***Prietenie la plesneala- Cele mai jenante...***
Raspunsuri - Pagina 19
kay spune:
bey, mishule, il IMPRUMUT eu, ca la cat de stresata sunt, merge ! asta daca nu vrea sa il ia MB si pe al tau... da n-am ciucalata sa-ti dau la schimb... lasa ca dau o fuga jos si-ti iau niste M&M. merge? 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kariguld spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
Fata Kari,zi repede ce-i cu vecinii , stii ca noi intelegem ce vrem .**************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
mei, curioaso! vecinii, sunt o familie de romani, sot sotie si kopil de 5 ani. el lucreaza aici de cateva luni, iar doamna merge la scoala si invata limba. io am trimis-o, ca sa se destepte nitel. casa noastra are un apartament la parter, si le-am permis lor sa locuiasca cu noi. sa nu plateasca chirie, ca vor sa-si stranga bani sa-si termine casa pe care si-au inceput-o in Ro.
kokiy, stai mama calma, ca vecinul e cu nevasta langa el...nu-i de nasul meu. daca era George Clonney, mai mergea dar asa.....
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 DAU UN BARBAT PENTRU O CIOCOLATA!!! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
e buna una cu alune? Milka o cheama! sau ao alte preferinte? cate grame sa aiba....? ca-s mai mari, mai mici,mai pitici....
zi! repede! pana nu le termin!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kariguld spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui umflatel
sunt invidioasa!vreau si eu 2 zile singura..fara sa stiu de nimeni si nimic...de barbat am scapat vreo 2-3 saptamani,dar de copii,no chance! MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
facem schimb? ca mie nu-mi place singura. mai ales noaptea....barrr, mi-e o frica...orice umbra mi se pare un diavol!

Kari
"
Bernard Shaw
mihaela77O spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui kariguld
facem schimb? ca mie nu-mi place singura. mai ales noaptea....barrr, mi-e o frica...orice umbra mi se pare un diavol! ![]() Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
te bagi?dar te previn,mihaitza iti pune pielea pe bat!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui misha71 DAU UN BARBAT PENTRU O CIOCOLATA!!! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Buey,pastreaza-l ! ca-i aviator comandor si are inceput de...stii tu...peste 12 000 m altitudine !
Vezi de ce mi -am luat io barbat tanar? In loc sa-i pun caramida pe shale , presteaza
de-mi sar ochii din cap ! na,sa crapati di ciuda! Da' io tot ravnesc la brunetu' cu pricina !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
Dupa ce povestisi, crezi ca-l mai vrea cineva **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Bey, pai io va povestii degeaba?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
Mi-ai trecut cumva consortu' la victime si io nu vad? a?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
buey, lu' devoska i-o taiat gazu' da ' si netul?![]()
Mai stie cineva ceva de ea?E tot in Ro sau a ajuns la Kiev si se uita la aia care-i spala geamurile?![]()
O fi cu profu' de rusa 
Gabriela
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 buey, lu' devoska i-o taiat gazu' da ' si netul? Mai stie cineva ceva de ea?E tot in Ro sau a ajuns la Kiev si se uita la aia care-i spala geamurile? O fi cu profu' de rusa ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
il trec bre, da' la cap. urmator, ca acum kay poate sa-l treaca.
devoska zicea ca se intoarce acasa, dar...acum mi-am amintit...se intoarce cu SOACRA-SA, asa ca pas gaze, pas net, pas
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

, stii ca noi intelegem ce vrem
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)