Condica Salajencelor[74]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia detectiva, te-am prins iar ca cetesti printre randuri. Ia uite:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Miha, eu am crezut ca avionul e mai ieftin. La voi nu sunt companii low cost? Nasii surorii mele din Slovacia or mers de Rev la Roma, si biletele dus intors pt 2 persoane i-a costat 40 euro. Din Bratislava.Va las ca am concert.Revin.
oti, si eu daca as calatori as prefera tot masina, cu avionul parca nu are farmec.vad doar neste nori si pete de pamant.poate-s dusa, da cu masina ma opresc unde vreau , plus ca nu-s incorsetata de nr de kg , deci pot shoppingari la greu.mno, fiecare cu ce-l doare.pup apasat micul plangacios.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bia ai dreptate in multe privinte dar pe mine ma ingrozeste si un drum de mare cu masina.Si pentru ca vezi tu cati nebuni umbla liberi pe sosele.Plangaciosul o adormit, ma duc sa il pun in patut (e la mine in brate) si sa aprind focul.Deci, cine mai vine la intalneala? Si unde e?Giulia s-a invoit
Ai vazut???? Mariaaaaa, am vazut camera. Super, super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

bey, hai sa-i facem o tare si mare lui mihaela.

fatooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,hai ca te asteptam cu povesti.bag sama ca ati facut noapte alba.
ai recunoscut melodiile din telefonul dianei?

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Bia m-am trezit s am baut si cafelutza!
N-am recunoscut o melodie ca e noua la Romanika si n-am stiut
.
In rest, ce sa va zic? Petrecere faina maine si stiti ca imi pare rau ca nu-s alaturi de voi...
si povesti faine, sa nu uiti cafeaua pentru mine, da?

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si o cola pentru mine
maria super faina camera stiu cum e sa fii pe ultima suta de metrii, dar cand o sa vezi finalu nu se compara cu nimic
va pup pe toate si va doresc o seara excelenta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

andra felicitari pentru micul print, mult laptic, colici deloc, si o adaptare cat mai usoara din partea tuturor
adriana

Mergi la inceput

Adriana, nu zici nika?Olimpia, . Ce mai faci?Noa, nu demult ne-au mers musafirii, Alex e marait, asa ca ne retragem, sper sa avem o noapte linistita. Ne vedem maine. Am net in Zalau asa ca de la 10 pot scrie pe forum. Paaa! Noapte buuuna!

Mergi la inceput

vad ca azi n-am avut cu cine povesti...iar de luni incep in focuri ...asa ca va dau un maaare de tot. Un we placut!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

miha io is pe zona

Mergi la inceput

olim, cum a fost azi la tine? Alex e bine, mai tuseste? Nu-i dai ceva siropele de plante? Sunt tare bune.

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Hai ca nu ma pot abtine:Doua vecine se intalnesc dimineata.- Ce-i cu tine, draga, esti bolnava?- Nu, de ce intrebi?- Am vazut azi dimineata doctorul iesind din apartamentul tau.- Si ce? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat eu daca a izbucnit razboiul?****La medic: - Schiopatati cand e umezeala in atmosfera? - Nu, doar cand merg.****Vine unu' la medic:- Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar nici un fel de coarne.Uitati-va si dvs, neted ca'n palma ... - Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat. - Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu... ****Inaintea anesteziei, pacientul il intreaba pe doctorul chirurg: - Domnule doctor, ce sanse am?- Fac operatia asta a suta oara!- Oh, atunci sunt linistit! - E si normal! Odata si-odata trebuie sa-mi reuseasca!****O tanara se plange de o slabiciune permanenta resimtita de un an incoace.- Serviciul va solicita prea mult? intreaba medicul. - Nu! Am un serviciu usor.- Atunci va obosesc copiii?- Nu, n-am copii.- Hmm... Cat de des faceti sex?- De trei ori pe zi.- Atunci acesta-i motivul oboselii dv. permanente. Va sugerez ca macar duminica sa faceti o pauza. - Nu pot, domnule doctor. Duminica vine acasa sotul meu. ****Medicul mi-a recomandat insistent sa incetez chefurile. - Care medic?- Cel de deasupra noastra!****Nasterile sunt de trei tipuri:1) spontane - cand nevasta naste la o luna dupa casatorie.2) tardive - cand naste nevasta la doi ani de la moartea sotului. 3) extrauterine - cand naste servitoarea...****Cand era insarcinata nevasta-mea, i-am zis:- Iubito, daca va arata ca tine, o sa fie magnific.La care ea mi-a raspuns:- Daca arata ca tine, o sa fie miracol.****Corolar- Paradoxul existentei:Pe zi ce trece apar tot mai multi homosexuali, cu toate ca ei intre ei nu se inmultesc!

Mergi la inceput