Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)
Raspunsuri - Pagina 13
cecilia L spune:
Eu am fost la un mic sopingggg, i-am luat lui cristi o pereche de blugi de la miniblu, mi-au placut tare mult, in rest nu prea am avut ce alege sau mai bine zis ce voiam eu inca nu era la reduceri..mai intra o serie de reduceri dupa 15, oricum eu merg pe hainute de primavara, de iarna avem prea multe acum ![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
diwana spune:
Alinus, deci si tu ai un Tarzan
. Rares face mai rar asa, dar de pe la 5 luni pana pe la 10 luni facea foarte des si mult. Era tanar si nelinistit ![]()
Mai face si Rares asa cu strainii, rade si se ascunde in gatul meu, dar tot ii urmareste cu coada ochiului si se distreaza. A avut si o foarte scurta perioada in care se speria de-a binelea de unii straini, nu de toti, si ii venea sa planga. Dar asta s-a intamplat pana acum doar cu 4 persoane si de vreo 7-8 ori. Probabil de acum inainte va deveni si al meu mai rusinos si mai mamos.
Mandarinutza sa iti traiasca bunicul si sotul. La multi ani amandurora! Petrecere frumoasa!
Gabriela, te astept diseara sa recuperezi ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
cecilia L spune:
Eu am fost la cosmetica, am plecat linistita, baiatul a ramas cu tati....pas, cand am ajuns acasa dormea, asta dupa ce a plans continuuuuuu 50 min....ce mai ziceti???? pot sa ma 

Cecilia si
poze noi
asa crestem
luy spune:
Buna seara si de la noi !
Vad ca azi-noapte ati avut chef de vorba, bravo ! Imi aduce aminte de vremurile cand eram toate cu burtica la purtator ![]()
Mi-a facut mare placere sa citesc din nou postarile Simonei, ii simt lipsa de cand a inceput serviciul
Unde sunt plimbarile noastre prin parc ? Eheheeeei, ce vremuri frumoase ![]()
L-am revazut pe Stefan in primele zile si am observat ca si el avea niste picioruse subtirele , chiar daca era la categoria grea la 4 kg, nu ca www.flickr.com/photos/11799927@N07/1378342097/" target="_blank">"balerina" mea la 2.88 kg ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Imi pare rau sa aud ca trandafirashului nu i-a priit intoarcerea acasa 
Multa, multa sanatate, sa-i treaca repede raceala ! 
carpatina, multe 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
Buna seara. Profit un pic de timpul liber, Bubu doarme si Alex a iesit cu tati la un mini shopping (ma rog, al carui scop principal este sa ia vagoane la trenulet). Ne-am intors din vizita de la bunici (socrii mei) unde am avut o sarbatorire de familie si Bubu s-a comportat tare frumos. Nu am mai fost cu el de cand era micut, de regula vin bunicii la noi. Sigur ca a cotrobait peste tot, a sarit pe canapea si a alergat, dar chiar am stat linistita. O liniste bine meritata dupa plecarea precipitata. Singura problema a fost cu niste praguri inalte. Initial tot cadea spre agitatia tuturor care sareau imediat sa il ridice. Dar dupa cateva caderi s-a prins ca trebuie sa se tina de tocul usii ca sa poata urca si cobora si a exersat asa vreo jumatate de ora, dupa care a capatat dexteritate si putea face miscarea si in viteza.
Spuneam de plecarea precipitata. Ei bine, dupa ce am plecat tarziu, ne-am chinuit din greu sa il imbracam si mai ales sa il incaltam pe Bubu, am descoperit ca imi ascunsese cheile de la masina. Nu a fost chip sa le gasim, am plecat cu masina lui tati, fara scaun de masina, si plini de nervi la gandul ca vom cauta mult si bine. La intoarcere am gasit cheia sub pat. ![]()
Legat de incaltat, zau nu stiu cum sa mai procedez, poate ma ajutati cu vreun sfat. Incordeaza piciorul si nu e chip sa ii pun ghetele de iarna. Pana acum nu ii puneam ghete imblanite si se invatase sa il incalt cu pantofii obisnuiti, insa acum nu mai merge. Nu am reusit doi oameni sa il incaltam, am plecat cu el fara sa ii bagam bine cizmulitele si ne-am intors cu el in sosete. Nici nu stiu ce marime sa ii mai iau, si asa sunt 23 si tot nu il pot incalta. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
Am vazut balerina, dar am cautat poza care mi-a ramas in memorie, in care zici ca e o papusa.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Mai erau cateva lucruri pe care am vrut sa le scriu de dimineata, insa nu am apucat.
In primul rand mi-a facut o deosebita placere sa il revad pe Stefan mic, am simtit asa o caldura un suflet si un drag si o nostalgie.
Pe undeva le-am invidiat pe mamicile gravidute, dar asta este, eu am incheiat capitolul, nu mai e cazul de inca un bb.
In al2lea rand, am vazut ca gravidutele noastre nu sunt multumite de odiseele lor. Este firesc sa simta asa la inceput, nu poate fi un grup la fel de inchegat ca al nostru, timpul isi va spune cuvantul. Cred ca nici noi nu eram asa apropiate la inceput, nici eu nu am simtit atunci comuniunea (nu stiu daca e termenul potrivit, dar asa mi-a venit) pe care o simt acum. Imi amintesc stinghereala de la inceput, si abia in perioada cu amnio am simtit ca aici gasesc cu adevarat prietene, Cu putina rabdare si deschidere, si dupa putin timp o sa devina si odiseele gravidutelor noastre la fel. Sunt absolut sigura.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
si balerina...ce vremuri...
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Mandarinutza, petrecere frumoasa maine! La multi ani sotului, sa fiti sanatosi si fericiti amandoi!
Cecilia, si eu am remarcat ca reducerile la haine pentru copii erau in general pentru chestii mai groase, desi la Miniblu erau si costume (pantalon si bluza) frumoase si cu pret redus.
Rox , mamica