Condica Salajencelor[74]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Io nu mai intreb de fete nimic, cred ca s-au suparat pe mine...si Ioana si Giulia. Promit solemn sa tac alta data....

Da' macar adriana sa ne zica ce a afcut cu bonurile ieri...si Bia sa ne mai tina de vorba...si olim sa ne zica cum i-a fost azi.

Si tu suferi de scenarita?

sufera ,sufera

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Eu am facut amu seara orez in lapte pt Andrei si am mancat si io un pic, cu dulceata de caise deasupra. Era sa mor de pofta da nu am halit, m-am abtinut sa pun si unt de arahide. Bia, poti sa ii recomanzi la Tudor asta. E nebunia papilelor gustative. Asta daca nu o descoperit-o el deja

bine soro da n-am dulceata de caise ca io fusai greiere tuata vara nu furnica ca si tine.

deci fatooooooooooooooooooooo jos cu carbogazoasele ca uita da crampe la cuptil.potocala baga una pe zi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor noi suntem iarasi cu muci, so tuseste pana vomita, io chiar m-am saturat.
recomnadati-mi ceva ce merita banii ca vineri trimite delia poku
va tzuc si nsanatate multa va dorim
ccvhnhhjug

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

mno, ca am un defect mare:ori raspun fara sa cetesc tot, ori cetesc si nu raspund.
acu m-am apucat de raspuns fara sa cetesc.vaz ca aparura fetele un doi la raport.

adriana sa-ti fie de bine shoppingaritul.

giulia, ma bagai in ceata cu mesajul asta al tau"Am avut si o parte de romantism placut la -5 grade, am fo cu trasura. Minunat!!!".io-s scenarista din fire si nu am rabdare sa cetesc pana in capat.nu vreau zau sa-ti spui la ce m-am gandit.da mno iti zic putin: zic muica in puii mei ca le ingetara tuate la minus 5 grade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor noi suntem iarasi cu muci, so tuseste pana vomita, io chiar m-am saturat.
va tzuc si sanatate multa va dorim
ccvhnhhjug

Mergi la inceput

olim, imi pare rau de voi.
of scumpicu.da e greu de dat tratament pe forum.
musai sa-l vada un dr.
sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

ccvhnhhjug

Eu inca insist pe ideea cu aerosolul ... in 2 zile il faci k nou ... am scris intr-un alt mesaj ce fel de aerosol am eu si a costat acum vreo 3 ani 350 lei. Se numeste scala .. uite-l www.promed.ro/index.php?pid=1123" target="_blank">aici. Mai ai nevoie de solutie pentru aerosol ventolin si ser fiziologic, nebule de flixotide. Iti spun sincer ca eu cum vad ca au muki sau sunt infundate si tusesc le pun pe fete imediat pe aerosol si dupa 2 ture nu mai au nika. Decat antibiotic si mai stiu yo ce ... ai intrebat , am raspuns !!!

Otilia, magazinul DM este la intrare in REAL , cum urci pe scarile din capat , in partea stanga. De ex. iei detergent de vase la juma de litru cu 2.34 lei, sampon dove 6.50 lei, spray de buda am luat 5.50, solutie pentru parchet, 1 litru la 4.20 lei, limpezitor rufe 1.5 litri = 6.59 lei, servetele pentru sters ochelarii 52 buc.=7.29 lei, etc. dar mare atentie, sa cumpere doar pe care e inscriptionat DM marca lor , celelalte produse s-ar putea sa fie mai scumpe decat in alte magazine ( de ex. lenor, ariel,wc pik,etc.).

Bia, ma bucur ca te simti mai bine. Cum te descurci cu Matei ?

Mihaela , multa bafta la scoala. Hai fii optimista ca esti fata descurcareata si isteata si le rezolvi tu pe toate, nu e cazul sa cazi si tu in depresie ca si noi k doar tu nu traiesti in RO

Giulia, cam slabuta descriere ... ia baga aici detalii cu ce inseamna la tine "textile" ... bine ca v-ati relaxat , da-o-ncolo de criza k a trece si asta cumva peste noi... mai greu la unii dar asta e ... sa nu ma uiti cu lenjeria de pat

Va tzuc pe toate, va doresc noapte buna , usor , sapte pureci pe-un picior .....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Citat:
citat din mesajul lui olim

ccvhnhhjug

Eu inca insist pe ideea cu aerosolul ... in 2 zile il faci k nou ... am scris intr-un alt mesaj ce fel de aerosol am eu si a costat acum vreo 3 ani 350 lei. Se numeste scala .. uite-l www.promed.ro/index.php?pid=1123" target="_blank">aici. Mai ai nevoie de solutie pentru aerosol ventolin si ser fiziologic, nebule de flixotide. Iti spun sincer ca eu cum vad ca au muki sau sunt infundate si tusesc le pun pe fete imediat pe aerosol si dupa 2 ture nu mai au nika. Decat antibiotic si mai stiu yo ce ... ai intrebat , am raspuns !!!

Otilia, magazinul DM este la intrare in REAL , cum urci pe scarile din capat , in partea stanga. De ex. iei detergent de vase la juma de litru cu 2.34 lei, sampon dove 6.50 lei, spray de buda am luat 5.50, solutie pentru parchet, 1 litru la 4.20 lei, limpezitor rufe 1.5 litri = 6.59 lei, servetele pentru sters ochelarii 52 buc.=7.29 lei, etc. dar mare atentie, sa cumpere doar pe care e inscriptionat DM marca lor , celelalte produse s-ar putea sa fie mai scumpe decat in alte magazine ( de ex. lenor, ariel,wc pik,etc.).

Bia, ma bucur ca te simti mai bine. Cum te descurci cu Matei ?

Mihaela , multa bafta la scoala. Hai fii optimista ca esti fata descurcareata si isteata si le rezolvi tu pe toate, nu e cazul sa cazi si tu in depresie ca si noi k doar tu nu traiesti in RO

Giulia, cam slabuta descriere ... ia baga aici detalii cu ce inseamna la tine "textile" ... bine ca v-ati relaxat , da-o-ncolo de criza k a trece si asta cumva peste noi... mai greu la unii dar asta e ... sa nu ma uiti cu lenjeria de pat

Va tzuc pe toate, va doresc noapte buna , usor , sapte pureci pe-un picior .....

" Carpe diem ! "

multam de intrebare.io ma descurc fuarte bine cu matei.dar matei nu prea se desurca cu mine.

fatoooooooooooooooooooooo,nu da rau , dar olim nu poate aplica tratamentul recomandat de tine fara sa-i prescrie un medic solutiile alea.ventolinul da efecte adverse unor pacienti.plus ca daca e folosit in doze repetate da dependenta.DAAAAAAAAAAAAAAAAAA is de acorc cu aerosolii si recunposc efectele acestui tratament, dar musai facut doar la recomandarea dr.

aoleo soro , auzi la ea textile , lenjerie de pat? muica vezi ca fac scenarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mai va apuca limbaritza taman cand io is prinsa? Am facut mancare-tocanita, supa de cartofi(ca va ziceam zilele trecute ca am salivat la film) si gris cu lapte. Am vb cu prietena mea de aici la tf ca vreau sa ma duc la sala si miercuri, joi si vineri sunt zile deschise, ma duc sa probez si io ce si cum...si mai povestiram noi ca femeile, de una-alta, apoi am vb cu mama si uite voi ce limbaritza aveti . Hahaha, sa o tineti tot asa, macar sa citesc sa am...ca de scris nu stiu cat oi mai apuca...asa cu tzaraita.

adriana, nu-s depresata, io-s emotiva de felul meu. Doar atat.
Sa va fie de bine cumparaturile...eu cand am citit lista ma gandeam ca pentru asta trebuie sa faci drum la Cj?...dar apoi am citit ca e firma cea care te trage la ea....

olim, tusea trece cel mai greu...2-3 saptamani. Nu dispera, incearca si da-i zeama de miere de pe ridiche neagra, ceai de ceapa indulcit cu miere. Si ale mele au fost asa, amandoua. Silviei i-a trecut spre ex. cu ceai de ceapa. Sau ceai de "mierea ursului" de la naturiste. Incearca cu Bronchicum sau cu ceva amestec de la voi de la naturiste. Hai ca o sa treaca...si o sa vina alta...asa e cu copiii mici, nu ai ce face. Nu te agita tu, ca il agiti si pe el...
Incearca si cu comprese calde cu sare grunjoasa pe piept...sunt multe din astea babesti care la tuse ajuta, sa stii. In rest nu-s nici io cu astea, dar la tuse am constatat si pe mine si pe fete. Hai si o sa fie bine.

Bia, tu esti incapatanata? Si Matei nu mai stie ce sa faca cu tine?

Oti, poate ca sufar...adica Ioana mi-a confirmat ca sufar .

Giulia, sa va fie de bine tot!

Noa ma duc la nani cu fetele, va tzuk si pe maine!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

mihaela, io te tzuc apasat.ma bucur ca ai scapat de scenarita.azi matei a fost peten cu mine ca ieri fu supaiat si nu mai furam peteni.

olim ptr tuse merge bine ghimbir ras cu miere.are efecte miraculoase.incearca sa scobesti o ridiche neagra si sa pui miere in ea.siropul rezultat il dai lui alex.are dreptate mihaela, tusea trece cam greu.

Mergi la inceput