Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

diwana, multam fain de tot. Mai incolo cand isi fac siesta de dupa-amiaza picii mei ma apuc de bililit programul. La prima vedere pare usor de folosit, chiar si pentru o novice ca mine.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Este foarte usor, n-o sa ai probleme, dar daca o sa ai ceva intrebari, iti stau la dispozitie.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Multumim mult pentru urari!

Valentina22, merci mult pentru explicatii. O sa o duc si eu pe Antonia in weekend cand o fii urat pe afara.

Betty, multa sanatate, sa scapati repede de raceala. Succes la FIV!

Roxana, si Antonia e zbanghie uneori la imbracat, ca sa ii pun ghetutele, ii zic sa se urce pe bancuta de la cuier si sta cuminte acolo si pot sa ii pun ghetutele in regula.

Andries, dar cartof dulce ati incercat? Are un gust foarte bun.

Noi am fost dimineata in mall(am facut cateva cumparaturi pentru Antonia-am luat pantaloni de primavara de la Mothercare si Debenhams, si pentru nepotica mea o fustita si un hanorac de la Z. La Z nu prea mai aveau mare lucru pentru 1.5- 2 ani, se cumparase tot.) si apoi am fost in parc, a fost asa cald si placut!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Andries, uite aici o reteta de prajitura(cred ca poti sa renunti la smantana) http://gospodini.blogspot.com/2007/09/prajitura-cu-branza-dulce-si-spuma-de.html

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Diwana, vorba Marianei, la picioare se mai rup si singure. Prea lungi nu o sa ii creasca nici lui Rares, ca se rup la un moment dat, dar oricum e problema ca sunt subtiri si se zgarie rau. Am facut ciupercile cu pricina si au iesit chiar bunute. E cea mai simpla reteta, ceapa si ciuperci calite, apoi pusa apa si fierta pana se duce toata (poate un praf de gust, depinde ce vrei, eu am pus Knorr de gaina). La final, cand nu mai e zeama, pui 2 oua batute si amesteci. Si cam atat. Nu ma bagam eu la chestii sofisticate.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Valentina, am pus reteta mai sus, dar e ceva tare simplu si banal, nu ma bag eu la complicatenii.

Andries, eu sunt satula si de guvern si de angajatori si de toti. Asa ca nu mai comentez. Colega mea de birou se da in vant dupa politica, sau se dadea. De cand cu noii guvernanti, refuza sa mai vada si sa mai auda orice pe tema asta.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Si ca sa va minunati, l-am scos afara pe Bubu cu cizmele nr. 26 ale Alexandrei. Sunt un model mai compact si imblanite, si culmea pe picior nu erau largi, dar in lungime era sinistru. Culmea e ca s-a descurcat si a batut tot complexul cu ele.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Roxana, o alta reteta cu ciuperci pe care o fac cu placere este asemanatoare cu a ta si la fel foarte simpla. Curat si tai cubulete ciupercile si le calesc un pic cu ceapa. Pun apoi foarte putina apa si le las sa se inabuse. Cand s-au fiert pun dupa gust, condimente,usturoi taiat marut si marar. Eu ii spun rasol de ciuperi. Le servesc calde sau reci cu mamaliguta sau fara dupa preferinta fiecaruia. Sunt deosebit degustoase. Cu prima ocazie incerc si reteta bunicii tale!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Seara buna fetelor!
Incerc sa scriu cu mandra in brate, cand suntem singure nu pot sa fac nimic de ea. Ieri am fost la ai mei asa ca am putut sa respir si eu putin, cand suntem la ei nu ma mai baga in seama, sta mai mult la mamaia in brate.
Adelina si-a revenit, de ieri si cu mancarica, in schimb a ramas cu tuse si muci. La fel si cheful de joaca, acum e vesela si jucausa ca intodeauna. Oricum circula niste virusi naspa rau, asa ca fetelor feriti-va de raceala si mai ales pe pitici.
In schimb la mine raceala a degenerat intr-o sinuzita de toata frumusetea cu dureri de cap si muci la greu, arat ca un ren la nas. Am trecut si eu pe Augumentin ca simteam ca imi explodeaza capul.

Azi am facut doar niste pulpe la cuptor, nu ma simteam in stare de altceva.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Adelina nu prea a fost incantata de zapada. A iesit tati cu ea afara si mi-a povestit ca nu vroia sa calce pe ea deloc, apoi si-a facut curaj dar calca ca pe strachini. A vrut sa stea mai mult in brate.

Eu ii tai usor unghiile desi iese si la noi cateodata cu circ. Ea cam ce vede la noi face si ea si m-a vazut ca imi pilesc unghiile asa ca atunci cand ii tai unghiile ii dau pila ei de unghii si eu tai cu unghera, apoi ii spun sa-si pileasca unghiile. Ea este atat de incantata de ce face ca uita de ce fac eu. Pana acum a mers, sper sa mearga si mai departe.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

bine v-am regasit.
noi ne-am plimbat zilele astea, creanga. Andrei are febra, 38,3 acum, e somnoros tottimpul, am mers la Unirea la locul de joaca si era sa adoarma in masini. Alte simptome nu are, numai somnolentasi febra. Spersa fie de la dinti, nu pot sa vad deocamdata gingiile.
Unghiile i le tai numai in somn. Altfel imi trebuie o saptamana sa-i termin de taiat 10 plus 10 unghiute.
Andries, tipul a fost vecin de bloc cu mine, il stiu de mica. Mira-te ,ca si eu sunt plina de uimire !!!
Rox, tocanita de ciuperci e una din preferatelemele. Pont: daca aproape de finalpui 4 linguri smantana, iese o nebunie, cu mult marar deasupra.....

Sim, eu stia ca esti ocupata, nu am zis de tine ca mereu intri cand ai timp. ziceam de cele ca nu intra cu toate ca au timp. Stefan e un scump, mai pune poze cu el si mai spune-ne nazbatii le-ale lui.

Betty, sigur o sa fie bine cu FIV-ul. Iar cu Mario, stai linistita ca lui ii place acolo, dar mai dureaza putin pana te obisnuiesti tu cu ideea ca e la gragi.

Greyeras, pai vezi ca ai cum sa te relaxezi ? Daca fata sta bine merci cu buni....

Danuta, daca te hotarasti sa te muti la Timisoara,iti fac legatura cu o gasca de mamici super. E oras foarte frumos.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput