LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (171)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Inca n-au sunat de la cabinetul dr-ului si luni o sa-si auda si ei niste vorbe frumoase daca nu suna!
Afara sunt, au fost adica azi 15 grade minus si probabil la noapte si mai frig. Brrrrrrr!
Copilul asta e al meu: se pare ca ii place si lui ceaiul de menta, eu mor dupa el, e singurul pe care il beau cu placere, cald sau rece.
Si face in continuare pozne, s-a tarat in baie si a derulat toata rola de hartie de la toilet! Toata vb vine, atata cat a apucat pana am ajuns eu la el. Si vroia sa faca kuku-bau dupa morman!!!!!

In rest:
am vazut poze din concedii, cu zapada, clopotei umblareti, torturi si aniversari si mi-am mai revenit putin....ce minune si cu astia mici!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Deci eu pot astepta muuuuuult si bine sa sune aia de la cabinet! De doua ori am mutat telefonul si Benji tot ajunge la el, se duce dupa el si trage jos receptorul. Acuma e sus pe un dulap, poate trage de cablu si ii cade in cap, Doamne fereste! Cred ca cel mai bine merg sa ma joc eu cu el, nu?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Sa va arat laptop-ul Ioanei.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 3 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Sa va arat laptop-ul Ioanei.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

In sfarsit reusim si noi sa punem poze de la aniversarea puiului nostru. Chiar de aici incep: http://community.webshots.com/album/569571070zncWfu?vhost=community&action=refreshPhotos&albumID=569571070&security=zncWfu

Miky de LUCA GABRIEL

Emotii la 1 an

Poze cu Luca Gabriel

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ... zi de zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Roli ce vacanta frumoasa ati avut!Acum 3 ani am fost in Salzburg de revelion extraordinar de frumos orasul,chiar in centru la statuia Motzard era amenajat un patinuar si era sculptat in gheata un bar,nu mai spun de bomboanele cu numele compozitorului ce bune sunt

Lala pisoii tai sunt niste scumpi!Voi cand plecati in Austria?

JMoni chiar imi era dor de Robertel,ce baiat frumos s-a facut si ce ochi are!Poza in care suge e frumoasa,credeam ca sunt singura care inca alaptez "intensiv"

Alina stiam laptopul ala, intr-adevar picii nostrii nu au ce face cu el acum.

Ramona ai gasit imbracaminte pt Razvanel?Care va fi meniul pt maine?Felicitari pt examen.

Azi Sofia nu a mancat nimicpana acum cand am ajuns sa-i dau tot tzitzinumai asta ar vrea.
Va spuneam ieri ca sunt suparata de masina,azi am busit-onu din vina mea, a intrat unul in spate la un semafor,m-am speriat ca eram si cu Sofia in masina,e prima oara cand ma bucur ca masina e stricata,drept urmare maine va fi la reparat,s-a rezolvat de la sine

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna fetelor!
Cu intarziereCeska,lalaD,LauraI,si pt zilele trecute
Sacha,Victor,Edith

Razvan,Yasmin,Daciana,Ericsa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii cum ati facut-o si pana acum

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina28
Alina stiam laptopul ala, intr-adevar picii nostrii nu au ce face cu el acum.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Nu am zis ca nu stiati, ci pur si simplu v-am aratat, sa stii ca ii place , asculta melodiile..si danseaza, apasa pe taste (are ce face cu el), l-am butonat si eu, nu are cum sa-l strice, doar sa nu-l arunce..

ALBUM
AMR= 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Sa va povestesc ce patiram noi

ca de obicei miercuri seara am mers la spital pt tratamentul Soniei,acolo,cand sa ii dea antibioticul imi sune ca s-a infundat branula si ca trebuie schimbata...Bun,nu ma lasa in cabinet,asistenta cheama infirmiera ,trece timpul bebe incepe sa urle,minutele treceau,eu eram gata sa sa intru sa o iau la bataie pe d-na,se face liniste,iese rapid asistenta cheama ajutoare, intram cu sotul in panica,in 2 minute iese cineva afara si se ia de mine ca bebe ii deshidratat in ultimul hal,ca nu mai are"lichid in vene"ca ce am "facut cu ea"etc...eram la etajul 7 cred ca de nu era sotul acolo eram in stare sa... dar nu conteaza,suna dr trecem rapid la perfuzie(intre timp pur si simplu mi-au ciuruit fetita),raman in spital,dar nu erau locuri ,sunt pusa intr-un salon cu copii abandonati de care are grija o fundatie, dar aveau un singur pat de bb,raman toata noaptea pe un scaun in speranta ca dimineata plecam...
Joi dimineata la ora 7 vine d-na dr sa vada ce ii cu noi, ma asigura ca Sonia ii bine,nu ii "in ultimul hal"si ca nu arata ca un copil descris de asistenta dar sa raman cu ea pana dupa amiaza sa vedem cum evolueaza cu mancarea si plecam,intre timp Sonia refuza mancarea de la ei,pe mine nu ma lasa sa ii aduc de acasa ca avuse 2 scaune mai moi si se temeau de diaree,doar trecusem pe lapte fara lactoza,regimul nu il mai suporta,am ajuns sa disper ca nu mai vroia nici lapte,bineinteles ca nu a acceptat mancarea lor,lichidele deja le ura si mai stam si joi noapte la perfuzie dar ma asigura ca de data aceasta in rezerva,stau si astept,si astept si rezerva nu se mai elibera,mai cotizez ca poate nu a fost suficient si ora 5 sera imi spun ca nu mai pot sa ne puna in rezerva si vom merge in salon cu alte 2 mamici si cu copii lor unde nu sunt paturi de bb
Initial am refuzat, zicand ca imi iau bb si plec acasa dar bb nu mancase nimic toaza ziua, am vrut sa mergem la Cluj,dar ne-a fost frica de drum...am ineput sa plang de suparare,de oboseala si o alta asistenta "draguta" ma face depresivaSunt curioasa daca era in locul meu ce facea?asa ca a ramas mama 1 ora cu bb am venit sa fac un dus si sa imi iau niste lucruri si hai inapoi...in fine o noua noapte de cosmar dar macar am putut sa imi intind picioarele ideea e ca Sonia refuza alimentatia in continuare era tinuta la orez si morcov dar ea nu mai avuse scaun de 2 zileSi stiti ce am facut?...la amiaza cand a venit masa i-am luat un polonic de supa ce era pt mamesi am incercat sa ii dau sa pape si PAPAT fata mea ca un copil din Somalia de m-a durut sufletul cand am vazut-o(In mod normal nu manca splalatura aia,eu una nu as fi putut face),si m-am dus la asistenta si i-am spus ce sa faca cu orezul si morcovii lora venit d-na dr sa vada ce facem si imi spune ca doar nu o sa ii dau si sarmale,si nu i-am dat dar dupa o ora a papat singura biscuti, apoi o jum de mar iar seara o jum de banana cu iaurtel

nu pot sa va spun ce revoltata sunt si ce le-as face desteptelor de la pediatrie daca nu as fi cotizat as zice dar....
acum am dus bb in sat la mama iar eu incerc sa ma odihnesc un pic ca nu am dormit de 3 nopti nu am mancat nimic de 2 zile traiesc doar cu cafea si pepsi,bebe manaca binisor putin si mai des acum pana ne revenim la normal
scuze pt mesajul acesta asa de lung poate nu am fost coerenta dar sunt f obosita (si nu depresiva dar daca ramaneam poate ca ajungeam la 6),m-au afectat mult si copilasii aceia de la fundatie...erau asa de frumosi , aveau nevoie de atata afectiune iar infirmierele nici nu ii bagau in seama,toata cinstea pt personalul de la fundatie pt ceea ce fac pt ei

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mada, chiar acum am venit de la Real si am gasit acolo intr-un magazin niste hainute frumoase: o camasa si un pantalon, frumoase tare.
Meniu pentru duminica:

Aperitiv: chec aperitiv, rulada de cascaval, oua umplute, cremvusti prajiti, "frigarui" cu sunca, telemea, ardei si carnaciori; rosii umplute cu vinete, ardei umpluti cu branza si salata de vinete.
Felul 1 supa de perisoare
Felu 2 pulpe de pui la gratar cu cartofi la cuptor si salata de ardei copti
Prajituri si tortul. Bautura de tot felul, pentru toate gusturile.

Miki vizionat pozili de la aniversare.Foarte emotionant filmuletul cu La multi ani.Foarte frumos si tortul masinuta.Si ce de cadouri frumoase a primit!Tare frumos a fost fecioru de ziua lui.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput