Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)
Raspunsuri - Pagina 16
diwana spune:
Roxana, eu zic sa fii fericita ca ti-a ascuns doar cheile, sa vezi cand ti-a ascunde masina. Atunci sa te tii ![]()
Eu am probleme cand trebuie sa-i pun caciula, la incaltat ma descurc
Eventual mai incalta-l cate putin si prin casa cu cizmele, sa se obisnuiasca, si sa te lase dupa aceea s-o faci cand aveti de iesit. Stiu ca acum nu te lasa deloc sa o faci, asa ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare si inventivitate. POate daca i le dai lui sa le tina, sa le inspecteze, nu stiu ce sa zic.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
cecilia L spune:
slaba activitatea in seara asta.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
alinus_25 spune:
Luy, toata ziua si acum seara m-am uitat la pozele Mariei. Vreau o fetiiiiiiiiita de data asta.

Sot de Mandarinutza,
sarbatoritului Roxanei,
bunicilor de Sim si Mandarinutza le doresc aniversari minunate, de vis alaturi de toti membrii familiei!
Alina
in 5+ DPN 9.09.2009
si
Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Andries spune:
Hai ca ma distrey cand aud de ascuns lucruri! la mine cel mai des dispare telecomanda, mai bine zis ambele telecomenzi
de trebuiede fiecare data sabutonez la tveu din picioare ![]()
L-am cantarit pe mirciu, are 9,2kg!! a mai pus ceva pe el..dar tot e slaaabbb si ascutit ca lupta de clasa!!
ia sfatuiti-ma cu nise retete cu branza de vaci, pleaseee..
Andries
luy spune:
diwana, intr-adevar, nu vad pozele, doar textul
. Asa ca tot nu m-am lamurit
. Dar mi-am descarcat programelul si o sa ma joc un pic in el, sa vad ce iese. Multumesc, daca imi place rezultatul o sa te mai bazai cu ceva intrebari eventual ![]()
alinush, multumim !
Eu cand ma uit la poze de cand era Maria micuta ma minunez si mi se pare ca nu semana deloc cu o fetita si ca de-abia acum pot sa afirm asta
Recunosc ca in ultima vreme nu am mai reusit sa uploadez poze cu ea, ca sa-mi sustin afirmatiile ![]()
Andries, te-as ajuta cu placere cu retete cu branzica, insa noi nu servim
, suntem in urma rau cu diversificarea. Dar cred ca si Maria a mai pus ceva pe ea, a inceput sa aiba iar "copanele"
, sunt chiar curioasa, o vom cantari cu prima ocazie cand ajungem la dr.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
valentina_22 spune:
Noi ne retragem, va urez in continuare sa aveti o noapte frumoasa.
Am ramas datoare niste
la diwana, pentru aseara.Sa stii sa au avut efect, am dormit ca un prunc!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Annisia spune:
Andriesule, ce vrei bre sa faci cu branza de vaci? Vrei sa-i faci tu branzica sau retete cu branzica gata facuta?
Alinushule, sarcina usoara si bafta la examene (si al tau si al lui)!!!
Ramonaiani, ai fost de milioane!
Betty, mi-e dor de voi!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
diwana spune:
Valentina, noapte buna.
si eu la tine.
Luy, hai ca am gasit o solutie.
Andries, eu in afara de branza de vaci cu mere, prajitura cu branza, si conopida cu branza pe care i-am pregatit-o lui rares o singura data acu multa vreme, nu stiu alte retete
A! mai este o chestie ungureasca (pe care nu o stiu) vorgobeles, care e foarte buna, cu paste, stafide, zahar vanilat, branza de vaci, si oua si care se face la cuptor. Cred ca o fi reteta pe vreun site daca crezi ca iti plac ingredientele impreuna.
filmulete Rares
Annisia spune:
Diwana, reteta descrisa de tine seamana mult cu budinca din branza dulce. Se face foarte usor si, in mod normal, bebeilor ar trebui sa le placa. Ma gandeam sa-i fac si eu bibicului meu.
Pentru oameni mari se prepara asa: se pun stafidele in rom sau esenta de rom cateva ore, pana se umfla bine. Se fierb pastele separat (dar sa ramana tari, ca altfel se fac terci) si se scurg de apa. Se adauga branzica, zaharul galbenusurile si stafidele. Se bate albusul spuma si se toarna peste compozitie. Se lasa la cuptor pana capata o culoare galben brun. Se mai poate verifica si cu scobitoarea (este gata cand daca infigi o scobitoare in compozitie, nu ramane continut pe ea). Se poate servi atat calda, cat si rece.
Ia sa dau eu o cautare. Cred ca exista mii de retete cu branzica...
Eheee, o gramajoara. Poate va mai inspirati de aici:
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=retete+cu+branza+de+vaci+pentru+copii&meta=
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
diwana spune:
Da, Annisia seamana, o fi chiar acelasi lucru. Ma pregatesc si eu de mult sa o fac, dar inca nu m-am indurat sa trec la treaba, acum daca tot ai zis tu cum se face, poate ,a pun s-o fac zilele astea, in speranta ca ii place zmeului meu mic. Mie nu-mi plac stafidele insa, decat daca le mananc din punga, neamestecate in prajituri sau alte chestii, le scot urgent afara, mi-e greata de ele. E cam ciudat, stiu 
filmulete Rares