***Prietenie la plesneala- Cele mai jenante...***
Raspunsuri - Pagina 18
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui umflatel si apropo de organul gabrieleisi eu i-am zis,ce organ tinerel si-a tras,dar mi-a dat ignore,tie ti-a raspuns,vezi ce inseamna sa fi closca? MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |

poate ma pun closca pe organu'! ce, doar ea sa intinereasca? io n-am voie?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kokiy spune:
| citat din mesajul lui kariguld io de azi raman singura acasa, vre-o 5 zile. da nu-i bai, ca am vecinii de jos. ma duc sa -mi iau ceva dulce si revin. |
Fata Kari,zi repede ce-i cu vecinii
, stii ca noi intelegem ce vrem
.****************************
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
Fata Kari,zi repede ce-i cu vecinii , stii ca noi intelegem ce vrem **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
lasa vecinii, pe mine ma riciie ca-si ia ceva dulce si io's la dieta

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
DAU UN BARBAT PENTRU O CIOCOLATA!!!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 DAU UN BARBAT PENTRU O CIOCOLATA!!! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |

iti dau eu ciocolata,fara schimb!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
citat din mesajul lui umflatel![]() ![]() ![]() iti dau eu ciocolata,fara schimb! MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
pai da! cind ai auzit ca adoarme cind ti-e lumea mai draga...nu-l mai vrei, ha?
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui kariguld
da nu-i corect deloc!!!! ati schimbat regulamentul?? pe mine m-ati pus sa merg pe cuie, jaratec, si alte nebunii...iar pe Noe o puneti la citit???? rautate mica gabita asta! de cand te-ai facut Ministru te-apucasi de citit? mai eficienta treaba, vezi....?!! Noe, bine ai veni! ai nimerit la tanc, direct la Ministru! ![]() vezi ca are artilerie grea fata asta! ![]() io de azi raman singura acasa, vre-o 5 zile. da nu-i bai, ca am vecinii de jos. ma duc sa -mi iau ceva dulce si revin. Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
sunt invidioasa!vreau si eu 2 zile singura..fara sa stiu de nimeni si nimic...de barbat am scapat vreo 2-3 saptamani,dar de copii,no chance!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui misha71
pai da! cind ai auzit ca adoarme cind ti-e lumea mai draga...nu-l mai vrei, ha? ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
eu am zis mersi ca-s singura...fara griji din astea si tu vrei sa-mi bagi barbat pe gat?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
bai,iar ati fugit?adunarea...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kokiy spune:
| citat din mesajul lui misha71 DAU UN BARBAT PENTRU O CIOCOLATA!!! |
Dupa ce povestisi, crezi ca-l mai vrea cineva
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)

da nu-i corect deloc!!!! ati schimbat regulamentul?? pe mine m-ati pus sa merg pe cuie, jaratec, si alte nebunii...iar pe Noe o puneti la citit????