Condica Salajencelor[74]
Raspunsuri - Pagina 10
dianaiulie2009 spune:
Eu ajung pe 12.30 numai ...
Oti draga nu am nimik neachitat sau reglari ... din cauza ca eurio e la 4.3 si dolarul la 3.2 au urcat asa de mult ratele ... dobanda mi-a scazut la creditul in dolari , normal ar fi fost sa scada si rata , dar vad ca e taman invers.
Am vorbit cu Bia si zice ea ca e racita si tuseste si nu vrea sa-l imbolnaveasca pe Alex... dar parca am un feeling k ne "prosteste" si ne-a face o surpriza si s-a prezenta la intalnire ... doar nu a rata asa o okazie sa iasa din casa ...
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
No il las pe Alex cu Vald numa sa vina. Si vin numa cu Andrei.Biaaaaaaaaaaa, e bine?
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anacezara
Sper ca e doar o gluma, nu ???? Daca faci figuri din astea esti nese ... hai tine o sticla de apa fierbinte intre picioare, bea neoxazol sau ce o mai fi pentru infectii , ia rpd un nurofen raceala si gripa si te-ai rezolvat ... esti k noua ... Te asteptam si cu un buchet mare de numai sa viiiiiiiiiiii ![]() Fugi sti bagi sticla unde trebe si sa vezi ca intr-o ora esti ok .... " Carpe diem ! " |
fatooooooooooo,nu glumesc cu asa ceva.is io bolunda da cu boala nu glumesc ca ma tem de DD.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim sanatate multa iti doresc bia ![]() ![]() fa o baie calda s sa vezi ca trece repede ![]() dau o cafeluta, un suc si un ceai cald cu lamaie si miere ![]() va doresc o zi excelenta sa aveti ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
multam , multam.
luai no-Spa si nurofen raceala si gripa.nu ceda febra asa ca luai o fioala de algocalmin si un rowatinex.acu astept sa-mi treaca
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui anacezara In alta ordine de idei yo-s foarte dezamagita de ceea ce se intampla in lumea asta ... ieri am fost la banca sa-mi platesc ratele si ... surpriza mare pentru mine ... era sa pik jos .... mi-au crescut ratele intr-o luna cu 300 lei .... mi-a pikat fatza cand mi-a spus d-na de la ghiseu cati bani trebe sa-i dau .... si ca sa aveti asa o idee , cand am luat creditele plateam aproximativ 500 lei ... acum platesc dublu .... chestia nasoala e ca nu stiu ce dracu a fi mai departe ca daca mai urca in halul asta cursul la euro is pe spate ... o sa ajung sa nu mai pot plati ratele ![]() ![]() .... ma alatur si eu fetelor care sunt in depresie acuma ...Asa k Biaaaaaaaa ... am nevoie de tine la intalneala sa-mi ridici moralul ..... ![]() ![]() ![]() " Carpe diem ! " |
waw, ce soc
.mai da nu-i a buna treaba.si vremurile se anunta tulburi.cica euroiu nu mai poate fi tinut in frau
.ioi, tu fata la ora asta nu-s in stare sa ridic nik,dapoi moralul tau.
io te tzuc apasat
si sper sa va mareasca spectaculos salariile.lasa ca dau un bip la nenea BOC si rezolv problema ta
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Adriana, enjoi in the club... Sa va zic ca noi am inceput cu 9 mil rate si amu avem 15? ![]() Noa, da noi sa fim sanatosi....Sigur e rata asa marita, sau ai amu la sfarsit de an niste comisioane de platit? Mi se pare totusi mult asa dintr-o data... Biaaaaaaaaaaaaaaa, sper ca glumesti cu betegeala. Hai fa ce o zis Adriana si treci la intalneala. ![]() Abia astept sa ne vedem. Noi suntem in Zalau de la 10 si un pic. Hai ca mai e o juma de ora si ne vedem... ![]() |
bei, nu poci face ce-o zis adriana, ptr ca :
1.imi aluneca sticla
2.matei ma ia de noua si buna, deci nu am sanse de leneveala
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui anacezara Am vorbit cu Bia si zice ea ca e racita si tuseste si nu vrea sa-l imbolnaveasca pe Alex... dar parca am un feeling k ne "prosteste" si ne-a face o surpriza si s-a prezenta la intalnire ... doar nu a rata asa o okazie sa iasa din casa ... " Carpe diem ! " |
nu ti bun feelingul.du-te repede si schimba-l
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan No il las pe Alex cu Vald numa sa vina. Si vin numa cu Andrei. Biaaaaaaaaaaa, e bine? |
fatooooooooooooooooooo,ia-l linistita pe alex cu tine.nu vin mai, am febra si nu ies din casa ca ma tem sa nu fac pneumonie.
Bimilit spune:
intalneala placuta.
bagati un cafei ptr mine.
va astept cu nerabdare sa ne povestiti cum fu la dezmat.
olim spune:
distractie palcuta sa aveti la intalneala 

i sanatate multa bia 

adriana e intra-adevar nasoala situatia cu euro asa mare, si in vara cand am fost acasa si trebuia sa terminam apartamentu abia l-am schimbat cu 35.000.
asta e politica romaneasca si politicienii nostrii dragi care totul pt ei si atat.

mai viu, ma duc sa culc mormolocu
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex