Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)
Raspunsuri - Pagina 17
diwana spune:
'Neatza. Vad ca eu sting lumina si tot eu o si aprind
Cafea inca nu va pot da, ca n-am facut, dar urmeaza, poate va trezeste mirosul de cafea proaspata ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Roxana_G spune:
Neata. Noi suntem deja in forma, noroc ca nu s-au trezit pana dupa 9 si am beneficiat si eu de odihna.
Diwana, multumesc de sugestie, chiar e o super idee sa il incalt prin casa, poate se obisnuieste. Cu cizmele se joaca, le mangaie, tot scandalul incepe cand trebuie sa ii indes calcaiul.
Andries, eu nu prea stiu ce sa iti recomand cu branzica de vaci, doar ii pun din cand in cand in fructele de la 11 branzica de casa. Cat despre telecomenzi, si acelea se ascund, dar sunt mari si mai usor de gasit. Pentru TV din living mai folosim telecomanda din alta camera, asa ca suntem acoperiti.
Daca tot vorbeati de retete, incerc sa imi amintesc o reteta de ciupercute tocate cu ou prin ele, le facea bunica mea (Dzeu sa o ierte) si nu am mai intalnit-o la nimeni. Azi chiar aveam pofta de reteta aceea dar nu mai tin minte cum se facea. Poate stie cineva despre ce vorbesc.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
betty78 spune:
Fetelor, multumesccelor care intreaba de noi; Imi pare tare rau ca nu am timp sa petrec mai mult cu voi si sa citesc chiar tot si vreau sa nu va suparati pe mine cand nu raspund la toate intrebarile voastre.
Noi suntem ok..oarecum sa zic. Mario a racit, un inceput de laringita, dar l-am luat din pripa cu Dexa si Augmentin si acum ne-am pricopsit si eu si tati
. Deci maine nu mergem la gradi; o sa stam cateva zile acasa. Despre mine ce sa va spun: ma pregatesc pentru un nou Fiv...nu sunt sigura daca il fac luna asta sau luna viitoare, dar cert este ca am emotii mult mai mari decat prima oara. Astept maine sa imi iasa rezultatele analizelor si sa imi fac eco la sani si apoi ma hotaresc. Am o durere idoata la sanul stang, oarecum in dreptul costelor, de fapt unde se termina sanul si se vad costele...e ca o umflatura care ma enerveaza rau de tot si care ma doare. Stiu ca atunci cand alaptezi se dezvolta mai mult tesut mamar si poate asta o fi....habar nu am.
Revin mai tarziu ca ma duc sa bag o shoppingeala![]()
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Andries spune:
Buna,
La noi problema e un pic mai dificila: Mirciu nu poate manca lapte, nici iaurt, doar branza de vaci si anumite sortimente de cascaval. Pana ieri ii dadeam doua sau chiar trei portii de branza de vaci cu fructe si biscuiti, dar s-a saturat saracul de acest meniu, nu mai spun ca mi s-a acrit si mie...deci refuza cu indarjire.
Totusi branza de vaci trebuie sa ii dau pentru ca este unicul aliment cu aport insemnat de calciu, asa ca... imi trebuie o reteta cu branza de vaci si fara lapte sau iaurturi...offf.
Annisia merci de ideea cu budinca, o stiam si eu doar ca eu faceam cu pastele direct in cuptor fara a fi pre-fierte si nu ar fi mers pentru copil, asa ca o sa incerc varianta cu paste pre-fierte sa vedem.
Am mai gasit o prajitura pe net, o sa incerc si va spun cum iese.
In alta ordine de idei, in afara de lapte nu pot sa ii dau nici ardei, dovlecel, portocale, mandarine, pere, struguri...singurele fructe tolerate sunt merele, bananele si lamaile. Nu mai vorbesc de orice derivate cu ciocolata...frat-su trebuie sa se ascunda ca sa manance asa ceva, sa nu il vada ca e si mare pofticios!! Nu pot sa ii dau nimic cumparat/conservat gata, totul trebuie pregatit in casa... e un mega circ mancarea pentru Mircea la noi in familie, dar e unica solutie sa nu faca pe el de 10 ori pe zi.
Idei, sugestii?
Andries
diwana spune:
Andries mi se pare foarte greu sa tai atatea de pe lista. Cred ca e greu in primul rand pt. cel care nu poate manca anumite alimente, apoi pt. cei din jur care trebuie sa fie foarte atenti sa-i pregateasca doar ce poate consuma, si apoi ma gandesc cum poti sa-i explici unui copil ca nu are voie sa manance ciocolata, de exemplu, sau portocale, cand ii vezi pe altii in jurul tau mancand. Offf, mie una mi-ar fi foarte greu chiar si acum sa renunt la unele alimente.
In cazul lui Mircea este ceva permanent, sau o data cu inaintarea in varsta ii veti putea introduce si ceea ce nu poate manca acum?
filmulete Rares
diwana spune:
Betty, iti tin pumnii sa iasa totul bine din prima. Sa primesti numai rezultate excelente la analize
Ma emotionez eu cand aud de noile gravidute, daramite tu si celelalte care-si asteapta deja noul bebelus 
Aveti grija de voi cu raceala asta.
Roxana sper sa reusesti cu incaltatul lui Bubu. Ia ziceti-mi si mie le taiati usor unghiile la ai vostri? La noi e mare circ, si e nevoie sa-l tina tati cu forta, ca sa i le pot taia.
L-am tuns aseara, stramb ce-i drept, dar e asa de frumos tuns 
filmulete Rares
Roxana_G spune:
Iaca putina liniste, s-a culcat Bubu, dar suntem in plin proces de pregatit mancare de pranz. Supa e gata, am lamurit cu ciupercile alea si ma apuc acusica de ele. Voiam sa postez mai devreme sa rog pe oricine sa ma sune ca iar ascunsese Bubu telefonul, dar am reusit sa il gasesc singurica.
Diwana, si la noi e greu cu taiatul unghiilor, dar are uneori momente in care sta pur si simplu linistit si se uita curios. Poate incerci sa i le tai cat se uita la reclame.
Andries, cred ca e tare dificil cu atatea restrictii. Mie mi se parea greu si pana la un an cand Bubu cerea din mancarea sora-sii, acum mananc de toate, mai putin ciocolata si jeleuri. Ma mai gandesc la sugestii, lui Bubu daca ii tai de pe lista ce ai scris tu, nu mai ramane cu nimic.
Betty, sanatate multa tuturor! Sper sa nu fie nimic grav cu Mario. Unde faci eco de san? Sa stii ca aceeasi durere am si eu, am tot povestit pe forum. In acelasi loc, doar ca la dreptul. Si eu nici macar nu am alaptat. Sper sa ai toate analizele perfecte, tin pumnii pentru FIV. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
diwana spune:
Am incercat Roxana sa-i pun reclame, muzica, sa-i dai in mana ceva sa-i distraga atentia, nu functioneaza, isi iubeste prea tare unghiile. Sper ca nu vrea sa ajunga in cartea recordurilor cu cele mai lungi unghii 
Iti tin si tie pumnii cu eco la sani.
Sper sa-ti iasa ciupercile exact cum le facea bunica ta, D-zeu s-o ierte, desi de obicei nu prea ies mancarurile ca la bunica. Eu mor dupa un ceai pe care il facea bunica-mea
, cel mai bun ceai. Da-mi si mie te rog reteta de la ciuperci, poate fac si eu.
Va urez Pofta buna!
filmulete Rares
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Ramonaiani, ai fost de milioane! |
Cu ce anume? Cu "nivelul de trai din Romania"?
Eu inca ii tai unghiile de la maini Elizei cand doarme, ca altfel nu ma lasa.
La picioare insa avem niste probleme: unghiile s-au deformat, sunt casante, se rup sau se agata in sosete. Cand o schimb de pampersi si sta sus cocotata pe masuta am timp sa ma uit la unghii si atunci i le mai pilesc/rotunjesc. E si ea curioasa, asa ca sta
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
16+
cecilia L spune:
Betty, sigur analizele vor fi ok, legat de durerea de san in acelasi loc ma doare si pe mine, doar ca la mine nu se simte nimic.Odata cu terminarea cm a trecut de tot durerea.
Maine sun sa ma programez si eu la o eco la san...sper sa fie hormonal cum a zis dr mea cand am vb la tel.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem