Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

La multi ani, Alina!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Sara!

Uff, fetelor sunt disperata. E a III-a oara cand Antonia face bronsiolita. Nu am citit din urma, fiindca sunt de 2 zile cu ea prin spital, adica figurez internata la Elias, dar, fiindca nu sunt locuri , merg doar la tratament.
Sunt chiar disperata, nu stiu ce sa mai fac. Daca aveti vreun sfat, sunt deschisa la orice. Poate vreun docto bun.....
Ma gandesc serios sa fac asigurare la Interamerican, sa vedem daca va fi mai bine.
O culc pe Anto si revin.....
Sper sa citesc si din urma.

Inca o intrebare...Cum procedam cu cererea de 85 %, ca la mine la serv nu se stie nimic...
Va pup pe toate si va urez multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuta75

La multi ani, Alina!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Sara!

Uff, fetelor sunt disperata. E a III-a oara cand Antonia face bronsiolita. Nu am citit din urma, fiindca sunt de 2 zile cu ea prin spital, adica figurez internata la Elias, dar, fiindca nu sunt locuri , merg doar la tratament.
Sunt chiar disperata, nu stiu ce sa mai fac. Daca aveti vreun sfat, sunt deschisa la orice. Poate vreun docto bun.....
Ma gandesc serios sa fac asigurare la Interamerican, sa vedem daca va fi mai bine.
O culc pe Anto si revin.....
Sper sa citesc si din urma.

Inca o intrebare...Cum procedam cu cererea de 85 %, ca la mine la serv nu se stie nimic...
Va pup pe toate si va urez multa sanatate

uof, multa multa sanatate. sa ne ziceti si noua cum merge cu sanatatea si cu medicii.

io am am depus inlocuirea la dosaru vechi de 600 roni -> 85% astfel in str Hambarului nr 6, la parter camera 2, si am dus asha:
-adev. de la serviciu (am luat pe cea anterioara, care a fo si pt aia 600 roni, si am adaugat venitul pe ultimile 12 luni inainte sa nasc)
-copie CI
-copie certif. nashtere fata
-cerere care am afcut-o pe loc, in care cer dir. lor sa imi inlocuiasca cei 600 roni cu 85%.

Multa multa sanatate!!!

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI Alina_anto! Sa ai parte numai de lucruri frumoase, sanatate, bucurii, noroc, fericire!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alexuta sanatate multa Antoniei, poate i-ar trebui o stimulare a imunitatii cu ceva, nu stiu ce altceva sa-ti spun.

Ylari felicitari pentru Bebelunika mare sio frumoasa; am vizionat pozele, ca-s in urma de tot cu asta si e superba, i-a crescut parul e minunatta bebeluna blonda.

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza. noi, tot asa. acasa. acu chiar n-am cu cine sa ies ca prietena mea s-a mutat la Timisoara am intrat sa-i urez si eu La multi ani Alinei te pupam.

trebuie sa ies

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI, alina_anto, sa fii sanatoasa, bucuroasa si iubita toata viata!!!

Mai fetelor, cine sa mai inteleaga ceva? Aseara am schimbat urmatoarele chestii:

- grisuletul (juma’ de portie, ca sa terminam cutia) i l-am dat la 17:45 in loc de 18:15
- l-am lasat fara bluzita la somn (deci doar body cu maneca lunga, strampler si sacul de dormit fara maneci)
- am facut mai multa umezeala in camera

Ei, m-am bagat in pat pe la 20:50, el s-a frichinit si s-a frecat cu capul in stanga si-n dreapta ca de obicei vreo 5 minute de am zis ca acum se trezeste, insa eu am tot cascat si am incercat sa ma relaxez complet si ... minune... baiatul a adormit la loc pana la ora 22:50!! Am apucat si eu sa dorm vreo ora, foarte important! Dupa aia i-am dat san, vreau sa precizez ca n-a mai plans la nici o trezire, cum facuse in noptile precedente, si m-am mutat iar sub patura mea, el continuand sa doarma pe locul lui, dupa ce iar s-a frecat cu capul cateva minute... S-a mai trezit la 1:30, la 3:30 si la 5:15, dar tot fara plansete si doar dimineata a trebuit sa-l iau la mine sub patura, in rest a adormit frumos la loc, nu i-am dat san decat de 2 ori, iar in rest l-am tinut de manuta, l-am linistit si a reusit sa adoarma singurel la loc...

De acum incolo vrem sa-l culcam in fiecare seara cu 30' minute mai devreme, poate asta era "buba"... Saraca vrabie...

Alex@Sara, cum sa ma supar, eu ascult orice sfat sau parere, sunt dispusa sa incerc orice mi se pare si mie rezonabil, iti dai seama. Problema cu grisuletul este ca (din ce mi-a spus Bogdan, ca el se duce la cumparaturi) numai astia de la Milupa au din ala care incepe de la 4 luni, fara gluten, restul sunt toate cu gluten, pe care incerc sa le mai evit o perioada... Acum, grisuletul asta e facut din porumb si orez, s-ar putea oare sa fie alergic la astea? Cica sa incerc cu mei (Hirse), ca e mai hipoalergen. Il voi incerca si pe asta, ce sa fac... Oh, vad ca si tu ai o soacra „fermecatoare“... Mai, oare toti oamenii cand imbatranesc devin atat de orbi si egoisti? Se pun numai pe ei pe primul plan, in loc sa se gandeasca putin ce stres e pentru o intreaga familie sa se trambaleze ca sa-i vada pe ei, cand ei ar putea mult mai simplu sa vina sa-si viziteze nepotii, daca asta e ceea ce vor cu adevarat??

Alysh, vezi ca iei bataita!! Cum adica din doi rai sa iasa unul bun? Si voi ati fost buni!!!!! Orice copil este bun!!! Iti recomand (si nu numai tie) o carte tare frumoasa a lui Osho, pe care mi-a daruit-o prietena mea Antoanela: „Cartea copiilor (Fii pur si simplu tu insuti)“ (asta e titlul german, pe ala original nu-l gasesc, dar sigur a fost tradus si in romana). Sunt multe de invatat de acolo Cat despre terapie, noi avem o terapeuta extraordinar de capabila, iar cu ajutorul impulsurilor ei Bogdan are exceptionala calitate de a-si scoate la suprafata sentimente si senzatii vechi pe care le retraieste de parca ar fi in trecut; unii vor rade poate, dar el si-a retrait si nasterea si chiar si o incercare a mamei lui de a-l avorta, pur si simplu descria terapeutei senzatii cum ca se afla scufundat intr-o cada cu apa calduta, placuta, plutea frumos, iar apoi au inceput niste intepaturi foarte acute in zona spatelui si i se facea negru inaintea ochilor, parca l-ar fi tras un inceput de gaura neagra undeva – abia dupa aceea a putut identifica de unde veneau acele senzatii si a avut confirmarea ca senzatiile corpului nu l-au mintit, ca asta s-a intamplat cu adevarat, ca mama lui a incercat sa-l avorteze cu andreaua Psihicul e o lume foarte complicata... Si uite, eu cu aceeasi terapeuta nu reusesc chestii din astea, fiindca eu am reprimat prea multe in copilarie, pe Bogdan l-a iubit tatal lui, pe mine nici unul din parinti nu a fost capabil sa ma iubeasca, de aceea eu m-am refugiat in creier, in intelect, si am neglijat dezvoltarea emotionala, eu abia de 2-3 ori am reusit sa retraiesc franturi de trecut si chiar si atunci creierul voia sa ma protejeze si bloca, ma apucau niste ameteli de ziceai ca se invart 15 carusele cu mine, asa ca eu mai am mult de recuperat... In orice caz, vreau sa-ti spun ca si pentru Germania terapeuta noastra e o exceptie, am auzit de atatea cazuri de terapeuti incompetenti sau pur si simplu sarlatani, incat consider ca noi efectiv l-am prins pe Dumnezeu de picior cu terapeuta noastra.

socrate, mi-ai inseninat ziua cu noutatea despre primii pasi ai lui Sebi David inca nu se ridica de pe burta, doar „inoata“ in aer, e fundul inca prea greu. Da’ eu nu ma mai grabesc... Ma, eu zic ca nu e nevoie sa-l obosesc mai tare, ca de dormit doarme destul... Doctorul ala nazist spunea ca la 7 copilul sa fie treaz si sa inceapa ziua. Pai la noi la 7 fara ceva vine Bogdan cu biberonul si David apoi mai doarme vreo 2 ore... si seara la ora 18:30 e frant-frant!! Ah, intelegeam, daca statea treaz pana la ora 22, il trezeam mai devreme ca sa oboseasca mai repede, dar el e deja obosit de cum se intuneca si acum am constatat ca in ultimele seri cand plangea la grisulet lui de fapt ii era somn, se tot freca la ochi, iar aseara – cu 30’ mai devreme – a papat tot ce-i facusem si a ras si in patut 100ml de lapte (ceea ce nu prea facea). Apropo de retete, cand o sa am ceva timp voi traduce cateva retete din cele 2 carti pe care le am cu papica pentru bebei.

Cleo, atunci mai asteptam putin cu pachetul, ca nu mai e urgenta. Bogdan s-a dus azi sa se uite de un frigider nou, ca ne trebuie unul bun care sa aiba si congelator mare, ca sa nu mai mergem la subsol la congelatorul lui Mutti si sa dam ochi cu psihopatul de socru. Ah, nu v-am zis ultima poanta. Dupa ce nu am mai reactionat la oligofrenismele lui, si-a lipit la el pe usa un bilet pe care a scris „Dragi vizitatori, daca simtiti anumite mirosuri pe casa scarii, ele vin de la locuitorii casei. Proprietarul“ (ce pacat ca nu a mentionat si damful imputit de alcool pe care il elibereaza el seara de seara). Oricum, noi suntem decisi sa-l ignoram in continuare, asta il doare cel mai tare.

Ralu, ai observat ca a disparut subit si subiectul „Totul despre vaccinuri“ imediat ce am postat eu ca vaccinurile nu sunt obligatorii in Romania? Wow, inseamna ca am lovit un punct nevralgic rau de tot, mai inseamna si ca am dreptate si mai inseamna ca persoana care a facut asta sustine dezinformarea in masa... Ah, si au inceput si aici la Germanica primele sicane: am sunat la pediatra, ca s-au intors din concediu. Desi analizele de 6-7 luni trebuiesc facute pana pe 21 ianuarie, asistenta mi-a spus textual ca nu mai are nici o programare libera pana pe ... 5 februarie!!!!!!!!! Asta desi i-am spus ca David a avut laringita, ca are eczeme si mancarimi etc. A spus doar „Ah, daca e ceva urgent veniti asa, ca se uita printre picaturi, dar ati spus ca va doriti ca d-na doctor sa-si ia mai mult timp ca sa discutati de alergii etc.“. I-am taiat-o si eu si i-am spus ca ii multumesc mult pentru oferta, dar daca e ceva urgent o sa ma duc la clinica, la urgente, ceea ce voi si face zilele astea, doar sa se faca putin mai cald afara (adica sa ne apropiem de 0°). Am simtit-o din voce pe asistenta ca era foarte rece si distanta si a vrut sa ma sicaneze, parca o si vad cu dosarul nostru, in care e mentionat cu rosu ca nu vaccinam, iar acum ni se ingreuneaza viata ca metoda indirecta de constrangere ca sa vaccinam. Trist...

Nicole, lui David nu-i place nimic, nici ceaiul, nici apa, nici sucul de mere... Noroc ca are o digestie buna si-asa, dar tot trebuie sa incercam sa-l stimulam sa bea... Eu ii mai basculez cateva lingurite pe zi de suc diluat cu apa...

Ylari, cum ii dadeai tu fier Evei? Ca stii ca fierul constipa la greu... Poate acum, ca vi l-a scos, se regleaza si digestia... Si de ce sa faci aerosoli daca nu are nimic la plamani?????

gabitzam, iau si eu cafeaua cu ursulet, saru’mana

Alexutza, sanatate multa si fa tot posibilul ca sistemul imunitar al Antoniei sa ramana cat mai intact!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
"I once believed in Jenner.
I once believed in Pasteur.
I believed in vaccination.
I believed in vivisection.
But I changed my views
as the result of hard thinking."
(Dr. Walter R. Hadwen, M.D.)
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii. Cititi cu atentie LEGEA si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin: ne intalnim www.jabs.org.uk/forum/default.asp?CAT_ID=1" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna fetelor,

Alina_Anto La multi ani va dorim, multe fericire cu scortisoara mica.

Noi am fost azi sa depunem dosarul in Hambarului. Am ajuns acolo bine, am gasit din prima, am gasit si loc de parcare. Am parcat, am dat in spate pana am atins masina din spatele meu adica am oprit la milimetru pentru ca nici noroiul nu s-a atins. In fine, zic eu las ca incepe bine, de dimineata m-a durut din nou gatul, ma doare si capul, grozav. Scot carutul din masina, scot copilul din masina, precizez ca am parcat langa gard, deci nu puteam sa accesez usa din dreapta, deci am scos copilul prin stanga, pun copil in carut si ma infiintez la celebre locatie. Surprize, coada dincolo de poarta. Il sun pe al meu sot , ii explic situatia gandindu-ma cu resemnare ca nu voi reusi, evident NU au rampa pentru carut. De ce ar avea? La directia de asistenta sociala unde depui actele pentru alocatii, indemnizatii etc? Si totusi norocul imi surade, apare paznicul ma baga pe mine si pe inca o mamica cu copil in brate ne ducem direct la camera 2. Am lasat carutul jos in incinta, un fel de demisol, de acolo pe niste scari fara lumina, in fine ajungem. Fac cererea cu copilul in brate care ma tragea de ochelari, de nas etc. Am depus cererea numarul 477. Sper sa fie totul ok. Am depus adeverinta de venit de la toate sursele de venit. Nu mi-au cerut altceva, am lasat numere de telefon tot.
Deci daca aveti de depus acte in Hambarului incercati varianta cu copil. Dar ar fi bine sa fie si cineva cu voi sa il tina pana faceti cererea.

Atat despre aventura.

Tot vroiam sa ii raspund Iuliei Si noi am facut igrasie. Inainte sa vina bb am curatat, am dat cu o solutie antimucegai. Peste putin timp a revenit si am luat-o de la capat. Am dat cu o alta solutie, de la Bishon, care e ca o vopsea in ulei. In fine acum putin timp am constatat ca a aparut si in alta parte. Noi avem un singur perete pe exterior, nu colt, dar e prost izolat. Nu a mai aparut unde am dat cu Bishon ala, dar curge apa pe perete ca pe geam. Nu permite sa intre apa dar efectiv reactioneaza ca vopseaua in ulei. Cand am dat ne-a luat 4 zile de aerisire continua sa putem intra din nou in dormitor. Acum am luat solutia cu care am dat prima oara de la Apla. Si asta e foarte buna ca nu a reaparut si nici nu miroase. Am indepartat mobila de pereti un pic mai mult. Am intors comoda altfel in fine.
Unde vroiam sa ajung, solutia pe care am gasit-o noi este urmatoarea: sterg geamurile si peretele unde e ud in fiecare dimineata, rabatez geamul si bag aeroterma, inchid caloriferul. Aerul cald usuca totul in 10-15 minute. Asa sper sa pastrez totul uscat si curat pana in primavara cand vrem sa izolam cu polistiren ca din cauza asta apare condensul. Poate incerci si tu. Cat papa copilul de dimineata se usuca totul.

Nu stiu daca mai vroiam ceva, daca da, mai intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ma scuzati si ma ignorati va rog, restul fetelor, daca va deranjeaza cu ceva postarea mea imi cer iertare anticipat!!

Ralu, vad ca se lucreaza tare de tot la bagatul pumnului in gura, daca si linkul de la semnatura mi l-au torpilat, pur si simplu nu mi-l ia, eu pun linkul cu legea respectiva de pe site-ul sfatul medicului .ro si ei imi schimba automat textul!!! Incredibil, pana unde au ajuns: au mutat subiectul, apoi l-au sters, iar acum nu-mi accepta linkul informativ la semnatura

Acum am pus textul asa cum e descrisa legea acolo, cine are interes va putea cauta asa.

Si stii ce ma termina pe mine? Ca abia acum apar semnele de neurodermita la David, deci inseamna ca e predispus oricum la alergii (luasem in calcul posibilitatea asta, dat fiind ca Bogdan are alergie la polen de cand a venit in Germania!). Ce faceam daca-l vaccinam la 2 luni, cum voia duamna pediatra, fara sa-i facem teste de alergie, sa vedem cum se prezinta organismul lui in aceste aspecte?

Gata, am terminat definitiv cu tema asta pe acest topic al nostru, voi povesti doar experientele mele.

Edit: l-au mutat inapoi la Parintii intreaba... J-e-n-a-n-t!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
"I once believed in Jenner.
I once believed in Pasteur.
I believed in vaccination.
I believed in vivisection.
But I changed my views
as the result of hard thinking."
(Dr. Walter R. Hadwen, M.D.)
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii. Cititi cu atentie Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000 si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin: ne intalnim www.jabs.org.uk/forum/default.asp?CAT_ID=1" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Va invit la capitolul 63

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna,am ajuns si noi acasa,sunt varza varza varza totala,nu mai pot nici sa stau in picioare,am avut si un mic lesin dupa ce am iesit de la dr,s-a speriat tati de numa.Am 11-12 sapt de sarcina,dar e cu risc sa o tin deoarece cand amnascut-o pe sara am avut o ruptura de muschi fesieri (pe care nu a vazut-o dr meu"dragut")si care netratata corespunzator s-a vindecat cum a vrut,de acolo ameu durerile ingrozitoare.La Marie Stopes nufac avorturi decat pana i 10 sapt,mi-a recomandat un alt cabinet putin mai incolo,sincera sa fiu nu mai stiu cum se numeste,vis a vis de maternitatea Bucur,m-a consultat inca o data un dr si mi-a zis ca pot sa fac avort si m-a programat pe maine la ora 9.Nu mai sunt intreaga la cap deja,plang intr-una,dar si dr a zis ca daca acum si si inainte de sarcina asta am avut durerile astea,sa ma gandesc ce va fi peste vreo 2-3 luni,si risc sa fac inca o ruptura cand creste bebelul si ar fi fff grav. Cum am mai zis,pastram sarcina fara pb daca eram eu ok,dar asa,ma gandesc si ca teroristii Alex si Sara au nevoie de mine sanatoasa,nu doresc nimanui sa fie in situatia mea.Numai ca la cab asta e un jeg si o mizerie ingrozitoare,mi-e mie teama si asa de avort,d-apooi in conditiile astea,dar nu mai am timp sa umblu dupa alte programari dar am sa sun azi la Medlife sa vedem daca ei fac si cat de repede ma pot programa.Fug sa culc sghoricica ca alex a ramas la birou cu stefan,mai ntru mai tarziu pupici

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput