PCOS (12)
Raspunsuri - Pagina 17
lai spune:
Marijan, felicitari din tot sufletul!!!! Uiuiu, ce veste extraordinara!
Sarcina usoara si frumoasa si un bebel sanatos, frumos, si norocos care sa stea cuminte 9 luni la tine in burtik si apoi sa va bucurati de cea mai frumoasa intalnire! 

Anci, felicitari!!! Si multumim mult pentru ca ne-ai impartasit povestea ta. Sarcina usoara si frumoasa si multe ganduri bune!
Fetelor, sunteti extraordinare! Trebuie sa ne molipsim si noi de la voi ![]()
Lai
lai spune:
Persephonna, sigur ca te tinem minte
si ne bucuram ca ai trecut pe aici. Daca simti tu ca te ajuta si e ok, poate treci mai des 
Lai
denisabia spune:
La multi ani de 8 martie sa aveti parte de multe bucurii si liniste sufleteasca!
Chiar mi-a inseninat ziua de fiecare data cand am citit de viitoarele mamici, m-as bucura ca subiectul nostru sa fie sub o stea norocoasa.
Eu am terminat cu bine o sesiune grea si am inceput sa ma pregatesc sufleteste pentru viitoarea, deoarece nivelul de asteptari e superior.
N-am mai scris fiindca nu am mai avut timp sa imi fac griji de SOP, incerc sa elucidez niste probleme ginecologice si am dat peste doctori neglijenti si clinici neserioase.Inca sunt la stadiul de investigatii. Cel mai rau m-a speriat anexita, pentru care am urmat tratament luna trecuta.Acum am racit, sper sa nu afecteze prea tare, adica sa recidiveze, fiindca durerile de ovare au fost groaznice mai ales cat am luat antibioticele.
Va doresc multa sanatate si va urmaresc din umbra!
aruam spune:
Buna fetele
Ce mai faceti?
Eu mi-am facut progesteronul in ziua 23 si l-am avut 49,6 doar cu metformin iar luna trecuta 45 si atunci am luat si duphaston.
Se pare ca merge din ce in ce mai bine
.
Sa auzim de bine.
vrijaya spune:
Fetelor, eu am cumparat o carte de pe net "Ovarian Cyst No More". E in format digital si se refera si la PCOS, eu am luat-o pentru un chist pentru care mi s-a recomandat operatia. O pot imprumuta daca o vrea cineva. Nu am voie s-o postez.
Dezavantajul este ca nu puteti discuta cu autoarea pentru indicatii suplimentare daca nu e cumparata direct.
Numai bine!

!