Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)
Raspunsuri - Pagina 9
sim_stoian spune:
Ntz, ntz, ntz, Diwana, ti-am luat-o inainte si deja ti-am scris
.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Pfii, m-a apucat nostalgia. Ma uitam in albumele de pe Picasa si am gasit prima poza a lui Stefan, cum a salutat lumea asta
.
Jurnal de calatorii
diwana spune:
Ma bucur ca ti-ai aruncat okii sper umila mea persoana 
Dar la Bacau cand aveti de mers, mergeti toti, scuze daca ai spus deja si am ratat?
Ma bucur daca-ti place freza mea. Am pus doar pozele care ma
avantajeaza, de aia par copilaroasa si tanara, si frumusica (asa au zis fetele, nu io
)
Mai povesteste totusi un pic de Stefan inainte sa mergi la culcarica. Mie mi se pare atat de inteligent si stapan pe el, din cum il vad in poze 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
sim_stoian spune:
Mey, Diwana, tu vrei bataita. Am zis mai demult ca de uitat ma uit la toate pozele; filmele in masura in care le vad de acasa ca la mult nu pot, dar nu apuc mereu sa spun ca le-am vazut. De Bacau nu zisesem nimic inca, a fost un extemporal
. O sa mergem pe 23 ianuarie, pe 24 ne intalnim tot familionul sa sarbatorim cei 85 ani ai bunicii
. O sa fim vreo 30 de persoane, nu stiu cum vom incapea in apt, dar ne descurcam noi.
Jurnal de calatorii
alinus_25 spune:
Hopa si eu
. Mutumesc pentru urarile oficiale.
Sim se pare ca Stefan al tau le-a tras-o la toti, de la bun inceput.
Alina
in 5+ DPN 9.09.2009
si
Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
diwana spune:
Sim, e atat de dulce
Nu-i extraordinar cand ii vezi acum, si-ti dai seama ca nu s-au schimbat, dar totusi sunt diferiti? Se vede clar ca e Stefan, si totusi ..... Ma uit si eu la pozele lui Rares, si ma tot minunez cand ii vad aceleasi priviri, aceeasi atitudine, si totusi ..... Sunt niste comori. In fiecare zi ma uit la el si de nenumarate ori pe zi ma umplu de admiratie si fericire cand il vad, exclam deja de atatea ori "cat e de dulce. Cristi il vezi cat e de frumos?
" Si tati imi zice mie la fel ![]()
Valentina, si eu as vrea sa stea uneori timpul in loc, doar ca deocamdata imi este greu si sa-l tin pe Rares in loc ![]()
filmulete Rares
sim_stoian spune:
Multam de aprecieri la adresa lui Stefan. Mai nou a invatat sa bage cablul de retea in laptop
si sa miste degetul pe touch-pad ca sa plimbe sageata de la mouse pe ecran, il distreaza tare. In rest, nu am reusit sa ii fac o obisnuinta sa ceara la baie pt kk, dar nici nu ma stresez prea tare. Am inceput sa avem oaresce conversatii, eu ii povestesc sau il intreb ceva si el incearca sa imi imite tonul. Cam atat de la noi, nu avem noutati prea multe.
Ar mai fi ca am inceput sa caut un nou scaun auto pt ca s-a inaltat, acum sondez piata.
Jurnal de calatorii
diwana spune:
Hi, hi, Sim eu nu spuneam ca ma bucur ca ti-ai aruncat okii pe pozele mele, ci ca n-ai plecat la culcare si m-ai bagat si pe mine in seama ![]()
filmulete Rares
sim_stoian spune:
Diwana, ai dreptate, exact la asta ma gandeam mai devreme. Se vede ca e el, dar parca totusi... Imi place sa vad cum incearca sa ne imite, cum a deprins anumite obisnuinte, cum invata sa aiba rabdare cand ii citesc o poveste si nu mai incearca sa manance foile cartii (nu mereu
). Sunt curioasa cum va evolua in continuare, dar mi-as dori sa pot si pastra undeva in sufletul meu toate aceste amintiri nealterate.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Alinus, nu stiu daca le-a tras-o ori si-a exprimat parerea despre junga in care traim
.
Jurnal de calatorii