LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (171)
Raspunsuri - Pagina 14
ramonab spune:
Vai mai Ralu, prin ce ati trecut.
Eu am crezut ca numai la noi sunt specimene de doctori si asistente de genu asta.
Bine ca e mica mai bine si se face bine.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
rlc_sandor spune:
Vai ceska,sper sa treaca repede,la enteroviroza parca si vomita.
Nu vreau sa mai aud de orez si morcov

Mai am de recuperat cap trecut,vad ca in weekend vor fi multe petreceri va dorim aniversari frumoase
,acum ma duc sa dorm ca maine seara imi recupertez pitica dupa ce fac curatenie si mancare(E f greu fara ea,am asteptat sa o duc ca sunt f obosita si racita cobza,ca doar nu oi veni cu mana goala din spital acolo doar golesti buzunarul,iar acum o bombardez pe mama cu telefoane
)
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Miutza spune:
Gatta, am vazut poze cu Sara Eliza. O fetita superba 
mi-a placut mult mica chinezoaica dar si cele la brad…sunteti o familie fericita, asa sa fiti mereu!
miri, am vazut poze superbe cu decor deosebit de sarbatoare calda petrecuta in familie fericita (mamaaaa ce de adjective am folosit
) si cu 2 baieti rupti din soare de frumosi si reusiti! 
pt amandoi si
si pt mama lor desteapta si priceputa
mi-au placut la nebunie aranjamentul floral si fereastra decorata... totul a fost super de fapt.
La multi ani fericiti lui Sacha!
sa fie sanatos si sa aiba muuuult noroc in viata! sa va bucure si voi sa-l bucurati pe el! 
la multi ani Laura_Ioana si adriagrozav! sa fiti sanatoase sa va cresteti clopoteii frumos! 
La multi ani Anthony Gabriel, Sacha (again), Victor Mihai, Edith Elena, Adelina Mihaela, Stefan Paul, Yasmin Elena, Daciana Andreea, Eric Alexandru si Razvan!
Sa fiti sanatosi si norocosi!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
ancasoare spune:
Ce spor ati avut la scris!!! Sunt in urma rau caci zilele astea m-am ocupat si de mine, am fost la cumparaturi pt casa, epi, la masaj, m-am tuns si vopsit. M-am simtit tare bine si imi propun (apropos de planurile lui Miri) sa ma duc si la solar
sa ma colorez un pic.
Stefan merge din ce in ce mai bine, de manute, of course, dar nu mai seamana cu papusa cu ate de acum 1-2 saptamani. Nu-mi vine sa cred cand ma uit la el si vad cat de mare a crescut. Ieri ii aratam pe geam zapada cand ningea, se uita fascinat si dupa vreo 10 minute a zis de cateva ori "pada".
Si mai zice ceva, pe bichonul nostru il cheama Papi si ieri de dimi i-a auzit gherutele pe parchet si s-a intins peste marginea patului s-o vada si a zis "babei". Un lucru e clar, sta mult mai bine la taca-taca din gura decat la miscat fundul. Azi in parc l-am dat jos din carutz si l-am plimbat de manute prin zapada, era cam nedumirit de ce nu mai insist sa stea cu manusi in maini![]()
Sa raspund si eu la ce-mi amintesc:
Elle - sper ca tortul Evei sa iasa cel putin la fel de frumos si gustos ca cel al lui Stefan
Simona - eu eram la tv, m-a recunoscut o gramada de lume
. Prietenii ne-au recunoscut dupa suzetele lui Stefan cu mingea de fotbal
.
Stancuta - imi pare rau ca a durat atat de mult la spital.
Ema - felicitari pt sarcina sa ne anunti cand afli daca e fetita cu fundita sau baietel.
Ramonab - ce de bunatati
Am vazut multe poze si foarte frumoase, nu nominalizez ca sigur as uita pe cineva. Mai citesc si revin.
PS: pt cine n-a reusit sa vada pozele, nu stiu de ce n-a mers, poate asa e mai usor: http://family.webshots.com/album/569520108EkxPfB
http://family.webshots.com/album/569523102VgWMgR
ancasoare spune:
Elle - si noi tot Inglesina Moovy avem, l-am luat de la reprezentanta cu 360 Ron in primavara, mie nu mi se pare extraordinar in sensul ca pt somn ar fi fost ok daca se lasa mai pe spate. Dar all in all, e ok in raport calitate-pret.
ancasoare spune:
Da cineva copilului Humana 3? sau Humana Junior Drink gata preparat?
Eu sunt in dilema cu laptele, Stefan pare plictisit de el, noi consumam inca Humana 2 care era pana la 10 luni, Humana 3 e cu aroma de mar (nici nu incerc ca el abia mananca mar), banane si vanilie. Si am mai gasit acest lapte junior care e tot cu aroma de vanilie, il bea dar fara prea mare entuziasm.
ancasoare spune:
Gata, ma duc si eu la somn ca umplu pagina singura si maine trebuie sa mergem la o petrecere, sper sa mai intru sa citesc duminica sau luni! V-am pupat pe toate, noapte buna!
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Ginette, mersi de sfaturi. Sa vad ce zice si dr in legatura cu lapte fara lactoza. El a mai avut la 3 luni, in martie enteroviroza, a fost nasol! Acuma incep sa ma chinui sa il bag la nani! |
Pe noi ne-au ajutat f. mult afinele congelate.Le-am lasat la temp. camerei pana s-au dezghetat, le-am pasat cu furculita pana sau maruntit cat de cat si i-am dat zeama , care e destul de multa +fructele. De 2 ori/zi. Si bananele cu orez ne-au ajutat , si-i plac mult. In 3 zile nu mai avea nici un scaun moale.
I-am dat si eu lapte fara lactoza, morcovi cu orez, mar copt........tot ce se putea am incercat, doar de la afine i s-a adunat burtica. Incearca si tu.
Sanatate mult.

MARINELA
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
EliaElia spune:
Biata Sonia, cateodata unele persoane din sistemul sanitar parca nu au suflet. Ca adult mai treci peste dar cand vezi cum se poarta cu niste copilasi nevinovati, ti se urca tot sangele la cap.Sper sa-si revina mititica 100% cat mai curand!Distractie placuta celor care dau petreceri week-endul acesta si alegeri inspirate daca taiati motul/rupeti turta.Camelia si
Laura (06.02.2008)
emabucuresti spune:
Multumim frumos ca ne-ati vazut pozele si v-a placut de fi'miu!
Miri si mie imi pare ca s eamana ei doi la privire sau la ochi si gene, ceva. Pupici!
Monica asa e, centrul acela de activitati ocean e in atentia lui dintotdeauna,
multifunctional, chiar si premergator hihi
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)