Condica Salajencelor[74]
Raspunsuri - Pagina 15
mihaela_s spune:
Va salut si eu pe ziua de azi! 
Am avut de dimineata laborator pana la 12, apoi scoala de la 13 la 15. Am avut prima intalnire cu profu de suedeza, e un tip tare fain. Tot ce avem de invatat facem singuri, pe email cu el si musai sa ne intalnim minim de 2 ori la 6 saptamani, fiecare singur cu profu' ca sa conversam(pe anumite teme) si sa scriem compunerile obligatorii. In rest avem de scris scrisori catre el, carti de citit si de facut recenzii, iar din manual tot singuri...noa oi vedea cat oi face. Acum nu mai avem examen national ca pana acum, tot semestrul o tinem tot intr-un examen...adica tot ce muncim, scriem si povestim cu el, sunt examene. El ne da la sfarsit calificativul. Noi putem singuri sa ne punem obiectivul, cat de mult putem face, daca putem pana la sf. lui mai sa terminam programa sau daca ne mai intindem si in semestrul viitor. Ei, dar eu pe langa astea mai am 3 materii...maine voi avea primele doua si miercuri a 3-a si apoi am sa vad cum ma descurc.
Si Diana si Silvia au inceput de azi, au fost tare incantate amandoua ca si-au revazut colegii si prietenele.
Va pup, ma duc sa fac ceva de papa si sa citesc, ca am deja o carte si un manual, maine mai primesc altele...plus ca trebuie sa ma apuc sa scriu prima scrisoare...
Mai viu sa va spun noapte buna
.
Bia, ma bucur ca esti mai bine. Ai grija mai departe cu rinichii, ca nu-i de joaca! 
Oti,
pe Alex cel cumintel!
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Miha, o sa vezi ca totul se va aranja. E si normal sa ai emotii, ca doar e ceva nou.
si bafta!Care pe unde sunteti?Giulia, nu ne zici nika? Adriana? De Ioana nu mai zic, ca e tare scumpa la vedere...
Biaaaaaaaaaaa, cum iti e azi?
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Miha, o sa vezi ca totul se va aranja. E si normal sa ai emotii, ca doar e ceva nou. si bafta!Care pe unde sunteti? Giulia, nu ne zici nika? Adriana? De Ioana nu mai zic, ca e tare scumpa la vedere... ![]() |
sa fie! Am uitat sa va spun ca azi noapte nu am putut adormi, cred ca era ora 3 noaptea si eu nu dormeam, m-am uitat pana pe la ora 1 la un film tare interesant si asta: www.imdb.com/media/rm1850645504/tt0338290" target="_blank">Normal...la 6 a sunat ceasul.
La laborator i-am spus tipei cu care am fost azi ca de emotii n-am putut dormi...la plecare mi-a zis ca vineri sa vin fara emotii, ca n-am de ce
. Adevarul e ca mi-am facut emotii ca nu mai stiu vorbi(n-am mai vorbit suedeza de 4 saptamani) si n-o sa inteleg(desi am ascultat radio si tv)...dar mi-am facut emotii chiar degeba, ca parca inteleg si vb mai usor ca in decembrie. Oi avea mintea odihnita, de aia 
Io nu mai intreb de fete nimic, cred ca s-au suparat pe mine...si Ioana si Giulia. Promit solemn sa tac alta data...
Da' macar adriana sa ne zica ce a afcut cu bonurile ieri...si Bia sa ne mai tina de vorba...si olim sa ne zica cum i-a fost azi.

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
citat din mesajul lui mihaela_sIo nu mai intreb de fete nimic, cred ca s-au suparat pe mine...si Ioana si Giulia. Promit solemn sa tac alta data...![]() |
dianaiulie2009 spune:
Aci-s si yo ... tocmai ce am terminat de prestat la oala minune o ciorba de burta si acum depresurizarea sa "halim" cate o portie.
Mihaela, nu cred ca s-au suparat fetele ca doar nu au avut de ce , parerea mea. Aici fiecare isi expune punctul de vedere si fiecare face dupa cum il taie capul, nu ??? Asa si voi , ati expus problema si v-ati dat cu presupusul fiecare , apoi ca cineva s-a simtit ofensat sau nu ... nu prea cred ... nu stiu ce sa zic ... sa apara fetele si sa-si exprime ele supararea daca chiar asa o fi ...
Pe bonuri am luat tot felul din astea de-ale casei , k de fapt de aia am mers ca s-au cam terminat toate , cum ar fi : sampon la fete si noua, limpezitor de haine, detergent, saci de gunoi, mirositor de incapere, spray de WC ... mno ... m-am indragostit de firma DM cand am fost in Germania si de atunci numai de acolo cumpar chestii din astea utile pentru curatenie, calitatea raportata la pret e OK.
Otilia, ai baut kinley sambata si se poate sa-ti fi afectat tranzitul. Si da , mie portocalele imi provoaca niste crampe groanice , pe langa faptul ca imi mai fac si acid ...
Hai ca fug sa strang si sa intind hainele si poate mai am timp sa vin sa va urez noapte buna !
" Carpe diem ! "
giulia71 spune:
Salutare salutare,
Hop si eu dupa o minunata si scurta vacanta. Am fost in Austria, un pic in visita, un pic la shoping
.
Ne-a super-super placut Viena, dar ne-a si obosit de picioare. Iti trebuie frate antrenament sa poti sa visitezi centrul intr-o zi. Da' si noi ca-necatii sa vedem, sa vedem cat mai mult.
Aer nene, civilizatie..in fine ma apuca jalea.
Am avut si o parte de romantism placut la -5 grade, am fo cu trasura
. Minunat!!!
Apoi a doua zi la shopping.
Plec io d'acasa cu gandu sa fiu cumpatata ca deh e criza si tre sa avem grija. De unde ajung acolo, imi ia ochii tot ce vad... s-a dus dracu' si criza si tot!
Ne-am luat o gramada de textile
si ceva parfumuri pentru mine si unu pentru sor'mea ca deh...e sor'mea si o iubesc.
Ce sa mai, sa n-o mai lunjesc...sunt iremediabil indragostita de Austrai!
Va tzuc apasat!
silvana_salajan spune:
Giuliaaaaaaaaaaaaa, te envidiez fato, sincer
Da neste poze ne arati si noua?
Adriana, unde e mag asta in Cj? Sa o trimit pe vara-mea sa se holbeze nitel.
Hai ca nu am mai beut kinley de 11 luni, amu nu imi zi ca de la ala..
Lasa ca or mai trece vreo 7 si oi bea atunci. Deci, l-am taiat si pe asta de pe lista.
Eu am facut amu seara orez in lapte pt Andrei si am mancat si io un pic, cu dulceata de caise deasupra. Era sa mor de pofta da nu am halit, m-am abtinut sa pun si unt de arahide. Bia, poti sa ii recomanzi la Tudor asta. E nebunia papilelor gustative. Asta daca nu o descoperit-o el deja ![]()
silvana_salajan spune:
Un mos vine cu nevasta de 20 de ani la maternitate, sa nasca.Toata lumea:- Tataieeee, felicitari, da' cum ai reusit?- He-heeeee, dragii mosului... am tinut motorul mergand!!!Dupa un an jumate-doi- iar la maternitate.Iar il intreaba, iar raspunde:- He-heeeee, dragii mosului... am tinut motorul mergand!!!Dupa inca doi ani- iar. Iese doctorul din sala:- Si cum ziceai tataie ca ai facut?- Am tinut motorul mergand!La care doctorul:- Auzi tataie...ar cam fi fost vremea sa schimbi uleiul. E negru!!!!Suna telefonul si o voce de femeie spune:- Alo?- Cu doamna Ward, va rog.- Eu sunt.- Doamna Ward, sunt doctorul Jones de la laboratorul de teste. Cand doctorul a trimis biopsia sotului dvs ieri la laborator, o biopsie a unui alt domn Ward a ajuns concomitent, iar acum nu stim sigur care este cea a sotului dvs. Sincer rezultatul poate fi rau sau groaznic.- Ce vreti sa spuneti? A intrebat doamna Ward agitata.- Pai unul din rezultate indica Alzheimer iar celalalt Sida. Nu putem spune care este al sotului dvs.- Groaznic! Nu puteti repeta testul?! a intrebat doamna Ward.- Putem, dar clinica plateste cheltuielile pentru aceste teste scumpe o singura data.- Pai si ce ar trebui sa fac?- Personalul de la clinica va recomanda sa va lasati sotul undeva in mijlocul orasului. Daca gaseste drumul inapoi spre casa nu va culcaticu el!
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Io nu mai intreb de fete nimic, cred ca s-au suparat pe mine...si Ioana si Giulia. Promit solemn sa tac alta data... Da' macar adriana sa ne zica ce a afcut cu bonurile ieri...si Bia sa ne mai tina de vorba...si olim sa ne zica cum i-a fost azi. ![]() |
fatooooooooooooooo, nu ti ghini?
cum sa se supere mai?
ioana nu se supara pe mini si fusai acida rau cu ea.nu vaz cu ce ai fi putut tu sa o superi.
iar giulia , nu cred zau sa fie suparata.ca io nu vazui mesaje de la tine care sa lezeze pe cineva.
deci fato io te tzuc apasat.
bafta cu scoala.nu te mai stresa cu scoala .bafta in continuare .pupici cu lipici la tata gasca de insulari
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Giulia, nu ne zici nika? Adriana? De Ioana nu mai zic, ca e tare scumpa la vedere... |
ei bag sama ca giulia e franta dupa shoppingareala trasa in weekend.
ioana, nu ne frecventeaza din lipsa de timp.
da nu-i bai lasa ca minten ii sar la beregata si sa vezi cum apare
adrianoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tu ce bai ai?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi