Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna mamici!

Alinus sarcina usoara si un bebe sanatos!

papanash stai sa vezi ce ne rarim,cand incepem serviciul,la toamna...sau mai repede..

Sim la multi ani bunicii tale!

La multi ani sot de Mandarinuta! Petrecere faina maine!

Plec la mandra mea,ca s-a trezit...am fost un pic pe afara,dar n-am stat mult ca era prea frig,deja avea nasul rosu..

Pupici si o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, am vazut multeeee poze cu frumoasa ochioasa, ce face nasa voastra, cum s-a acomodat cu bb, nu ne-ai mai spus nimic de cand a nascut.

Roxana, ma bucur ca a fost bine la bunici si bine ca ai gasit cheile....despre incaltat nu stiu ce sa spun si noi am inceput sa avem ceva problema la imbracat si incaltat, cred ca nu se pot misca in voie( haine groase) si din cauza asta protesteaza.
Eu am avut un adevarat scandal cand ne-am intors acasa de la cumparaturi, nu a vrut sa-i dau geaca , s-a aruncat de pamant,a tipat, abia am reusit sa-l pacalim, dar numai dupa ce si-a facut nr...asa ca daca gasesti o solutie sa-mi spui si mie....cred ca avem niste super atomici

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, eu in momentul asta vreau doar haine de primavara-vara, de iarna imi ajung,chiar si pt inceputul primaverii avem, nu cred ca o sa ramana mici cele din toamna, nu a mai crescut asa mult in lungime, insa nu prea m-a incantat ce am vazut,iar lui marimile pana in 92 sunt fixe sau chiar mici. blugii de azi sunt 92 si ii sunt cam fixi la lungime, nu stiu ce lungime are acum Cristi,dar nici chiar asa....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, cred ca era obosit Cristi, cam asa pare din ce povestesti tu. Asa facea si Alex cand era mica, si a tinut-o asa si cand venea de la gradi pana a ramas la programul intreg si isi facea acolo somnul de pranz.

Legat de incaltat, problema e ca isi contracta iar laba piciorului, ca si cum ar calca pe varf si nu e chip sa ii bag piciorul. Deocamdata i-am scos la folosinta cizmulitele Alexandrei marimea 26, dar trebuie gasita o solutie.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, Luy, cat de dulce si gingasa e Maria! CE repede trece timpul...
Roxana, nu stiu zau ce sfat sa dau cu papucii, nici din aia cu scai? Ca aia se dau tare usor.
Cecilia, si Sara e la fel de mamoasa...

Si dovada ce fetita harnica si gospodina am:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, Mandarinutza, emotionant ce scrieti despre aniversarile bunicilor voastre Sa va traiasca, sa fie sanatoase si sa se mai bucure de inca multe aniversari cu toti copiii, nepotii si stranepotii ! La multi ani !
Petrecere frumoasa si pentru familia Mandarinutzei, sa va traiasca sarbatoritul si sa fie fericit alaturi de voi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Mmmmm, ce mamica frumoasa si supla si mandra de comoara ei am vazut !
Gabriela, e clar, cu asa ajutor la gospodarie tu ai o gramada de timp pt tine, sa te ingrijesti si sa arati de milioane, cred ca asta e secretul tau !

Mergi la inceput

Cecilia, multumesc ! Si Maria de obicei protesteaza cand o imbrac cu geaca ( "aga", cum zice ea ). Si eu cred ca este din cauza ca nu se poate misca bine in ea.

Rox, sa va traiasca sarbatoritii de azi ! Nu stiu ce sugestie sa-ti dau in privinta incaltamintei

Mergi la inceput

L-am vazut ieri si pe micul cantaret si dansator Rares, e un adevarat star in devenire ! Iti vor da de furca admiratoarele lui, draga mamica !
Zici ca sunt frumoase albumele foto ? M-ar tenta si pe mine sa-i fac Mariei, insa nu am vazut nici unul in realitate ( doar in pozele lor de prezentare ), asa ca nu stiu la ce sa ma astept. Poti eventual sa-mi trimiti si mie un link sa vad albumul tau ?

Mergi la inceput

Multumesc mult, valentina, pentru adresa si programul Directiei din Hambarului . Am facut si eu rost de adeverinta de la serviciu, vreau sa ma duc sa depun dosarul luni. Sper sa nu fie prea aglomerat si sa rezolv ( desi daca e un singur loc unde se depun pt tot Bucurestiul ... )

Mergi la inceput