Condica Salajencelor[74]
Raspunsuri - Pagina 8
silvana_salajan spune:
Bia detectiva, te-am prins iar ca cetesti printre randuri. Ia uite:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui silvana_salajan
![]() |
mihaela_s spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Bimilit![]() ![]() ![]() bey, hai sa-i facem o tare si mare lui mihaela.fatooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,hai ca te asteptam cu povesti.bag sama ca ati facut noapte alba. ai recunoscut melodiile Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Bia m-am trezit s am baut si cafelutza!

N-am recunoscut o melodie ca e noua la Romanika si n-am stiut
In rest, ce sa va zic? Petrecere faina maine si stiti ca imi pare rau ca nu-s alaturi de voi...
si povesti faine, sa nu uiti cafeaua pentru mine, da? 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
si o cola pentru mine![]()
maria super faina camera
stiu cum e sa fii pe ultima suta de metrii, dar cand o sa vezi finalu nu se compara cu nimic
va pup pe toate si va doresc o seara excelenta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
andra felicitari pentru micul print, mult laptic, colici deloc, si o adaptare cat mai usoara din partea tuturor

adriana 
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
Adriana, nu zici nika?Olimpia,
. Ce mai faci?Noa, nu demult ne-au mers musafirii, Alex e marait, asa ca ne retragem, sper sa avem o noapte linistita.
Ne vedem maine. Am net in Zalau asa ca de la 10 pot scrie pe forum. Paaa! Noapte buuuna!
mihaela_s spune:
vad ca azi n-am avut cu cine povesti...iar de luni incep in focuri
...asa ca va dau un
maaare de tot. Un we placut! 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
olim, cum a fost azi la tine? Alex e bine, mai tuseste? Nu-i dai ceva siropele de plante? Sunt tare bune.
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Hai ca nu ma pot abtine:Doua vecine se intalnesc dimineata.- Ce-i cu tine, draga, esti bolnava?- Nu, de ce intrebi?- Am vazut azi dimineata doctorul iesind din apartamentul tau.- Si ce? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat eu daca a izbucnit razboiul?****La medic: - Schiopatati cand e umezeala in atmosfera? - Nu, doar cand merg.****Vine unu' la medic:- Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar nici un fel de coarne.Uitati-va si dvs, neted ca'n palma ... - Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat. - Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu... ****Inaintea anesteziei, pacientul il intreaba pe doctorul chirurg: - Domnule doctor, ce sanse am?- Fac operatia asta a suta oara!- Oh, atunci sunt linistit! - E si normal! Odata si-odata trebuie sa-mi reuseasca!****O tanara se plange de o slabiciune permanenta resimtita de un an incoace.- Serviciul va solicita prea mult? intreaba medicul. - Nu! Am un serviciu usor.- Atunci va obosesc copiii?- Nu, n-am copii.- Hmm... Cat de des faceti sex?- De trei ori pe zi.- Atunci acesta-i motivul oboselii dv. permanente. Va sugerez ca macar duminica sa faceti o pauza. - Nu pot, domnule doctor. Duminica vine acasa sotul meu. ****Medicul mi-a recomandat insistent sa incetez chefurile. - Care medic?- Cel de deasupra noastra!****Nasterile sunt de trei tipuri:1) spontane - cand nevasta naste la o luna dupa casatorie.2) tardive - cand naste nevasta la doi ani de la moartea sotului. 3) extrauterine - cand naste servitoarea...****Cand era insarcinata nevasta-mea, i-am zis:- Iubito, daca va arata ca tine, o sa fie magnific.La care ea mi-a raspuns:- Daca arata ca tine, o sa fie miracol.****Corolar- Paradoxul existentei:Pe zi ce trece apar tot mai multi homosexuali, cu toate ca ei intre ei nu se inmultesc!

!
tare si mare lui mihaela.