serviciul si multe altele. Plus varsta. Am 37 de ani... Dar ce copil sa pastrez ca inca nu sunt gravi?

poze Laurash

Mergi la inceput

Carla, ma tin demult sa te-ntreb: despre ce a vb samadhi la otv?

poze Laurash

Mergi la inceput

scuze pentru postarea doar cu citatul...mi-a umblat Catinca la calculator

NOI-CRACIUN SI REVELION,

Mergi la inceput