Pepenasi de iulie-august 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
AnnaBaby spune:
Diarux la plimbare propriu zis n-am mai fost de mult, doar cat ne-am mai deplasat cu Ioana ba la mama, ba la soacra, ba pe la prieteni...ca e greu s-o tin in carucior, stii povestea, nu sta deloc, iar in brate e grea, nu-i place cand e infofolita si se zvarcoleste ca pestele pe uscat, asa ca plkimbare o sa mai pupe la primavara
, sau cand se face mai cald afara. Dar de intalnit ne putem intalni, va astept in vizita oricand vrei
Mi-e dor de Andrei, nu l-am mai vazut de mult
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
kamelya spune:
Ruxi poti face pireu din :mar(il poti face si copt),morcov,para,gutuie(coapta),avocado si daca ai la congelator caisa,piersica poti face si din astea.eu ca sa fac pireu(eu le mai combin si pun din fiecare jumatate) le dau prin blender;iar ptr suc le indoi cu apa (adik 30 ml suc de morcov +30 ml apa sau 30 ml suc morcv +30 ml suc de mnar +30 ml apa)
din cate stiu eu dobanda la lei este mai mare decat la EURO,iar la pensionari este si mai mare(noi am pus pe numele lui soacra-mea).LA BCR ESTE O OFERTA PT LOCUINTE
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
Didi81 spune:
Ruxule, si noi speram sa ne luam un apartament cat mai repede, dar doecamdata suntem doar cu planuri de a face economii ca sa stramgem de un avans (observa ca am scris "planuri"
). In rest... nu stiu ce sfaturi sa iti dau; in general am o parere proasta despre bcr, mi se pare o banca neserioasa si prost organizata. Si sunt multumita de creditul auto facut la raiffeisen pentru ca e cu dobanda fixa si nu s-a clintit din loc cu ocazia crizei financiare.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Tecky spune:
Diarux eu as mai astepta putin in locul tau cu schimbatul leilor in euro.Nu se stie niciodata cum se schimba bursa.Eu ii fac suc Ralucai din mar si mandarina sau portocala si piure din mar cu para coapte si cateodata amestec si cu branzica de vaci.
Kimmy spune:
Sa va zic faza tare:
Ieri am fost la frate-mio,si cum sotul era ocupat,am zis ca ma duc cu el la cumparaturi,sa am asa pe cateva zile.Cand m-am dus acasa,le-am uitat la frate-mio.Azi imi face surpriza si mi le-a adus.Intre timp am scos de la conge pastai galbene.In consecinta,azi am de gatit in felul urmator:pastai galbene,pastai verzi,varza de bruxelles,minestone mix,ca nu le mai pot congela.M-am scos 
Ceva idei?![]()
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ella81it spune:
Buna
Sunt disperata
Alex are febra mare de miercuri.Azi dimineata avea39.9 in fundulet,am fost la urgente,mi au dat nurofen si un antibiotic ,a si paracetamol.Ia scazut febra dar acum are iar 39.4
de 2 zile are febra mare si nu ii trece.Are rosu in gat dar ii da si al doilea dintisor.Va rog din tot sufletul spuneti mi cum fac sa i scada febra,siripuri alea le dau din 8 in 8 ore dar ce fac in acest timp daca are febra mare
Imi e tare frica.
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella81it Buna Sunt disperata Alex are febra mare de miercuri.Azi dimineata avea39.9 in fundulet,am fost la urgente,mi au dat nurofen si un antibiotic ,a si paracetamol.Ia scazut febra dar acum are iar 39.4de 2 zile are febra mare si nu ii trece.Are rosu in gat dar ii da si al doilea dintisor.Va rog din tot sufletul spuneti mi cum fac sa i scada febra,siripuri alea le dau din 8 in 8 ore dar ce fac in acest timp daca are febra mare ![]() Imi e tare frica. www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE ELLA mamica de Alex |
nu stiu ce s iti zic...incearca iar cu antitermice si mai ziceau fetele de ceva baitza...sau invelit in cersefel ude...da nu stiu exact...poate cie mai are experienta te poate sfatui. succes. pupam bolnavu. al meu a avut putin, 37cu 9 si i-a scazut imediat cu panadol.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ariadnabr spune:
Ella mie la urgente aici mi s-a spus asa: in cazul in care febra nu scade (cazuri extreme), de poate combina nurofenul cu paracetamolul la 4 ore pentru 24 de ore. Adica o doza de 2,5ml de paracetamol (din cate stiu eu pe sticla mea scrie pana la 5 ml pentru bbi mai mari de 3 luni, de ex la greutatea Julie de 6,5 kg pot da 4ml de paracetamol) si la 4 ore o doza de nurofen si tinut asa 24 de ore. Nu ai voie mai mult de 6 doze de paracetamol pe 24 de ore si la fel la nurofen. Uita-te pe sticla, daca nurofenul nu contine paracetamol, se poate da asa. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Irda spune:
Ella, in caz de febra mie mi-a zis pediatra mea sa o tin mai dezbracatica(imbracata subtire), camera sa nu fie foarte incalzita si in caz de febra intre 2 administrari de antitermice ...impachetari intr-un scutec cu apa caldutza (nu rece...la un 36-37 grade C asa) pana la talie.
Din cate stiam eu poti sa alternezi Paracetamolul cu Nurofenul la 6 ore sau chiar la 4(la DAria ca-i mai maricica am folosit la 4 ore...la bebe nu stiu exact)
Poate mai intra si medicinistele noastre sa-ti zica mai multe!
O sa fie bine!
Incearca sa te linistesti si o sa fie si el mai linistit!
Pupicei si multa sanatate!
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella81it Buna Sunt disperata Alex are febra mare de miercuri.Azi dimineata avea39.9 in fundulet,am fost la urgente,mi au dat nurofen si un antibiotic ,a si paracetamol.Ia scazut febra dar acum are iar 39.4de 2 zile are febra mare si nu ii trece.Are rosu in gat dar ii da si al doilea dintisor.Va rog din tot sufletul spuneti mi cum fac sa i scada febra,siripuri alea le dau din 8 in 8 ore dar ce fac in acest timp daca are febra mare ![]() Imi e tare frica. www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE ELLA mamica de Alex |
salut
incearca shosete cu apa si otet, prosopele udate puse pe el si tine-l dezbracat, in scutec chiar, la febra mare parca se mai dadea novocalmin..
le: plus hidratare, ca am uitat sa spun
sanatate multa
mami de Sofi