Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Betty si pe mine ma doare sanul drept, cam in acelasi loc. Parca ar fi lapte blocat acolo, dar nu mai am lapte de ceva luni bune .

Legat de alimentatia copiilor, azi am facut un compot din ce fructe am gasit prin casa, ramase de la petrecerea de revelion - erau deja vestejite si nu le mai manca nimeni (kiwi, mandarine, mere). Am pus si un pic de zahar brun, ca era prea acru altfel. Eliza n-a vrut nici in ruptul capului sa manance fructele puse in farfuriuta ei, nici compot n-a baut din canita. Insa cand m-a vazut pe mine ca mananc "ceva", a vrut si ea. Si uite asa a mancat toate fructele din cana mea!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dupa amiaza fetelor
Diwana, sunt superbe calendarele. Unde spuneai ca le-ai facut? As intreba si eu sa vad ce si cum! Se apropie ziua de nastere a mamei mele si a soacrei si cred ca pe langa alte chestii, un asemenea pictoral ar fi o alegere buna.
betty, sanatate multa si refacere rapida tie si sotului. Si eu am facut laringita,desi am luat tratament nu prea sa vad efectele, totusi sunt mult mai bine fata de acum cateva zile. Cel mai mult ma supara tusea, in special in timpul noptii. Am o tuse de tutungioaica, desi sa stiti ca nu sunt fumatoare. Acum a luat-o si sotul si e vai de el saracu!
Iti timen pumnii si la eco si sa iasa analizele bine. si sanatate si micutului Mario

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Diwana eu sper ca pe la 3 ani sa se mai maturizeze stomacelul si sa pot sa ii introduc si alte alimente. La noi problema dateaza de la nastere, el a fost dismatur si cel mai probabil stomacelul nu era ft bine dezvoltat. In general, in utero, in cazul in care exista o problema (cum aveam eu cu hemoglobina de ex) 'centrul de comanda' sa-i spunem asa, alege sa directioneze substantele utile intai catre acele parti din corp esentiale, cap, creier, inima, plamani... probabil codul genetic a mizat pe faptul ca el va fi alaptat si ca stomacul se mai poate dezvolta si afara...dar nu a fost alaptat decat 5 saptamani, mai mult nu a putut. Apoi...lapte praf cu greu a acceptat ...a baut si din ala cat a baut si pe la 4 luni a inceput circul, declansat si de un tratament cu antibiotic care i-a distrus flora, cata avea el.

Una peste alta cca 10 luni de zile s-a cacat de 10 ori pe zi aproape, moale si cu mult mucus, lua cate 300 grame pe luna, era un mare circ...nu spun ca am incercat toate formulele de lapte, cu sau fara lactoza... etc.

Colac peste pupaza este si alergic la anumite alimente, plus la toti conservantii. De exemplu, vigantolette pastile...daca ii dau se caca pe el.

Asa ca ...vai de capul nostru, are 10 alimente mari si late: carne, ou, br vaci, unt (putin de tot) biscuiti, mere, banane, lamai, paste, morcovi, telina, patrunjel, cartof, orez si ...gata.

Andries

Mergi la inceput

Andries, uff mare chin pentru tine si mai mult pentru Mircea. Poate cu inaintarea in varsta va trece si alergia asta. Am auzit ca este posibil asa ceva. La noi branzica de vaci se conduma doar cu mar copt,banane sau sub forma de placinta. Alte retete recunosc nu am incercat. Pentru Mircea este bun laptele de soia? Sotul meu consuma asa ceva, din palcere si pot sa-ti spun ca are un gust foarte bun. Daca ii este permis sa stii ca sunt si iaurtele tot din soia foarte gustoase.
diwana, eu cand citesc ce spuneti voi mi-o amintesc pe Alexandra cand era mititica. Acum mi-a dat Dumezeu un copil pe sufletul meu. Pe cuvant va spun, mananca absolut orice,iar toaleta i-o fac foarte usor. Eu ii tai unghiutele de la maini si de la picioare tinandu-l in brate. Ii dau la recalme si sta cuminte cat il bibidesc eu.Singurele obiectii le are cand il spal pe cap si cand il aspir.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Eh... am incercat si lapte de soia, nu e tolerat.

Oricum, toate ca toate, dar sa fii bolnav sau sa-ti fie copilul bolnav este cel mai rau. Sanatate la toti va doresc, nimic nu e mai bun decat sanatatea.

Betty bafta la FIV sa-ti iasa dupa sufletul tau!! poate o fetita ?

Si la noi e mega-scandal la taiatul unghiilor...nu sta neam, urla, da din manute si picioare, musca, etc etc.

Andries

Mergi la inceput

Roxana, pofta buna cu bucatele. Da-ne si nou reteta minune cu ciuperci. Mie un imi plac ciupercile la nebunie, cel mai des le consum la cuptor umplute cu ce am prin casa, mai putin branza, ies o minunatie.
M-ati pus pe ganduri cu eco astea. Desi nu ma doare nimic, am in famile tot felul de cazuri de cancer, iar unele rude care au suferit de cancer la san imi sunt rude de gradul I. Intru, deci in categoria celor cu risc crescut. Spre rusinea mea nu am luat nici o masura pana acum.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Luati de cititi si va cruciti, nu-mi vine sa cred ca un domeniu atat de important a fost dat ...cui...???? fraaateeee....

http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-5306270-interviu-gabriel-sandu-ministrul-comunicatiilor-calificat-aici-conduc-25-ani-sunt-manager-inainte-toate.htm

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Valentina, albumele le-am facut la Carrefour. Daca vrei iti dau un link https://asp.photoprintit.de/microsite/11183/ Descarci programul, si-ti creezi singura albumul cum vrei tu, dupa ce l-ai facut, poti sa-l salvezi si sa-l mai bibilesti daca ai chef, apoi trimiti comanda online, te anunta cand e gata, si te duci si-l ridici de la carrefour. La ridicarea albumelor le si platesti. Mie mi s-a parut o idee draguta de cadou.
Valentina, si eu ar trebui poate sa merg la dr., mama are ceva chisturi la sani, doar ca eu sunt foarte lenesa cand vine vorba de mers la dr., aman mereu.
Eu nu ma pot plange la capitolul mancat, desigur ca mai are perioade cand mananca mai putin, dar in general mananca cam orice, ii plac fructele, sucurile din fructe, legumele, ii place sa manance rosii crude, ardei cruzi.
Sanatate tie si sotului tau.

Andries sper si eu sa se rezolve cu toleranta lui Mirciulix la anumite alimente Din fericire ceea ce poate manca puiul tau e bun si consistent. Ca bine zici, cel mai important e sa fii sanatos, doar ca de multe ori nu ne gandim la asta decat cand Doamne fereste, ne imbolnavim.

Cecilia, succes si tie cu eco.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

http://community.webshots.com/album/568720561apytgf?vhost=community&vhost=community" target="_blank">filmulete Rares

Mergi la inceput

Iubita ce te mai miri, traim in Romania, care a devenit " tara tuturor posibilitatilor" dupa cum vezi. Nu prea le am eu cu politica dar m-am obisnuit sa vad numai "capetele lunimate" pe la televizor. Toti promit marea cu sarea, dar inainte de toate trebuie sa aiba ei burtile pline! Singuri care au de suferit din toata cacealmaua asta suntem si vom fi tot noi, care ne chinuin de ne ies ochii din cap pentru o bucatica de paine, iar seara cand venim acasa obositi si vrem sa ne relaxam un pic dam cu ochii tot de alesii nostri obositi
de atata munca depusa in folosul popoarului!
Vorba lui Eminescu, ca bine mai spunea saracul:
"Cum nu vii tu, Tepes doamne, ca punand mana pe ei,
Sa-i împarti în doua cete: in smintiti si în misei,
Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

diwana, multam fain de tot. Mai incolo cand isi fac siesta de dupa-amiaza picii mei ma apuc de bililit programul. La prima vedere pare usor de folosit, chiar si pentru o novice ca mine.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput