Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Alinush felicitari oficiale.sarcina usoara itti doresc!
Eu de data aceasta am DNP 10 septembrie...culmea....este ziua mea de nastere.Dar nu cred ca ajung in 40 sapt.intre sarcina anteriora si acum e diferenta de doar 5 zile.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Sabinutza drum bun si distractie placuta,odigna cat cuprinde,dca eeste loc.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

alinush - felicitari.sa fie sanatos ca asta e cel mai important.
sabina - sa va priasca drumetia!
eu nu am noutati, decat ca eliza se incapataneaza sa nu mearga...ceea ce ma cam enerveaza, recunosc.ea e tot la "4*4".
va pup dulce....fara sa va mai zapacesc!(ca am vazut ca nu v-a placut!)

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

'neata fetelor. Poftiti la o , inainte de treaba de zi cu zi!
SabinaY, ar fi cel mai frumos cadoul pe care l-ai putea primii de la soarta, dupa Erika bine-nteles!
Gabi, ai incercat sa o pacalesti pe Eliza cu vreo jucarie care ii place ei foarte mult?Andrei primii pasi i-a facut la 11 luni si jumatate. Ca sa-l determin sa mai faca un pas, ii aratam o masinuta pe care o indragea nespus la vremea aceea si il pacaleam. Dornic sa ajunga la ea, mai punea un pas inaintea celuilalt si usor,usor a prins gustul. Succes!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

'Neata, multumesc de cafeluta Valentina. Sigur ne vedem, nu stiu daca sapt viitoare, vine mama si o sa pot sa ajung si eu pe la dr, sper sa stea Cristi cu ea

SabinaY, de ce sa nu ajungi la 40 sapt.?

Alinus, chiar asa, frumos DPN, cand ai pus data m-a apucat si pe mine melancolia, eu am avut DPN pe 8.09.2007 si s-a nascut provocat pe 7.09.2007asa ca poate o sa aveti o Maria sau un Marian in familie

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata' fetelor!!

Eu recunosc din start ca am citit pe diagonala s nici nu m-am uitat la prea multe poze, ce sa-i faci, lipa de timp bat-o vina!!

Dar nu pot sa nu-ti urez alinush sarvina usoara si un bb sanatos!! Si asemenea pentru toate gravidutele curajoase care s-au pus pe treaba pentru bb2!!

Este cel mai important, sa fii sanatos, orice altceva se mai poate rezolva, amana, etc dar sanatatea...

Oricum, sfatul meu este sa savurati momentele in care unu e "afara' si al doilea in burtica, dupa ce sunt ambii 'afara' vin niste momente taaareee obositoare parol!!

Eu l-as vrea si pe al treilea, dar unu la mana; sanatatea nu-mi permite decat cu mari riscuri si doi la mana: al meu sot nu mai vrea, s-a saturat sa stea cu emotii non stop!! Un pic de liniste ne dorim, dar de unde cu balaurii astia?

Mai citeam de persoanele pentru care 1000 de euro sunt floare la ureche, pai frate daca atata minte au incat sa bata toba sus si tare pe un forum ca ele au bani ... treaba lor, mai mult de a le ignora nu am ce le face...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Am fost si saptamana asta la job si cred ca ma mai duc pana in feb, apoi CIC ca nu mai pot!!
Si am avut muullta liniste, evreii mei sunt in razbel si controlorul financiar e si el cu pusca-n mana asa ca ... trai pe vatrai ca fara el oricum nu prea poti face mare lucru, mai faceam si supozitii ca le numara alora obuzele si calculeaza eficienta per proiect...desi eu sincer nu inteleg de ce dracu nu au putut sau nu au vrut sa gaseasca o alta solutie la conflictul cu hamas???

Ma rog, una peste alta, piata e cam amortita si ma uit si la tembelii astia din guvern ca parca-si dau cu stangul in dreptul, niste impiedicati, doamne dumnezeule de unde i-au scos sa-i faca ministri eu una nu pot intelege!!

Asa ca... parca vad un 2009 de economii pe toate planurile, bleah, bleah...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, ce rau imi pare de raceala, chiar ma intrebam ieri ce e cu voi. Sanatate multa Ioanei! Cat despre manusi, si Bubu face scandal cand le pun (si sunt cu un deget), mai nou face si la cizmulitele mai groase.

Sim, eu am patinat putin cand ningea chiar si cu cauciucuri de iarna, era pe portiunea cu piatra cubica de pe la Arc.

Valentina, ce scump e Andrei si ce s-a distrat la locul de joaca.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, la multi ani cu sanatate bunicii, cred ca se bucura mult de stranepoti.

Valentina, ce grijulie esti cu locul meu de munca. Daca ar fi sa aleg, as prefera masinaria Diwanei. Sa ai un weekend linistit, chiar asa fara tati.

Gabit, eu sunt sigura ca poate merge biped dar nu gaseste rostul. O sa isi dea drumul.

Andries, deci ti-ai facut curaj sa intri in CIC, bravo tie. Eu am inceput demersurile de schimbare si sa stii ca nu merge asa rau pe cat ma asteptam. Deocamdata stadiu incipient, dar cine stie pana la urma ce sansa o sa am.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alinus, felicitari si Doamne ajuta sa fie totul bine!!!
Carpatina, Roxali, sanatate puilor!
Sim, acum parka nu imi vine sac red ca au fost atat de mici…
Diwana, vad ca iar ai avut chef de vorba, daca stiam ma prezentam si eu…dar am picat la datorie pe la 23.00

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput