Condica Salajencelor[74]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Olimpia, sa stii ca m-am gandit ca de la mancarea mea e agitat. Amu sa vedem cum a fi de maine...Sa aveti o saptamana minunata, cu toate!Biaaaaaaaaaa, treci si zi cum esti. Va , sper sa putem bine. Amu o adormit tero, sa vedem cat il tine.

Mergi la inceput

Am uitat sa iti zic Olimpia, ca nu merita sa iti bati capul cu astfel de oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

olim si tie o saptamana minunata! Io nu inteleg de ce te tot stresezi pentru fiecare cum e si ce comportament are? Te afecteaza pe tine cu ceva? Daca nu, fii fericita ca esti departe de ei si gata. Vezi-ti de viata ta si de familie, adica Marius si Alex, ei conteaza cel mai mult. Restul, care merita....

Oti, si o noapte linistita.

Merg si io la , va doresc sa aveti o saptamana faina. Ne auzim maine dupamasa.

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

'mneata! Cafeluta e servita!Biaaaaaaaaaa, sper ca nu esti beteaga de nu ai mai dat pe aici.Va astept la o barfa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata.
Eu mi-s nesimtita, iau numai cafeaua si portia de DC odata cu ea si fug la treaba.
Mersim de cafeluta.

Mergi la inceput

Elvira, sa iti fie de bine. Io is cheauna de somn (mai bine zis de nesomn) asa ca fug sa pun puiul in pat (ca iar o adormit la mine in brate) si sa mai dorm un pic langa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neata!!!

multam de cafei.
io-s nitel mai ghine.nu mai am febra doar rinchiu drept isi face simtita prezenta.

va tzuc apasat.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

si eu in zona...Amu o venit andrei de la scoala.. Se pare ca au rezolvat incalzirea. M-am mai linistit. A, mi-am adus aminte: PORTOCALE! Oare de la astea sa fi fost Alex asa agitat? De astea am mancat si ieri si alaltaieri. Amu le-am taiat de pe lista o vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

si eu in zona...
Amu o venit andrei de la scoala.. Se pare ca au rezolvat incalzirea. M-am mai linistit.

A, mi-am adus aminte: PORTOCALE! Oare de la astea sa fi fost Alex asa agitat? De astea am mancat si ieri si alaltaieri. Amu le-am taiat de pe lista o vreme.

oti,daca ziceai banane ,da ziceam ca alea is baiu.uite eu nici acu marenu pot manca acest fruct ca am niste crampe de stau in cap.
de portocale nu stiu ce sa zic.eu stiu ca-s laxative.acu depinde cate ai mancat, ca de ai mancat 3-4 poate or fi difuzat in lapte si apoi ii dadura dureri de burtica micului strumf.desi ma indoiesc, ca in vremuri de mult apusese recomanda[de catre dr] sucul de portocale de la 6 sapt,bine ca unele mame il dadeau de la 3 sapt asta ii alta poveste.
io zic sa o iei prin eliminare.verifica riguros ce ai mancat tu ,apoi elimina si cauzele lui bb[constipatie,inflamatie gingivala-pare greu de crezut da sunt cazuri cand deja la 3 luni le ies dintisorii multor copilasi,etc].

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Azi puiutul a fost tare cumintel. Numa somn si papica. Nu ma mir, ca s-o fi obosit si el de atata urlat. Oricum , nu am mai pus gura nici pe portocale si nici pe cafea (desi beam numai cateva inghitituri, si alea cu lapte, da noa, nu stii niciodata). Apoi cam o portocala am mancat si ieri si tot cam asa si alaltaieri. Stiu si eu? Ce mai ziceti?

Mergi la inceput