Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)
Raspunsuri - Pagina 10
diwana spune:
M-am grabit fuga-fuga sa arunc lumina asupra afirmatiilor mele, ca mi-era frica de bataita cu care m-ai amenintat Sim, si n-am apucat sa ii urez La multi ani bunicii tale. Ce frumos ca va adunati atatia s-o sarbatoriti, o sa fie foarte fericita. Mai are stranepoti? Ce frumos mi se pare sa ajungi sa-ti cunosti nepotii, sa-i vezi mari si la randul lor cu copii
Sa sarbatoriti frumos, nu conteaza ca o sa fiti multi in apartament, o sa fie veselie mare. La multi ani inca o data bunicii tale si multa sanatate
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sim_stoian
|
Mah.. adica esti o pacoste in gradina angajatorului? Tu n-ai auzit de vorba: "clientul nostru, stapanul nostru?" Te ratoiesti la "stapan"?
Gata, noapte buna.. si weekend placut!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
sim_stoian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana M-am grabit fuga-fuga sa arunc lumina asupra afirmatiilor mele, ca mi-era frica de bataita cu care m-ai amenintat Sim, si n-am apucat sa ii urez La multi ani bunicii tale. Ce frumos ca va adunati atatia s-o sarbatoriti, o sa fie foarte fericita. Mai are stranepoti? Ce frumos mi se pare sa ajungi sa-ti cunosti nepotii, sa-i vezi mari si la randul lor cu copii Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares |
Multumesc mult. Are 5 stranepoti, Stefan e cel mai mic. Intr-adevar, e tare frumos si emotionant. Ne-am mai intalnit asa (adica toti) cand a implinit 80 de ani si ne aliniasem in sir indian sa intram in apt, facusem ditai coada
Hai ca sunt cam melancolica in seara asta, ma duc sa dau o geana pe la stiri macar.
Noapte buna tuturor!
Jurnal de calatorii
diwana spune:
Carpatina, noapte buna si linistita, si tie, si Ioanei. Weekend sanatos
Sim, exact asa, si eu as vrea sa pastrez amintirile astea nealterate, de aia si inregistrez ca nebuna, numai ca nu prea surprind ce vreau eu. As vrea sa tin minte exact toate sunetele lui, toate incercarile lui de a vorbi, toate cuvintele lui, toate zambetele lui, toate nazbatiile ![]()
filmulete Rares
valentina_22 spune:
Carpatina, sanatate multa Ioanei.
Cecilia, sigur ne vedem. In cursul saptamanii sunt si eu mai libera ca o am pe Alexandra la gradi si nu mai trebuie sa ma impart la doi, iar la locul de joaca(da,acela de la etaj, din sala de biliard)este aproape pustiu. Numai sa ma anunti din timp te rog,ca sa nu-mi fac alt program
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
diwana spune:
Noapte buna Sim.
Alinus, imi place DPN tau. Ar fi foarte fain sa se nasca exact in 9.9.2009. Intotdeauna mi-au placut datele astea mai rimate ca sa zic asa.
filmulete Rares
diwana spune:
Fetelor o sterg si eu la culcare. Noapte buna Valentina 
filmulete Rares
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Noi inca n-am ajuns la Auchan |
De care Auchan vb cel din Bucuresti sau cel din Cluj? Legat de fata, ce sa-ti spun aproape in fiecare zi are pictat alt model.Seara il stergem, iar a doua zi daca avem drum pe la Aucand ne facem alta pictura. Pana acum avea o idee fixa cu "pintesa adolmita", vad ca acum incearca si altceva
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
diwana spune:
Am mai bantuit un pic pe net, dar chiar plec acum. Imediat ![]()
Valentina, as vrea eu sa am asa viteza sa jung in 10 minute la Auchan-ul din Bucuresti
Mama, ce bine as arata, si nici nu mi-ar mai trebui masina ca sa ma deplasez, si, cireasa de pe tort, ori de cate ori ati pune-o de-o intalnire, as fugi repede sa va vad. Sa nu mai spun ca as fi fugit si eu pana in Austria, ca sa nu ma mai roada invidia ![]()
Gata. Acum chiar am plecat. Pusi. Noapte buna
filmulete Rares
valentina_22 spune:
Sim, La multi ani cu sanatate bunicii tale. La varsta dumneaiei asta cred ca este cel mai de pret cadou pe care il poate primi. Si ce poate fi mai emotionant decat sa te vezi inconjurat de cateva generatii,care iti sunt alaturi in cele mai importante clipe din viata.
Poza lui Stefan, de intrare, este foarte emotionanta. Le spuneam fetelor ca periodic fac o recapitulare a fotogarfiilor cu cei doi nazdravani ai mei si nu imi vine sa cred cat de mult s-au schimbat.Un singur lucru va ramane la fel, dragostea din ochii lor cand ma privesc. Asta imi este de ajuns ca sa ma lupt cu muntii pentru ei!
diwana, m-am lamurit pana la urma.
Mai bine o lasi mai moale cu viteza,ca daca inventezi asa ceva or sa vrea si fetele reteta si o lasam pe Roxana fara loc de munca.
Sotul mi-a plecat in tari straine si eu am ramas sa-i duc dorul pana duminica cand se intoarce. Nici nu a plecat bine, ca deja imi lipseste.
Abia i-am culcat pe copii,au vrut sa stea pana pleaca tati! De plictiseala cred ca ma bag si eu in pat, vad ca la televizor nu-i nimic interesant.
si noapte buna tuturor!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu