Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

alinus, Andrei se rusineaza fata de persoanele straine de cand avea vreun anisor. Se ascunde dupa picioarele noastre, sau daca il tinem in brate isi baga caputul la pieptul nostru.
mandarinutza, locul nou de joaca de la Auchan este in mall-ul nou in Iris, la etaj, acolo unde este o sala de jocuri. Este destul de mare, si plin de chestii interesante pentru picii nostri, cu pictura pe fata inclusa in pretul biletului de intrare. In cursul saptamanii este mai liber fata de week-end. Pretul unui bilet de 12 ron, dar poti lua si cate o jumatate de ora.Drepr sa-ti spun noi luam o ora pentru fiecare copil dar de fiecare data am stat aproape 2 ore. Daca nu plecam noi cred ca ne lasau si mai mult, ca nu venea nimeni sa ne spuna ca ni s-a terminat timpul.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Mandarinutza, Roxana, la multi ani sarbatoritilor vostri, sa fie sanatosi si iubiti.
Luy ma bucur ca ti-am putut fi de foflos.
Andrei doar daca este obosit protesteaza cand il imbrac sau il incalt, in rest nu sunt deloc probleme. Daca le pot numi "probleme " sunt acele faze cand eu ma grabesc, iar el are chef de joaca si fuge de mine, iar eu dupa el cu diferite obiecte de imbracaminte in mama.
Si la noi Roxana au inceput sa dispara obiectele. Faptasul descoperit este feciora-miu care mai nou le arunca dupa pat. Pana sa-i gasesc ascunzatoarea, mi-a sustit o gramada de nimicuri, dar i-am gasit astazi colectia si am luat masuri!
Acum are alt fix se duce in bucatarie, imi scoate rufele din masina si se baga singur in cuva..Sper sa pot imortaliza momentul ca sa vedeti ca nu bat campii, daca mai am ocazia, ca de frica terminatorului, am inchis houblon-ul.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Luy, sigur ca-ti trimit. Eu le-am facut cu coperta moale, dar cred ca alea cu coperta tare sunt mai faine. Numai ca nu stiu daca ma si descurc sa-ti trimit. Hai ca incerc. Desi, imi dau seama acum, ca habar n-am cum sa fac. Il atasez mai bine pe mailul comun.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

alinus, Andrei se rusineaza fata de persoanele straine de cand avea vreun anisor. Se ascunde dupa picioarele noastre, sau daca il tinem in brate isi baga caputul la pieptul nostru.
mandarinutza, locul nou de joaca de la Auchan este in mall-ul nou in Iris, la etaj, acolo unde este o sala de jocuri. Este destul de mare, si plin de chestii interesante pentru picii nostri, cu pictura pe fata inclusa in pretul biletului de intrare. In cursul saptamanii este mai liber fata de week-end. Pretul unui bilet de 12 ron, dar poti lua si cate o jumatate de ora.Drepr sa-ti spun noi luam o ora pentru fiecare copil dar de fiecare data am stat aproape 2 ore. Daca nu plecam noi cred ca ne lasau si mai mult, ca nu venea nimeni sa ne spuna ca ni s-a terminat timpul.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

eu nu am mai fost demult, cam o luna, nici nu stiam ca acum s-a facut 12ron/ora si pictat.........tare sunt curioasa daca sta Cristi la pictat

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Am trimis pe mail, insa nu poti vedea pozele, ca ar trebui sa le atasez pe toate, chiar si atunci nu stiu daca le ia in ordine. Stii tu vreo alta metoda?

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy si eu voiam sa merg luni in Hambarului, dar nu am ajuns vineri sa-mi iau adeverinta, asa ca o sa merg miercuri...daca o vrea Cristi sa stea cu mama

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna.
valentina - problema mea e ca ea merge de-a busilea, nu pot s-o conving sa mearga pe cioruse.face 2-3 pasi de manutza, dupa care incepe si plange si isi indoaie genunchii si se lasa jos.de-a busilea are o viteza....de n-o prind.cred ca e cu 6 viteze!si are si marsalier.
mandarinutza - la multi ani sotului.
va pup dulce.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Gabriela, fetita frumoasa, mami frumoasa, zau ca nu stiu pe care sa va petzesc pt. fiu-meu

Gabitz, poate tocmai de aia nu vrea sa mearga in 2 picioare fiindca a devenit asa experta in 4*4 Are 6 viteze, marsarier, are dotari superioare, normal ca nu vrea sa renunte

A! Luy, eu am vazut la carrefour ca au si albume gata facute expuse pe o chestie albastra cu calculator (or something) incorporat, pe care poti sa-ti lucrezi pozele. Aranjarea in pagina o faci tu cum vrei, practic ei n-au facut nimic dar le-au tiparit, in rest eu am ales pozele, locul lor, textele, si culoarea paginii.

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Toata incaltamintea lui este cu arici, oricum problema e ca nu impinge piciorul. Zau o sa il incalt cu cizmele ramase mici ale Alexandrei, va fi motan incaltat. Pana acum am folosit niste cizme de la nepotul meu, cu fermoar pe ambele parti, dar nu mai intra nici astea.

Cat despre imbracaminte, si eu tot 92 ii iau, 86 sunt chiar fixe. E greu de apreciat ce marime va purta la vara. Oricum de acum incolo marimile merg numai din an in an, probabil la vara va avea cel mult 98.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Valentina, m-am prapadit de ras imaginandu-mi baiatul tau in cuva. Oricum sunt extrem de inventivi la ascunderea lucrurilor, asa ca e posibil sa descopere si Andrei al tau o locatie noua de ascuns. Al meu nu mai ascunsese demult sub canapea, devenise mai sofisticat, si nu m-am gandit sa caut de la inceput acolo.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput