Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 19
Nicole1980 spune:
Fetelor stiu ca sunt bebelusi care nu beau lichide, ma refer la apa, ceai, compotel, insa al meu bea cam 600-700 ml pe zi de apa si compot de mere. Oare ii suprasolicita aparatul urinar sau e ca la noi, cat mai multe lichide e foarte bine pt organism?
Nici al meu nu bea apa, insa de cand i-am luat un bibe cu manere, la masa sta numai cu el in gura si bea un bibe de 200 ml de apa pe zi...iar restul apa in care am fiert foarte bine un mar.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
gabitzam spune:
Cate o cafea la alegere, pentru fiecare ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Alex sara multumim, da toata ziuavrod cate o falcuta, copanel ceva. Imi pare rau de pov cu nsocrii, cunosc, is acrita de ai mei.
Adriana 
Alysh multam, parca Vlady ii are mai deschisi; eu zic ce zicea o nepotica de 3 ani cand o intreba cineva ce culoare au ochii ei : frumosi!
Socrate interesant pontul cu pauza de cateva minute.
Nicole Robert nu vrea apa, ceai, nimic in afara de san, cu greu ii var 30 ml ceai musetel cu humana milzucker pt constipatie.
Gabi multam de kofi 
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Alysh spune:
"neata:
Noua noastra pasiune: "lansarea de obiecte in spatiu". Am incercat sa citesc ceva, sunt doar eu si Vlad si casa mea arata intr-un mare fel. Totul e scos de prin biblioteci, dulapioare, etc.
Gabitzam, pot sa aleg cafelutza reprezentand un soare? Aceea mi-a facut cel mai mult cu ochiul, multumesc.
Lorich, sunt de acord cu tine, au ochi frumosi copilasii nostri!
Vlady
cleo78 spune:
alina_anto LAAAA muuultiii Anniii!!!
multi ani, sanatate multa, alaturi de fifi tau si toti cei dragi!!!
pupa: cleo & mara
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
mi_bebelina spune:

Alina_anto, sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa ai parte de tot ce iti doresti! 

Deliutza Broscutza
Lorich spune:
Alina la multi ani suflet minunat!!! Multa fericire, sanatate tie si Sarei-Scortisoarei si lui Doru-tati. 

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
YLARI spune:
LA MULTI ANI ALINA_ANTO!!!!! Sa fii iubita, linistita, sa te bucure Scortzisoara frumoasa!!!!
Fetelor eu azi "lucrez" de acasa
Am fost cu fata la doctor, este super ok, a ascultat-o la plamanuzti este in ordine, dar tot a zis tanti doctora ca mai are muci in gat si a zis ca trebuie sa ne luam aparat de aerosoli. Help, sfatuiti-ma ce e bun, ce sa ii iau, ca nu ma pricep. A zis ca e oricum bine sa il am in casa (ha, ha, il poate folosi si Iuby ca mereu e infundat - el cred ca tot nu scapa oricum de a doua operatie la nas...) E o grasa si o lungana 9700 gr si 75cm. Ne-a zis ca pot incepe sa ii dau smantana, unt in piureul de legume (remediu si impotriva constipatiei), mamaliga, supa de gaina, ce sa mai, incepem sa ne apropiem de meniu de copilutz mare!!! Ne-a scos fierul, vitamina C a zis ca pot continua sa ii dau. Sa vad cum reactioneaza acum, poate isi revine cu scaunul sa ii pot da si eu branzica, bananuca si altele la care am renuntat ca aveam eu impresia ca si ele contribuie la constipatie. Of, of.
In rest toate bune, ceea ce va urez si voua!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
simonacip spune:
buna scumpele mele. Nu reusesc conspect acum, desi am citit tot
Multumiri si celorlalte fete pt urari 

La Multi Ani Alina_anto, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!!!!!!Ganduri bune de la noi.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
bratafel spune:
neatza fetelor la amiazi!!
Nicole1980 - Bianca nu vrea sa bea nici 2 lgt de apa. am incercat sa-i dau si apa de la mar fiert cum spuneai tu - nimik! e teroare!
Gabitzam eu vreau cafeaua cu ursulet!!
Ylari ce lungana ai!! nu mai zic de greutate!
felicitari !!
Alina_anto
si tot ce este mai bun in lume!
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png