Condica Salajencelor[74]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

miha multam de intrebare, alex a scapat de muci da tot tuseste saracu, sper sa ii treaca repede.
cat despre siropuri de plante aici nu am de udne cumpara ca satu e mic si in oras nu am gasit magazin naturist,a saca doar sirop de tuse capata, si ceai de zahar ars cand vrea sa bea, dar foarte rar
tu ce mai zici, cum a fost intalnirea voastra, nu am apucat sa citesc tot nus tiu daca ai scris.
ma uit la poze sa vad daca ai pus ceva
oti esti mortala

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti , super bancuri!

olim, nu cauta ca n-am facut poze. Am povestit mult aseara si azi. A fost tare bine...e asa bine sa fie acasa...
Nu-ti poate trimite Delia la poc ceva siropele din Ro? La ale mele alea le faceau cel mai bine. Bronchicum era cel mai bun. Dar aici nu gasesc, asa ca la magazinul de plante am gasit un cocktail la fel de bun.

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

saptamana viitoare vine poku ca atunci mi-s gata ochelarii, ca mi-o crescut cu 1.5 si am trimis sa imi schimbe lentilele ca aici o pereche is 115 euro, numa lentilele si acasa cu 100 de euro imi schmba in 3 perechi, am io un optician la Baia Mare care imis tie si preferintele si de vreo 15 ani tot el imi face ochelarii.
Saraca delia are de trimis o gramada, ca am luat neste carti, cadou pt alex si are o lista cu medicamente pt diaree, tuse si normal afumatturi abia astept.
ma bucur ca reintalnirea a fost frumoasa, era si normal dupa atata timp, ce greu tebuie sa va fie , dar asta e viata intotdeauna ai fost de admirat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

saptamana viitoare vine poku ca atunci mi-s gata ochelarii, ca mi-o crescut cu 1.5 si am trimis sa imi schimbe lentilele ca aici o pereche is 115 euro, numa lentilele si acasa cu 100 de euro imi schmba in 3 perechi, am io un optician la Baia Mare care imis tie si preferintele si de vreo 15 ani tot el imi face ochelarii.
Saraca delia are de trimis o gramada, ca am luat neste carti, cadou pt alex si are o lista cu medicamente pt diaree, tuse si normal afumatturi abia astept.
ma bucur ca reintalnirea a fost frumoasa, era si normal dupa atata timp, ce greu tebuie sa va fie , dar asta e viata intotdeauna ai fost de admirat

olim, . Ma duc si io sa-mi hranesc omu' ca tocmai ce veni de la munca. Somn usor la toate....

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

miha pofta buna sa aveti si apoi usor.
ma apuc sa dun jucariile de la alex din dormitor si ma duc la somn ca is obosita tare.
va pup pe toate si va doresc o sambata frumosa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neata!!!

fetili io=s beteaga.de ieri am febra 38.5 .suspectez o infectie urinara.
nu ma poci prezenta la intalneala.
bagati un ceai cu lamaie ptr mine.
povesti faine va doresc.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

'neata!!!

fetili io=s beteaga.de ieri am febra 38.5 .suspectez o infectie urinara.
nu ma poci prezenta la intalneala.
bagati un ceai cu lamaie ptr mine.
povesti faine va doresc.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Sper ca e doar o gluma, nu ????
Daca faci figuri din astea esti nese ... hai tine o sticla de apa fierbinte intre picioare, bea neoxazol sau ce o mai fi pentru infectii , ia rpd un nurofen raceala si gripa si te-ai rezolvat ... esti k noua ...
Te asteptam si cu un buchet mare de numai sa viiiiiiiiiiii

Fugi sti bagi sticla unde trebe si sa vezi ca intr-o ora esti ok ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

sanatate multa iti doresc bia
fa o baie calda s sa vezi ca trece repede
dau o cafeluta, un suc si un ceai cald cu lamaie si miere
va doresc o zi excelenta sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

In alta ordine de idei yo-s foarte dezamagita de ceea ce se intampla in lumea asta ... ieri am fost la banca sa-mi platesc ratele si ... surpriza mare pentru mine ... era sa pik jos .... mi-au crescut ratele intr-o luna cu 300 lei .... mi-a pikat fatza cand mi-a spus d-na de la ghiseu cati bani trebe sa-i dau .... si ca sa aveti asa o idee , cand am luat creditele plateam aproximativ 500 lei ... acum platesc dublu .... chestia nasoala e ca nu stiu ce dracu a fi mai departe ca daca mai urca in halul asta cursul la euro is pe spate ... o sa ajung sa nu mai pot plati ratele .... ma alatur si eu fetelor care sunt in depresie acuma ...

Asa k Biaaaaaaaa ... am nevoie de tine la intalneala sa-mi ridici moralul .....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, enjoi in the club... Sa va zic ca noi am inceput cu 9 mil rate si amu avem 15? Noa, da noi sa fim sanatosi....Sigur e rata asa marita, sau ai amu la sfarsit de an niste comisioane de platit? Mi se pare totusi mult asa dintr-o data...Biaaaaaaaaaaaaaaa, sper ca glumesti cu betegeala. Hai fa ce o zis Adriana si treci la intalneala. Abia astept sa ne vedem. Noi suntem in Zalau de la 10 si un pic. Hai ca mai e o juma de ora si ne vedem...

Mergi la inceput