***Prietenie la plesneala- Cele mai jenante...***
Raspunsuri - Pagina 20
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay bey, mishule, il IMPRUMUT eu, ca la cat de stresata sunt, merge ! asta daca nu vrea sa il ia MB si pe al tau... da n-am ciucalata sa-ti dau la schimb... lasa ca dau o fuga jos si-ti iau niste M&M. merge? ![]() |
dupa cetermin cu dieta, ma arunc intr-un raft cu prajituri dintr-o cofetarie, barem sa stiu de ce o voi lua de la capat!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 Mi-ai trecut cumva consortu' la victime si io nu vad? a? |
egzecutat !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
Buey,pastreaza-l ! ca-i aviator comandor si are inceput de...stii tu...peste 12 000 m altitudine ! Vezi de ce mi -am luat io barbat tanar? In loc sa-i pun caramida pe shale , presteaza de-mi sar ochii din cap ! na,sa crapati di ciuda! Da' io tot ravnesc la brunetu' cu pricina ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
beeeeey, da' nu-ti mai ajunge...ii faci concurenta Tantzei...atentezi la rejimentu' ei?

Tantzo pe unde umbli? Vezi ca Ministresa atenteaza la rejimentul lu' matali...la naiba...in puii mei!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
citat din mesajul lui MadameBovary Kari, te supunem unui test, sari prin foc, mergi pe cuie, depui juramantul si pe urma stabilim daca te primim |
Io-te teste la Tantza
kay spune:
bey, imi vine sa
mai ceva ca in gravizenie
mi-e un somn de nu va vad si am o leneeee... 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
mihaela77O spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui misha71
beeeeey, da' nu-ti mai ajunge...ii faci concurenta Tantzei...atentezi la rejimentu' ei? ![]() Tantzo pe unde umbli? Vezi ca Ministresa atenteaza la rejimentul lu' matali...la naiba...in puii mei! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
tantza,se pregateste de petrecerea din seara asta..o tine lant..asta da viata!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
ce distractii la unii ![]()
o intrebasi si eu pe unde mai merge tineretu in bucuresti, da mi-a dat cu ignore-ul... ce sa faci? viata agitata duce si ea, saraca ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kay ce distractii la unii o intrebasi si eu pe unde mai merge tineretu in bucuresti, da mi-a dat cu ignore-ul... ce sa faci? viata agitata duce si ea, saraca oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
am vazut...ale tineretii valuri...
macar noua, babettelor sa ne dea cu ignore-ul, da' tie...
Las' ca vede ea ce pateste miine dimineata!

misha71 spune:
CAPITOL NOOOOOUUUUUUU!!!!
edit ca am uitat sa pun linku'...batrinetile..![]()
kay spune:
daaa, o ciomagim bine de tot, sa nu mai faca altadata ![]()

oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S

de-mi sar ochii din cap ! na,sa crapati di ciuda!