Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)
Raspunsuri - Pagina 8
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Lol, Cecilia.. Cristi are manusi cu 5 degete! A mea face scandal si la alea cu un deget ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Daaaaaaaaaa si sunt preferatele lui, cu cele cu un deget ne chinuim, nu poate lua bete de pe jos....azi nu a fost incantat, avea cu un degetel care oricum nu statea la locul lui
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
sim_stoian spune:
| citat din mesajul lui carpatina Sim, tu temperament aprins? N-as fi zis... din cate poze am vazut! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Am auzit si eu azi, daca ne depunem actele pt 85%, cateva luni nu mai primim decat cele 2 mil alocatia copilului, asa ca Andreea11 e posibil sa ai dreptate, o sa intreb si eu. Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Eu nici pana acum nu am primit stimulentul (mareata suma de 100 RON) si am depus cererea pe 1 oct...
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Carpatina, sanatate trandafirasului. Aaa, si nu m-ai vazut cand mi se pune pata sa fac ceva. Cum a fost azi, de ex, cu anvelopele de iarna ![]()
Papanash, scutece Babylove se gasesc la magazinele DM din Real, eu de alea ii iau lui Stefan.
Valentina, ii sta bine, ai facut bine ca l-ai tuns. Eu l-am tuns prima data pe Stefan la 5 luni
. Acum i l-am mai lasat sa creasca, i l-am taiat putin cu foarfeca pe langa urechi.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
cu destul de mare intarziere Ioanelor si Ionilor, fie ei mici sau mari! 
Jurnal de calatorii
diwana spune:
Sim bine ai aparut. Multumim de vestile despre Mario
. Bine ca nu v-ati lovit de ceva in dansul vostru pe 4 roti. Macar acum esti echipata corespunzator cu "Nikon"
Carpatina sanatate Ioanei.
Ziceau astia la Tembelizor ca vine un val de gripa de la vestici.
Valentina, mie imi place foarte mult cum ii sta lui Andrei cu breton. Are un par tare frumos numa' bun sa-l invidieze fetele
Noi inca n-am ajuns la Auchan
si stam la 10 min. de mers pe jos. Auzi, da voi nu spalati fata niciodata pe fatza? ![]()
![]()
Alinus, sarcina usoara si bebe sanatos si cuminte 
Vad ca azi a circulat invidia pe seama intalnirii de gradul 3 din Austria ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
sim_stoian spune:
Vad ca sunt singura pe aici, ma retrag si eu sa ma uit la un film pana ajunge sotul. Noapte buna.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Hopa, nu mai sunt singura
.
Diwana, acum mi-am adus aminte ca am vazut si pozele cu tunsoarea ta si mi-a placut
. Masina patina rau cu vechile anvelope, imi intra mereu ABS-ul si dansa stanga-dreapta. Acum e incomparabil mai bine, clar se simte o diferenta majora. Drept urmare, cred ca la BC o sa ne ducem cu masina, nu mai servim trenul
.
Jurnal de calatorii
diwana spune:
Eu iar sunt invizibila (pt. Sim de data asta)
![]()
filmulete Rares
diwana spune:
Hopa, scuze de mesajul anterior (Sim) ![]()
filmulete Rares