Puiuti de Randunici 2008!! (184)
Raspunsuri - Pagina 9
clauclau spune:
Mimo, am sarit si eu repede la geam sa vad minunea si NINGEEEEEEEE si aici!
Ce frumos!!!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
elara spune:
Adriuta...suuuuuuuuuuuuuuupeeeeer versurile si aventura...
Chiar ai talent!!!!!!
Salutare, dragelor 

Am ceva pt voi, cele interesate de recalcularea indemnizatiei - 85%.
Iata aici niste formulare tipizate publicate de cei din Iasi, dar e clar ca sunt bune pt toata tara ca legea e aceeasi.
http://www.dac-iasi.ro/index.php?categoryid=9
Aveti grija, la venituri sa puneti la nr. 12, luna in care ati nascut dar nu cu veniturile ei ci cu veniturile lunii anterioare (deci acele venituri sa apara de 2 ori pe aceeasi lista, la poz 11 si 12).
Succes si o sa incerc sa imi fac timp sa va mai citesc si scriu ca mi-i dor de voi. Cel mai mult vreau sa reusesc sa vizionez poze cu puiutii ca sigur au crescut mult 
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
cami33 spune:
mimo, eu am mai spus si cu alta ocazie ca esti COOLMAMA!!!
Sper sa gandesc tot asa si cand o fi Alex la liceu
, si daca n-am s-o fac te rog sa ma tragi de ureche (nu-ti schimbi id-ul de mess pana atunci, nu-i asa???
)
luny, eu i-am luat bubului Key1 Chicco si e super( e pana in 4 mil in Metro). Mi-a placut ca are un suport reglabil pt cap ff misto.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
lianam spune:
daaaa, ninge asa frumos....teo a urlaaat toata ziua
....am stat cu ea la fereastra si se uita asa incantata, dadea cu manuta sa prinda fulgii ![]()
Liana, mami de Teo
lianam spune:
am pus-o pe teo la fereastra iar, ca ninge din ce in ce ma frumos si daca a vazut ea ca nu poate sa prinda cu manuta, a inceput sa dea cu limba pe geam 
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Rebe doarme, dar abia astept sa o pun si eu la geam sa vada fulgii de zapada!!!

Sufletica si Gurita!
blankar spune:
vin si eu cu sulpliza
SUNT GRAVIDA!!!!!!!!

ati stiut voi ceva numai ca trebuia sa il anunt pe
randunoi prima data
ursuleata spune:
Vlad e fascinattt! de 1 ora sta in scaunul de masa in fata geamului si se uita la fugi
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar vin si eu cu sulpliza SUNT GRAVIDA!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ati stiut voi ceva numai ca trebuia sa il anunt pe randunoi prima data |
Felicitariiiiiiii! ce frumos, sa fie intr-un ceas bun, sa ai sarcina usoara, fara greturi si sa fie totul perfect.

Ce frumos, avem deja 3 gravidute!!!
Sufletica si Gurita!