Puiuti de Randunici 2008!! (184)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Si ca sa profit din plin de criza asta poetica...in care momentan ma aflu, dar si sa va mai pun la curent cu ce mai face "nazdravanu" meu(Clau for you too, my dear):

Christopheru' din dotare
Are-o pasiune MARE
E gunoiul, bata-l vina
Toata ziua baga mana,
Si pe tot l-ar scormoni
De mami nu l-ar opri.

Astazi pe la asfintzit
Parea tare plictisit
Mami spala un pahar
Si ea nu avea habar
De comoara din dotare
Ce-si facea de cap prin baie.

Dupa vre-o 2 secunde
Unde-i puiul? Da...de unde...
Toata casa-a scormnit
Puiul nu e de gasit!!

Intr-o liniste deplina
In cap ...se face lumina
Vaai, si cum ii fu norocu'
In baie taman...potopu'

Cu mainile pan' la cot
Murdarit pe maini, pe bot
Plescaind in apa 'lbastra
Era EL...comoara noastra
Fericit, da... foarte tare
Azi...descoperire MARE
Ca de mult tot astepta
Sa prinda deschisa usa
Ptiii...mama ei de pastila
Isi plangea mama de mila
Ce-ai copile, ce-ai patit?
Uite cum te-ai murdarit
Si pe haine si pe bot
Esti pe maini...albastru tot

Suspinand il ia in poala
Da si-l curata, si-l spala
Si il cearta pe voinic
Da el e cel mai fericit
Rade si-i albastru tot
Si pe gura...si pe bot
N-are numai 10 luni
Pentru ea-i cat 10 lumi
Il iubeste...ca-i parinte
Da sa-l pupe, sa-l alinte
El o-mpinge la o parte
C-a vazut pe jos o carte
Si o ia la studiat
De-apa 'lbastra a uitat

Ea viseaza...si ofteaza
Oare cate mai urmeaza!
Vai vai ...ooo, el biet copil...
Tot...albastru de metil

Traducere: 2 secunde si a fost tzusti in baie. Mi-a scapat usa deschisa ca a sunat telefonul. Aveam 2 directii baia si camera, am gresit si m-a costat. In vasul de wc eu pun o pastiluta albastra si cand trag apa se dezinfecteaza(cica) bolul.tzine cam o luna. N-a bagat in gura dar pe maini, hainutze,a fost pana la cot si si-a tras vre-o 2 peste fata.Poze n-am facut... Nu-i toxica subsanta

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Din ciclul super mama/cool mama, azi am fost de acord sa plece TEO cu mimonixu la schi Da-o-ncolo de scoala , ca-n week-end e aglomeratie mare. Au plecat dimineata la 7 la 10 era la cota 2000...la unu extazul era maxim, partia e buna, vremea e super (incepusa sa ninga)....sunt fericita pentru ei si trista pentru mine care stau aci pe vatra, grasa si indurerata vorba lu Tuchi
Dar nu ma fac eu mare (a se citi mica ) si nu ma duc eu in vacanta
La multi ani Criss Sa fii sanatoasa , fericita si de realizari plina!
La multi ani soruta de Cami, sa faci o petrecere ca-n povesti!
Adriuta numa' firma pepsi sa nu dea faliment
Revin dupa ce culc baiatul!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Viva PEPSI

Ma duc sa dorm acum, va pupic si va doresc sa aveti o zi faina ...da faina de tot.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

pentru super mama/cool mama ....te trec pe lista "asa da"

adriuta suuuper tare....si ptr pepsi "go for it" ca vad ca te face poeta taaare, si cu versuri faine si cu tematica ....si eu pun pastilute din alea in vasul de la wc...dar tin mereu usa inchisa, ca altfel n-o gasesc numai cu capul in wc ....oricum, l-am pregatiti pe randunoi pentru o "mare sechestruiala" ...trebuie sa ascundem tot ce e periculos sub cheie (dar oare exista ceva ce nu e periculos )

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

randunici mari si mici, ce parere aveti de www.scauneautocopii.ro/scaun-auto-coneco-comet-p-5.html" target="_blank">acest scaun auto??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hai ca bag si eu putin capul pe crenguta, am papat, fata doarme, baiatul se uita la desene, omu' plecat, asa ca-i liniste si pace in odaie!

Meyyy, mie sa-mi ziceti Clau doar si o sa-mi dau seama ca-i vorba de mine!

Adriuta, mamaaaaa ce energie si ce verva pe tine mami. Traiasca pepsicul! Si esti si talentata, ne povestesti in versuri de nazdravaniile lui Adrian!

Claudia, imi pare rau de febra micutei, o fi vreo raceala ceva. Bine ca mergeti la doctor si luati tratament adecvat.

Claudia din Ploiesti , o sa fie bine cu puiul la cresa. Eu am fost copil de cresa, e drept ca de la 1 an si vreo 2 luni si nu-mi aduc aminte de nimic, n-am nici-o trauma, am fost mereu copil sociabil si am crescut frumos( zic eu!). Desi in toate pozele de la cresa eu plang , nu mai stiu nimik din perioada aia. Am facut toate bolile posibile si eu si fratele meu care era in aceesi cladire cu mine doar ca in alta aripa, el fiind cu 2 ani mai mare decat mine. Si mereu eram amandoi cu vreun carcaiash ceva...Va fi bine si Bogdanel o sa se acomodeze usor, usor.

Mimo, ce fain de ei!!!! Pe partie la zapada!!! Bravo mami, esti super!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

randunici mari si mici, ce parere aveti de www.scauneautocopii.ro/scaun-auto-coneco-comet-p-5.html" target="_blank">acest scaun auto??

Luny, vad ca spatarul nu este reglabil si o sa-i fie greu daca ar vrea sa se si odihneasca, ma gandesc la un drum mai lung ceva. Asa prin oras rapid cred ca ar merge, dar daca ati merge mai mult ar trebui sa doarma asa in fund...Nu stiu, asta e parerea mea...Eu as lua cu spatar reglabil...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ccris..si voi ati reusit cu bibele...plang ca-s invidioasa, ramanem singurii ciudati.. felicitari!
ha! ca ziceati de aspirator!liana, al meu e siderat de el!! cand nu vrea sa pape, il pun pe tac-su sa dea cu aspiratorul, si piciul deschide gura cu spor, stand cu ochii lipiti de agregat!..(daca ai mai pomenit asa ceva..)
eu nu caaalc, eu nu caaalc, si ce bine eeeesteee
adriuta esti super tare cu versurile tale, m-am terminat de ras cu aventurile din baie! uff, cum nu l-ai pozat mah?sa-i arati la majorat ce aventuri avea el la 10 luni!!
traiasca supemama/coolmama - mimoooo vleau sa fiu si eu ca tine cand ma fac maleeee!!
clau nu observasem cum e cu spatarul, asa este, nu e ok sa nu se lase pe spate!..ma miram ca-i asa ieftin pana la 36 kg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

luny arata bine...nu prea ma pricep si imi e graza ca trebuie neaparat sa ii luam si noi ...dar ca si clau, zic si eu: nu e mai bine reglabil? eu asa as vrea, ca facem drumuri lungi si teodorei ii place sa doarma in masina

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput