Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)
Raspunsuri - Pagina 12
alinus_25 spune:
Buna ziua. Inca un rand de
. Noi am facut iarasi noapte alba, insa din pricina lui tati de data asta. De incapatzanat ce e a sarit peste o masa si pe la 23,30 s-a pus pe mancat portocale si mandarine.
I-am zis ca citricile sunt plumb seara.
A avut crampe nasoale, si pana nu a
in 3 serii nu s-a linistit. Pe la 4 eu am adormit tun, el cica abia pe la 6 a pus geana pe geana.
Mai are cineva specimen din asta pe acasa? Sa nu manance decat cu mari rugaminti si cu multe mofturi? e mai rau ca Teo.
Alina
in 5+ DPN 9.09.2009
si
Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Alinush felicitari oficiale.sarcina usoara itti doresc! Eu de data aceasta am DNP 10 septembrie...culmea....este ziua mea de nastere.Dar nu cred ca ajung in 40 sapt.intre sarcina anteriora si acum e diferenta de doar 5 zile. "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Poate 2 ani si 5 zile.
Sabina Y, felicitari si tie, ti-am urmarit activitatea la 'burtoase de sept 2009'. Insa nu am postat deloc, nu imi place titlul topicului, nu e feminin. O gravida e oricum, numai burtoasa nu. Astept schimbarea in 'burtici norocoase'.
Cu rabdare vom ajunge si la termen. Sper doar ca fara probleme de data asta.

Alina
in 5+ DPN 9.09.2009si
Bondarul bzz-bzzzz
alinus_25 spune:
Cecilia, sigur daca e o 'ea' va fi DORIS MARIA. E hotarat de acum 4 ani.
Daca e baiat, facem liste si alegem, deocamdata nu avem un nume.
Alina
in 5+ DPN 9.09.2009
si
Bondarul bzz-bzzzz
alinus_25 spune:
Diwana, mi-am amintit ca ti-am vazut iedutzul dansator. Adineauri l-am mai urmarit odata ca vroiam sa-i arat si sotului similitudini.
Si tot era tot asa zbuciumat pe la vreo 7 luni, si in accesele de fericire ne "canta la pumn". E gestul acela m,ostenire de la Tarzan, in care modeleaza sunetul cu mana la guritza.
Si acum ne mai canta la pumn uneori, si noi mereu zicem ca ne 'ia cu vorba', e un gest al lui de alint.
Am uitat sa va zic ca aseara Teo si-a papat bibe la 22,30, i-am dat apa pe la 4 si a dormit tun pana la 9,30.
S-a trezit, a papat un bibe cot la cot cu mami care-si servea cafeaua.
Mamici la copilasii vostri a aparut domnishoara rusine?
De vreo 3 saptamani Teo lipeste capul de noi daca e in bratele noastre sau lasa capul in jos in conversatiile lui cu strainii.
Alina
in 5+ DPN 9.09.2009
si
Bondarul bzz-bzzzz
devylla spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinus_25
Poate 2 ani si 5 zile. Sabina Y, felicitari si tie, ti-am urmarit activitatea la 'burtoase de sept 2009'. Insa nu am postat deloc, nu imi place titlul topicului, nu e feminin. O gravida e oricum, numai burtoasa nu. Astept schimbarea in 'burtici norocoase'. Cu rabdare vom ajunge si la termen. Sper doar ca fara probleme de data asta. ![]() Alina in 5+ DPN 9.09.2009si Teutzu - dragutzu (10.10.2007) Bondarul bzz-bzzzz |
Ma refeream la DNP doar...nu la diferenta de varsta.
Cand eram insarcinata cu Erika,aveam DNP-ul 15.09,iar acum este pe 10.09

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L SabinaY, de ce sa nu ajungi la 40 sapt.? Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Era doar o idee,nu va fi neaparat asa
Erika s-a nascut la 37 sapt.Oricum vara aici e cumplita.N-as vrea sa depsesc 40 sapt.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
mandarinutza spune:
Alinush, felicitari ! sarcina usoara si bebe sanatos!
Carpatina,
multa sanatate!
Sim, ce dulce si gingas e Stefan in prima lui poza.Si eu am cam patinat joi cu masina cand ma intorceam de la servici, dar asta pentru ca in sectorul 2 nu trecuse nici un plug si era plin de zapada pe sosele si se mergea bara la bara. Eu am serviciul in sectorul 3 si acolo era super curat.Sa stapanesti sanatoasa cauciucurile. Caucciucurile mele de iarna au trecut pe masina sotului ca are nu stiu ce sistem ce nu il lasa sa plece de pe loc daca nu are cauciucur de iarna, si eu nu mi-am cumparat inca,nici nu stiu daca mai imi iau ca vad ca iar nu mai e zapada.
La ce gradinita merg Stefan si Mario? La Bambi cumva, ca acolo merge fetita unei prietene(are 2 ani) si mamica e multumita. Stiu ca au grupa de copii <3ani.
Valentina, foarte frumoase pozele! Se vede ca s-au distrat copilasii tai. Unde e noul loc de joaca din Auchan? Eu mereu trec prin Auchan pentru cumparaturi, dar de obicei direct de la servici. Pe Antonia nu am dus-o inca acolo.
Am fost acum cateva zile la Miniblu din Auchan, erau reduceri si i-am cumparat Antoniei mai multe bluzite de 2 ani, foarte frumoase la preturi 22-26 ron.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Andries, si eu am mari dubii cu guvernul acesta! Cel putin Videanu si Udrea
. Videanu nici nu are ce cauta int-un minister, dar sa il mai si conduca
. Nu ii dau mai mult de o luna pana o sa faca nu stiu ce gafa si o sa il demita/isi da demisia.
Poze
mandarinutza spune:
Pentru maimicile aflate in CIC, iata aici cateva clarificari date de Ministerul muncii:
http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_14352/Clarificari/ale/Ministerului/Muncii/privind/acordarea/indemnizatiei/de/crestere/a/copilului.html
Poze
mandarinutza spune:
Sim, ce surpriza frumoasa o sa ii faceti bunicii!Si noi il avem pe bunicul meu(are si el 4 stranepoti), care va implini marti 97 de ani
. Anul asta nu stiu cand o sa il serbam, daca ne ducem maine sau miercuri, ca marti nu poate mama.
Si luni e ziua sotului meu, dar chiar luni dimineata pleaca la Roma pentru o saptamana. O sa il sarbatorim maine, in seara asta il astept sa vina de la Sibiu.
Apropo, mamicile din Italia, pe unde imi recomandati sa il trimit la shopping pentru fetita(hainute) - un centru comercial?
Poze

Cristian Matei(07.09.2007)