Condica Salajencelor[74]
Raspunsuri - Pagina 14
silvana_salajan spune:
Olimpia, sa stii ca m-am gandit ca de la mancarea mea e agitat. Amu sa vedem cum a fi de maine...Sa aveti o saptamana minunata, cu toate!Biaaaaaaaaaa, treci si zi cum esti.
Va
, sper sa putem
bine. Amu o adormit tero, sa vedem cat il tine.![]()
silvana_salajan spune:
Am uitat sa iti zic Olimpia, ca nu merita sa iti bati capul cu astfel de oameni.
mihaela_s spune:
olim si tie o saptamana minunata! Io nu inteleg de ce te tot stresezi pentru fiecare cum e si ce comportament are? Te afecteaza pe tine cu ceva? Daca nu, fii fericita ca esti departe de ei si gata. Vezi-ti de viata ta si de familie, adica Marius si Alex, ei conteaza cel mai mult. Restul, care merita...
.
Oti,
si o noapte linistita.
Merg si io la
, va doresc sa aveti o saptamana faina. Ne auzim maine dupamasa.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
'mneata! Cafeluta e servita!Biaaaaaaaaaa, sper ca nu esti beteaga de nu ai mai dat pe aici.Va astept la o barfa mica ![]()
for2nity spune:
Buna dimineata.
Eu mi-s nesimtita, iau numai cafeaua si portia de DC odata cu ea si fug la treaba.
Mersim de cafeluta. 
silvana_salajan spune:
Elvira, sa iti fie de bine. Io is cheauna de somn (mai bine zis de nesomn) asa ca fug sa pun puiul in pat (ca iar o adormit la mine in brate) si sa mai dorm un pic langa el.
Bimilit spune:
'neata!!!
multam de cafei.
io-s nitel mai ghine.nu mai am febra doar rinchiu drept isi face simtita prezenta.
va tzuc apasat.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
si eu in zona...Amu o venit andrei de la scoala.. Se pare ca au rezolvat incalzirea. M-am mai linistit. ![]()
A, mi-am adus aminte: PORTOCALE! Oare de la astea sa fi fost Alex asa agitat? De astea am mancat si ieri si alaltaieri. Amu le-am taiat de pe lista o vreme.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan si eu in zona... Amu o venit andrei de la scoala.. Se pare ca au rezolvat incalzirea. M-am mai linistit. ![]() A, mi-am adus aminte: PORTOCALE! Oare de la astea sa fi fost Alex asa agitat? De astea am mancat si ieri si alaltaieri. Amu le-am taiat de pe lista o vreme. |
oti,daca ziceai banane ,da ziceam ca alea is baiu.uite eu nici acu mare
.de portocale nu stiu ce sa zic.eu stiu ca-s laxative.acu depinde cate ai mancat
,bine ca unele mame il dadeau de la 3 sapt
asta ii alta poveste.io zic sa o iei prin eliminare.verifica riguros ce ai mancat tu ,apoi elimina si cauzele lui bb[constipatie,inflamatie gingivala-pare greu de crezut da sunt cazuri cand deja la 3 luni le ies dintisorii multor copilasi,etc].
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Azi puiutul a fost tare cumintel. Numa somn si papica. Nu ma mir, ca s-o fi obosit si el de atata urlat.
Oricum , nu am mai pus gura nici pe portocale si nici pe cafea (desi beam numai cateva inghitituri, si alea cu lapte, da noa, nu stii niciodata). Apoi cam o portocala am mancat si ieri si tot cam asa si alaltaieri. Stiu si eu? Ce mai ziceti?