***Prietenie la plesneala- Cele mai jenante...***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

bey, mishule, il IMPRUMUT eu, ca la cat de stresata sunt, merge ! asta daca nu vrea sa il ia MB si pe al tau... da n-am ciucalata sa-ti dau la schimb... lasa ca dau o fuga jos si-ti iau niste M&M. merge?

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

io de azi raman singura acasa, vre-o 5 zile. da nu-i bai, ca am vecinii de jos. ma duc sa -mi iau ceva dulce si revin.

Fata Kari,zi repede ce-i cu vecinii, stii ca noi intelegem ce vrem .

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

mei, curioaso! vecinii, sunt o familie de romani, sot sotie si kopil de 5 ani. el lucreaza aici de cateva luni, iar doamna merge la scoala si invata limba. io am trimis-o, ca sa se destepte nitel. casa noastra are un apartament la parter, si le-am permis lor sa locuiasca cu noi. sa nu plateasca chirie, ca vor sa-si stranga bani sa-si termine casa pe care si-au inceput-o in Ro.
kokiy, stai mama calma, ca vecinul e cu nevasta langa el...nu-i de nasul meu. daca era George Clonney, mai mergea dar asa.....

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

DAU UN BARBAT PENTRU O CIOCOLATA!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

e buna una cu alune? Milka o cheama! sau ao alte preferinte? cate grame sa aiba....? ca-s mai mari, mai mici,mai pitici....
zi! repede! pana nu le termin!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Noe..cam in asta consta "testul":

Buuuun,acu' ca ai bagat un degetel in clubul nostru, tre' sa stii ca pentru a deveni "menbru" cu drepturi depline trebuie sa:
1.bati 3471 matanii in fiecare zi pentru indreptarea mintilor noastre plus inca 2862 special for me ca la mine s-a pus diagnostic de "irecuperabil"
2.citesti Codul CAEN,ultima balanta pe 2008 si Codul Civil adnotat si modificat
3.divulgi codul PIN ,contul in banca si sa ne trimiti caseta cu bijuuri ,PLINA ! Cum o impartim e treaba noastra!

Dupa ce treci de hopul asta, votam!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

da nu-i corect deloc!!!! ati schimbat regulamentul?? pe mine m-ati pus sa merg pe cuie, jaratec, si alte nebunii...iar pe Noe o puneti la citit????
rautate mica gabita asta!
de cand te-ai facut Ministru te-apucasi de citit? mai eficienta treaba, vezi....?!!

Noe, bine ai veni! ai nimerit la tanc, direct la Ministru!
vezi ca are artilerie grea fata asta!

io de azi raman singura acasa, vre-o 5 zile. da nu-i bai, ca am vecinii de jos. ma duc sa -mi iau ceva dulce si revin.

Kari
"
Bernard Shaw

sunt invidioasa!vreau si eu 2 zile singura..fara sa stiu de nimeni si nimic...de barbat am scapat vreo 2-3 saptamani,dar de copii,no chance!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

facem schimb? ca mie nu-mi place singura. mai ales noaptea....barrr, mi-e o frica...orice umbra mi se pare un diavol!

Kari
"
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

Citat:

Citat:

Noe..cam in asta consta "testul":

Buuuun,acu' ca ai bagat un degetel in clubul nostru, tre' sa stii ca pentru a deveni "menbru" cu drepturi depline trebuie sa:
1.bati 3471 matanii in fiecare zi pentru indreptarea mintilor noastre plus inca 2862 special for me ca la mine s-a pus diagnostic de "irecuperabil"
2.citesti Codul CAEN,ultima balanta pe 2008 si Codul Civil adnotat si modificat
3.divulgi codul PIN ,contul in banca si sa ne trimiti caseta cu bijuuri ,PLINA ! Cum o impartim e treaba noastra!

Dupa ce treci de hopul asta, votam!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

da nu-i corect deloc!!!! ati schimbat regulamentul?? pe mine m-ati pus sa merg pe cuie, jaratec, si alte nebunii...iar pe Noe o puneti la citit????
rautate mica gabita asta!
de cand te-ai facut Ministru te-apucasi de citit? mai eficienta treaba, vezi....?!!

Noe, bine ai veni! ai nimerit la tanc, direct la Ministru!
vezi ca are artilerie grea fata asta!

Kari
"
Bernard Shaw

sunt invidioasa!vreau si eu 2 zile singura..fara sa stiu de nimeni si nimic...de barbat am scapat vreo 2-3 saptamani,dar de copii,no chance!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

facem schimb? ca mie nu-mi place singura. mai ales noaptea....barrr, mi-e o frica...orice umbra mi se pare un diavol!

Kari
"
Bernard Shaw

te bagi?dar te previn,mihaitza iti pune pielea pe bat!e un zuozuonak si jumatate,cu andreea te descurci...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Buey,pastreaza-l ! ca-i aviator comandor si are inceput de...stii tu...peste 12 000 m altitudine !
Vezi de ce mi -am luat io barbat tanar? In loc sa-i pun caramida pe shale , presteaza de-mi sar ochii din cap ! na,sa crapati di ciuda!
Da' io tot ravnesc la brunetu' cu pricina !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Citat:

Dupa ce povestisi, crezi ca-l mai vrea cineva

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Bey, pai io va povestii degeaba? Facurati coada la maioru', vreti sa adoarma si pe voi?

Mergi la inceput

Mi-ai trecut cumva consortu' la victime si io nu vad? a?

Gabriela

Mergi la inceput

buey, lu' devoska i-o taiat gazu' da ' si netul?
Mai stie cineva ceva de ea?E tot in Ro sau a ajuns la Kiev si se uita la aia care-i spala geamurile?
O fi cu profu' de rusa

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:

buey, lu' devoska i-o taiat gazu' da ' si netul?
Mai stie cineva ceva de ea?E tot in Ro sau a ajuns la Kiev si se uita la aia care-i spala geamurile?
O fi cu profu' de rusa

Gabriela

il trec bre, da' la cap. urmator, ca acum kay poate sa-l treaca.

devoska zicea ca se intoarce acasa, dar...acum mi-am amintit...se intoarce cu SOACRA-SA, asa ca pas gaze, pas net, pas

Mergi la inceput