Condica Salajencelor[74]
Raspunsuri - Pagina 11
olim spune:
azi cred ca o pun de un avertisment ca m-o mancat limba si i-am raspuns lui XIO cred ca o stiti.
ma enerveaza ca nu poti scrie linistita la multe subiecte ca se transforma in adevarate lupte
ce vremuri bune erau odata aici pe forum
si io care is dependenta de voi si de DC si m-a ajutat atata, amu parca ma gandesc de 2 ori sa raspuns sau nu la multe subiecte
io sper sa vina vremuri bune

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
mihaela_s spune:
Fetelor, intalneala placuta si sper ca Bia sa va faca surpriza! 

Bia, sanatate multa. Daca n-ai plecat, intra sa ne spui cum esti...
.
olim, ce faceti azi? Tot singurei? Tati e pe drum? 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Fetelor, amu veniram acasa de la intalneala. Moama ce mi-a placut localul. Preturile nu mai mari ca in alta parte, servire rapida, ma rog cu servetelele stateau mai prost
da in rest Ok.Furam asa: Maria, Cristi si burtik
, Elvira (nu stau decat la o cafea, da tare bine fu
), Ioana cu luca (un scump si un dragut ca de obicei), Adriana, eu si Andrei.Bia e pe bune beteaga, iti doresc insanatosire grabnica
.Noa urla Alex rau, revin cu impresii.
dianaiulie2009 spune:
Mancaram, beuram, cafengiram , furam si la Elvira la shoping si amu ajunsai si yo acasa . I-am luat colegului o pizza maaarrrreeee si acuma dadu iama in ea.
Si mie mi-a placut intalnirea. Bia ti-am simtit lipsa.
Vad ca ma inselara simturile... iti doresc multa sanatate si mai imbracate si tu fata draga k vezi ce patesti daca umbli cu salele goale ![]()
Ma apuc de strans prin casa, mai spal niste haine apoi ma ocup de colegu
ca suntem doar noi 2 singurei kuk
....
" Carpe diem ! "
olim spune:
adriana spor la treaba

oti ma bucur ca v-ati simtit bine
biaaaaaaaaaaaa

multa sanatate iti doresc.
miha multumim de intrebare, tati e in Italia azi se intoarce si o sa ajunga luni seara sper, in rest bine acasa, alex mai tuseste da nu foarte tare, la noi e un frig
merg aerel la maxim, luna trecuta am avut 140 de euro curent, apoi decat frig, platim![]()
va tuc pe toate

Bimilit spune:
sa va fie de ghini intalneala.
io febra nu mai am, da ma deranjeaza rinichiu drept
.la mine ala e de bai vesnic
.bagai nolicin[e geamanu neoxazolului-care cica nu se mai fabrica] acu o ora si parca parca ma amorti
.
olim, iexplica la blonda:voi va incalziti cu aparatele de aer conditionat? daca da ,cum e aerul in casa? nu-i prea uscat?soro , ie mult curentu raportat la veniturile din ro.io am platit in decembrie, ptr luna noiembrie 3mil900 gazul.curentul imi vine lunar 2 mili-2 mil 200,iar apa rece 600 de mii.mai am cablu care e 600 de mii pe luna, ca de suntem ocosi si ne luaram modem cu nu stiu cate programe.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
sa va fie de ghini intalneala.
io febra nu mai am, da ma deranjeaza rinichiu drept
.la mine ala e de bai vesnic
.bagai nolicin[e geamanu neoxazolului-care cica nu se mai fabrica] acu o ora si parca parca ma amorti
.
olim, iexplica la blonda:voi va incalziti cu aparatele de aer conditionat? daca da ,cum e aerul in casa? nu-i prea uscat?soro , ie mult curentu raportat la veniturile din ro.io am platit in decembrie, ptr luna noiembrie 3mil900 gazul.curentul imi vine lunar 2 mili-2 mil 200,iar apa rece 600 de mii.mai am cablu care e 600 de mii pe luna, ca de suntem ocosi si ne luaram modem cu nu stiu cate programe.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
bia sanatate multa
da noi ne incalzim cu aerele conditionate, da am luat de alea scumpe adica 1000 de euro un aparat, am doua jos in sufragerie si in dormitor, au in ele incorporate umidificatoare si tin umiditatea la nivel normal, daca e prea umed sau uscat se apuca de invartit mai tare.De factura nu a fost tare mult, ca anu trecut cand aveam radiatoar epe ulei am platit 300 de euro si nu o fost asa cald in casa ca sia cuma, astea is clasa energetica A ca alea pe ulei consuma ca dracu de mult
.Nu e chiar asa mult ca spal haine tot la 2-3 zile, si amsina de spalat vase2-3 oripe saptamana, cuptor micro zilnic sa incalzesc mancare plus ca am plita electrica care are un ochi de 1000.
Aici nu avem gaz decat la butelie si unica sansa e curentu.Am si radiatoare cu lumina albastra cica consuma putin da aerul e sec si nu imi palce, noroc ca am luat unu pt dormitoru lui alex, da cum alex doarme cu mine mere putin
apa am 16 euro pe luna de platit, si tv 27 Dg ca la spanioli nu se plateste, gunoiu 32 de euro pe 3 luniButelie avem la incalzitorul de la baie de apa calda e 16 euro si ajunge 2-3 luni iarna si vara 4, ca am trmostat la robinet la baie.
sper ca te-am lamurit
olim spune:
a si internetul care e ff scump, platesc 50 de euro pe luna internet si 15 euro linia de telefon fara de care nu pot avea net, e modem, ca daca vreu fara linie pe movil e 50 dar nu prea are semnal plus ca am timp limita de net
silvana_salajan spune:
Mai inainte ajunseram acasa in Simleu.Mesajul de mai sus il scrisesem din Zalau, ca il gasii pe Alex dormind si am zis ca am vreme de impartasit impresii. Da se trezi urland de foame, ca Vlad il amagi un pic cu ceai, da cat o tinut. Noa amu face la fel amu se trezeste, va pup si revin minten.