LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (171)
Raspunsuri - Pagina 15
emabucuresti spune:
noi suntem bine, multumiiri si pupici ca ne- ati intrebat
Raluca e oribil ce povestesti tu acolo. Sanatate multa!
Aniversari fericite petrecaretilor din acest weekend!
Ancasoare si pe mine ma intereseaza pareri despre huma a junior drink
eu am trecutde la h2 de o luna la h lapte de noapte si ii place mai
mult , din pacate are ceva aroma de vanilie uf . Insa e mai satios si
pe noi ne-a ajutat la somn
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ramonab spune:
Neata!
Vreau sa va multumesc celor care ne-au urat ieri toate cele bune de ziua piciului.Va multumesc si va iubesc pe toate.
Eu ma apuc indata de pregatiri pt ziua piciului.Asa ca mai rarut pe aici azi.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
creata2008 spune:
'Neata, fetelor! E clar! De azi - maxim maine - trecem pe lapte Junior. De vreo cateva nopti, se trezeste si mananca de rupe. Ca sa va faceti o idee: ora 20.00 - 310 ml, ora 00.00 - 240 ml, ora 05.00 - 310 ml, ora 09.00 - 240-310 ml. Asa mi-a facut de fiecare data cand nu o mai satura laptele, la fiecare trecere, respectiv la 2 si la 3. Asa ca... gata! Nu suntem junioare inca, mai avem de ieri 2 saptamani, dar nu se mai poate. E terminata de foame noaptea. Si noi dupa ea. Eu o linistesc, Dani ii face laptele. Pana vine el cu biberonul de jos, inghite in sec, cheama cu manutele... si cand vede biberonul, zici ca l-a apucat pe DD de-un picior!
Raluca, am citit pataniile, e groaznic ce povestesti tu acolo. Dar nu ma mira nimic. Dupa ce am patit si eu la un mare spital de copii din Bucuresti, chiar nu ma mai mira nimic! Ma ingrozeste, ca e vorba de copii. I-as da pe toti afara in suturi... sunt dezumanizati, plictisiti, nesimtiti.
Am o gramada de poze de vazut din urma... Numai acum mi-am deschis 6 pagini si mai am in favorites inca pe-atatea. Le iau usurel, ca sunt curioasa-foc!
Multumim celor care ne-au vazut pozele noastre... am pus mai multe acum, pentru ca nu am avut timp sa le selectez si sa le uploadez. Oricum imi e mai usor sa pun 20-30 deodata, decat 5-6 in fiecare zi. Stiu ca fac o socoteala! ![]()
La filmulete nici nu m-am uitat inca...
N-am mai pus unul nou de vreo luna si ceva, cred, nici nu mai stiu.
Bun, spuneam ca ma duc la poze si revin cu impresii!
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
madalina28 spune:
Raluca mi s-a facut pielea de gaina din ce povestesti tu acolo!Cred ca as fi maturat cu ele pe jos,cand e vb de copilul meu nu prea ma tin nervii.Nu stiu care e politica lor de dau parintii afara din cabinet cand le fac copiilor tratamente eu una nici moarta nu as iesi,copilul indiferent ce ii face se simte muuuuult mai in siguranta daca e mami sau tati sa-l tina in brate.Oare de ce oamenii care lucreaza in sistemul sanitar romanesc sunt asa de inumani?Ei nu or avea familii,copii sa se puna in locul pacientilor sa vada cum ar reactiona!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
creata2008 spune:
Pozeeeeeee!!
Lala, ma simt oaresce vinovata ca ti-am spus destul de tarziu "welcome back", asa ca voi incepe cu micul pletosel.
ATV, limbo, intre 2 nu te ploua - micul Bogdan, iar Andrei se joaca cu masinuta. Are niste ochi, de-ti vine sa-l mananci! 
Jelimoni, am vazut party, bunici, bretele, mami mandra, papaceala la san, clopotel adormit si apoi harnic!
Ioanaact, am vazut laptop-ul, super idee, pe bune! Cat despre varsta... si masa comandata de catre Dana era pentru copii de 2-3 ani, cu toate ca ma indoiesc profund ca ar mai fi vreun clopotel interesat de ea la varsta aia!
Miki, tort Ferrari?? Uau!! Super cool! M-ai pus pe ganduri, ca eu la tort nu m-am gandit pana acum... Trebuie sa remediez problema! Am vazut o gramada de cadouri, veselie, copii multi.
Florina, mi-au placut mult pozele cu prietenii si mamicile aferente!!! Cat despre tort... fetelor, jos palaria, aveti imaginatie!!!!! Foarte haios si amuzant!
A, si mi-era dor de muntii Bucegi si cetate! 
Ema, am vazut toate cele 109 poze!!! Uite-asa, ca nu le mai vazusem de mult timp si mi-era dor de bebe Milan!! E tot al tau, asta e clar, nici nu trebuia sa il vad si pe sotul tau in poze, ca sa imi dau seama!!! Da' are si el niste mutrite si niste stiluri de-a adormi... ce n-ai vazut!! Freza m-a spart, bulfaneii de la picioruse m-au terminat, piscina cu bile improvizata in patut e haioasa rau, iar catelul e frumos!
Mary, aproape ca mi-au dat lacrimile cand am vazut-o pe Daria cum merge prin toata casa!!
Fac o mica pauza, sa ii dau de mancare si sa o pun la somn pe Mariuca, revin cu celelalte impresii despre poze!
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
danybv spune:
Am intrat sa felcit si eu pe clopoteii sarbatoriti ieri
La Multi Ani !!! pentru Yasmin-Elena , Daciana Medeea si Eric Alexandru , Razvan 
la multe lunite pentru : Eric , Adela , Ana Maria
Am reusit sa citesc tot , am vazut poze si filmulete frumoase cu clopotei care mai de care mai frumosi
Urez multa sanatate tuturor clopoteilor si mamicilor bolnavioare 
Noi tot asa suntem bolnavi , nu ne trece nici in ruptul capului , copiilor le-a mai trecut tusea cat de cat in rest la fel muci cat cuprinde , nu au pofta de mancare etc
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
SILVIA nastere usoara si bebelusa sanatoasa 

Ioanact spune:
Buna.
rlc sandor ce sa patesti si tu..
asa sunt Dr astia, inconstienti ..peste tot asa este..
..sanatate multa Soniei si refacere rapida..
EliaElia multumim
, noi nu taiem motul ci doar ii aniversam ziua..
emabucuresti multumim.
ramonab distractie placuta.. si asteptam poze ..
creata2008 merci.

Distractie placuta celor care mai sarbatoriti azi, ziua clopoteilor.
ANA MARIA
Eu am terminat o parte din tb..friptura, am pregatit aperitivul..mai am sarmalele care sunt pe foc si cartofi nature..care ii fierb..Apoi sa pregatesc masa..sa pun fructe, alune, pahare..si cam atat azi..
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 1 ZI 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Miutza spune:
Ema, felicitari pt sarcina! citind din urma, am aflat ca esti o zuza tare curajoasa si treci iar prin nesuferitele greturi uffffff las' ca dispar ele si apoi te bucuri muuuult de bebe drag si scump din burtica. 
Raluca, incredibil ce spui tu ufffffffff iti vine sa-i bati pe toti in ultimul hal...si te apuca o revolta pe care insa n-ai cum s-o aduci la suprafata, n-ai cum s-o exprimi,sa rabufnesti in fatza lor pt ca depinzi de ei cata vreme e acolo bebelina bolnavioara uffffff bine ca ati scapat de prezenta si chinurile lor!
avem si noi cateva poze noi (chiar si cu aripi de fluturas) incepand de aici...http://good-times.webshots.com/album/565546902xTKTbg?start=36 pt cine are timp si chef. eu n-am reusit sa vad decat pozele catorva clopotei dar incet, incet va vad pe toti
va pupam si va dorim weekend minunat! ma duc sa mai citesc din urma ca am de recuperat
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miutza avem si noi cateva poze noi (chiar si cu aripi de fluturas) incepand de aici...http://good-times.webshots.com/album/565546902xTKTbg?start=36 pt cine are timp si chef. eu n-am reusit sa vad decat pozele catorva clopotei dar incet, incet va vad pe toti Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni Maya 6-12 luni |
Am vazut pozele, f frumoase si ce grasuna e Maya..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 1 ZI

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
danybv spune:
Vai Miutza ce poze frumoase am vazut eu
Doamne si ce falcute grasute are ea acolo , vai ce le-as dragali eu un pic
sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)